Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

@Snikpellik posta dette bildet i en annen tråd om offside. Det slår meg hvor lite bevegelse det er. Pogba ser ut til å være klar til å ta imot ball, i tillegg til at Rashford er på bakromsløp. Wan-Bissaka er på vei tilbake til sin side etter forrige situasjon(?). Shaw, Martial og Cavani virker å gå rolig. Vi er i det 93. minutt, og trenger mål. Synes ofte vi er for stillestående når vi har ballen.

Dette er jo kun et bilde, så mulig det ikke ser så ille ut om man ser situasjonen i sin helhet.

660736075_Skjermbilde2020-12-30kl_01_45_

Spoiler

 

 

Endret av Jakobk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er vanskelig å være ballfører når resten av laget står stille, ja. Dette syns jeg er hovedproblemet når vi spiller mot lag som er i balanse, det blir lett å forsvare seg i mot og vanskelig å komme seg igjennom - vi har også en tendens til å forsøke å tråkle oss igjennom i midten. Martial f.eks er som låst fast i bakken. Dette tror jeg vil bedre seg etterhvert, jeg ser også at når Cavani spiller så blir det litt mer bevegelse på topp og at man går for mer kantspill, noe som er fint å se da det plutselig ser ut som de er mer plass :)
 

Lenke til kommentar

Synes vi har gjort ganske store fremskritt mot etablert dette året, men også utover høsten. Vi har havnet under tidlig ofte, spesielt på bortebane. Motstanderne legger seg dermed dypt, men vi klarer å spille de ut oftere og har scoret mange mål og skapt mye sjanser. Anser ikke lenger vårt spill mot etablert og det å bryte ned lag som et like stort problem som tidligere. Det er fortsatt mye forbedringspotensiale der, men vi har blitt bedre og mønstrene er mer tydelige. Liker godt variasjonen i spillet også. Bruno er den spilleren i Premier League med flest pasninger fra egen halvdel til medspiller i motstanderens sekstenmeter, men han er også fantastisk på siste tredjedel.

En ting jeg har lagt merke til de siste kampene er måten vi bearbeider dype motstandere helt fra stopperne våre mottar ballen. Det er 7-8 pasninger mellom stopperne og backen som ikke har gått opp, før enten Maguire, Bailly eller Lindelöf finner en åpning og trer ballen presist opp til midten som åpner masse rom høyt i banen. Tror tre-fire av våre siste 10 mål har startet på denne måten. 

Fant et godt eksempel på hva jeg mener:

Et eksempel til (Bruno vs. Leicester) 

Martial har også blitt mer mobil den siste tiden. Flere som har lagt merke til utover eksempelet over at han mye oftere dropper dypt ned på midten for å motta ball og enten vende opp eller sette opp vegger? Dette er Cavani god på, men det er positivt å se Martial også legge til denne dimensjonen i spillet sitt - ikke bare sleike bakrommet og subbe rundt kanalen. Ikke uten grunn at han står med mange målpoeng på de siste kampene. Han er en god dribler og vi nyter godt av å få han mer på ballen.

Høyreback begynner nå å bli et lite problem mener jeg. Wan-Bissaka er til tider fenomenal defensivt, men har slitt også der i noen kamper denne sesongen med noen juniorfeil. Offensivt har han ikke vært god nok. Det kommer knapt innlegg fra han, og han greier sjeldent å runde motstander. Prøver egentlig ikke så mye heller. 

Bevegelsene mot Wolves var dårlige, men det var en kamp som skilte seg ganske mye fra de andre i det siste. Det var i det hele tatt veldig lite energi igjen i gutta våre utover i den andreomgangen. Fryktelig slapt. Statistikken viser at lagene generelt gjorde vesentlig færre spurter i den andre kampen i jula enn på boxing day. De snakket om dette på TV2 som en årsak til at kampen ble så merkelig død på slutten. Jeg tror United er i ganske så bra fysisk form nå så jeg forventer mer futt mot Villa selv om det er kort tid mellom kampene. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da er Cavani ute mot Villa i morgen, semien mot City i ligacupen og Watford i FA-cupen.

Positivt: han spilte 90 mot Wolves og var neppe aktuell til å starte mot Villa. De to neste er heldigvis cupkamper, selv om det selvfølgelig blir et stort tap mot City i semifinalen.

Det meste annet er vel sagt i denne saken. United skriver i en uttalelse at de forventer at FA stadfester skriftlig at Cavani ikke er rasist, og at det ikke var rasistisk intensjon bak Instagram-posten.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Legger til en oversettele av kommentaren til Herrera under bildet der: 

if they sanction you for that ... the world is going to shit

Og jeg kunne ikke vært mer enig, konteksten her burde frifunnet Cavani, fordi dette er ikke rasisme. Rasime er sinne og hat og nedsettende - både satt i system og på personlig nivå, tvert i mot Cavani sine ytringer. Jeg syns overformynderiet til FA, der man ikke har lov til å klage på dommeravgjørelser engang, er så dumt som det får blitt. For et tragisk forbund. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
banansplitt™ skrev (58 minutter siden):

Synes det er feigt av klubben og Cavani også. Dette handler ikke om 3 kampers karantene, det handler om så mye mer. Om det så hadde blitt tatt til CAS så burde det blitt gjort.

Det var det City gjorde i Silva-saken, altså ikke noe CAS men de anket saken til FA slik at bannen hans ble utsatt. United og Cavani ser nok tidspunktet nå som mest beleilig mtp kampprogrammet de neste tre, og anser nok styret med anke som stort og sjansen for gjennomslag som liten.

Den saken med Silva var dog faktisk rasisme, i hvert fall mye lettere å forstå siden den av mange ble opplevd som det. Men straffen var mye mindre for Silva, så dette føles veldig meningsløst og utrolig urettferdig.

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...