Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Snikpellik skrev (1 time siden):

Neste ligakamp er Sheffield United som kun har tatt ett eneste poeng. Erketypisk oss da å choke mot dem, etter fire strake seire og en uavgjort mot City. Potensielt bananskall!

bshagen skrev (12 minutter siden):

Du legger opp til "typisk uflaks" allerede nå, når "bananskall" gjelder alle kamper, for hallo? Har du sett på fotball i år? Jeg ser ikke et eneste mønster i United jeg, men du ser på programmet som om det er noen bænkere her?. Jeg syns dette er uærlig av deg. Beklager, men dette er ikke bra. Jeg veit ikke hvordan jeg skal lese deg lenger, det er som om du ser på United og at du tenker "jada, dette er verdens beste fotball-lag - vi har bare uflaks". Jeg veit at du ikke tenker dette på ordentlig, men det er det som leses når du skriver, du er jo prototypen på en fornektelse! Du har min respekt - alltid, men du mister min kredibilitet snart, for det begynner å blir søkt hvordan du finner unnskyldninger på vegnet av laget vårt. 

Hva faen, er det dette du får ut av det korte innlegget mitt? 

Nei? Uflaks? Jeg skjønner helt ærlig ikke hva du forsøker å lage ut av det jeg skrev.

EDIT: Beklager en litt hard tone, men dette her er bare rart og direkte kødden oppførsel. Du ramser opp flere ting jeg hverken skriver eller mener og putter det på meg, og lager en historie for deg selv om hva jeg skal mene ifølge deg. Skjerpings.

Endret av Snikpellik
  • Liker 6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (26 minutter siden):

Hva faen, er det dette du får ut av det korte innlegget mitt? 

Nei? Uflaks? Jeg skjønner helt ærlig ikke hva du forsøker å lage ut av det jeg skrev.

EDIT: Beklager en litt hard tone, men dette her er bare rart og direkte kødden oppførsel. Du ramser opp flere ting jeg hverken skriver eller mener og putter det på meg, og lager en historie for deg selv om hva jeg skal mene ifølge deg. Skjerpings.

På ingen måte. Jeg har som sagt vært enig med deg i 99% av samtlige ting - ikke bare her inne i fotball-trådene, men ellers på diskusjon.no. Og "skjerpings"? Hva men å ta til deg at noen for en gangsskyld er uenig med deg?! Beklager at det er meg - jeg har vært uenig med deg - what - 3-4 ganger de siste 10 (!) årene? Skjerp deg sjøl! Seriøst! 

Poenget er at du gjentatte ganger legger opp til at; "vi kan jo tape da, fordi X er et godt fotball lag" osv, og det blir for meg for dumt. Det er liksom som du bare beskytter det faktumet at vi burde vært et hakk over der vi er, etter så lang tid. Vi så stygge ut allerede de to siste sesongene med SAF, og det vet du. Vi ser ikke ut spillmessig, vi ser ut som vi er på Malaga-cup, hver eneste kamp! Vi er heldige som har den posisjonen vi har nå! Jeg postet en video over her der Neville gjentar seg selv igjen - hvor tar han feil? 

Men det er klart. Her er det best å være enig med deg. Det er jo trossalt du som bestemmer

Lenke til kommentar

Jeg diskuterer mer enn gjerne dersom du er saklig og svarer på noe jeg faktisk har skrevet her og uttrykt at jeg mener. Om man er uenig eller ikke er ikke viktig, diskusjonen er viktig.

Det jeg ikke vil diskutere er latterlige oppdiktede påstander jeg ikke har kommet med, og hva du finner på at jeg skal mene og etter dine ord «legge opp til» mellom linjene ut fra bokstavelig talt tre setninger om at det er typisk oss å choke mot bunnlaget Sheffield United.

Innlegget ditt over ender opp i det som grenser til personangrep om at jeg «lever i fornektelse» og motargumenter mot ting som jeg ikke har skrevet her inne eller argumentert for, og spesielt ikke i innlegget du siterte.

Sorry, men det blir litt vanskelig for meg å skulle svare på slikt og jeg finner det veldig rart å ha så sterke ønsker og forestillinger om hva en annen bruker skal mene hele tiden, for dette har gjentatt seg noen ganger. Vil gjerne diskutere både fotball og Manchester United ordentlig slik vi stort sett gjør, men ikke på en slik måte med personfokus som grenser over til absurd, som du igjen viser i siste setning:

Sitat

Men det er klart. Her er det best å være enig med deg. Det er jo trossalt du som bestemmer

Nei, her er det ingen som bestemmer og alle står fritt til å skrive sin mening så lenge det holdes innenfor regelverket. Så ta det gjerne videre på PM dersom det var noe mer om meg og min person sånn at vi for alle andres del kan hoppe bukk over denne tåpelige greia.

Endret av Snikpellik
  • Liker 6
Lenke til kommentar
Danielzu skrev (50 minutter siden):

På bortebane er jo United kung.

Jau, men fortsetter United å starte kampene så dårlig som i en del tilfeller denne sesongen så er det nok bare et spørsmål om tid før de ikke klarer å snu det til seier. Trenden med å slippe inn tidlig og spille dårlige førsteomganger kan ikke fortsette.

Lenke til kommentar

Syntes det er mer irriterende å se de brenne gigant sjanser gang på gang, minimum 2 hver kamp. Syntes det er merkelig at de har gått fra å være klinisk forrige sesong til den sløsingen vi har sett til nå. Martial har vært en skygge av seg selv, Greenwood/Rashford og forsåvidt.

Endret av .berZerk
Lenke til kommentar

image.png.2067f76d0cc92510965911147c221211.png

Dette er de fem neste før januarpausen. I tillegg så møter vi Everton den 23. i ligacupen.

Er ikke så lett program...

Sheffield er det selvfølgelig forventet at vi slår. 

Men mot Leeds, det kan bli et skikkelig oppgjør.

Leicester har en foreløpig ganske god sesong.

Wolves er vi aldri helt komfortable mot.

Og Aston Villa har vist at de på en god dag kan slå de beste.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Svinger innom for den årlige visitten. Koselig å se at det er gamle travere som fortsatt holder stand - respekt!

Ikke akkurat de beste tidene vi har opplevd, men vi er på en rolig oppsving etter noen fæle år fra Moyes, LVG og Mourinho som alle på sitt vis var med på å dra livsgnisten ut av klubben. Nevner det hver gang jeg stikker nesa innom, men det blir vanskelig å lykkes i lengden med en klubbstruktur som vi har, uten et sterkt styre og hvor brannslukking mht neste transfervindu er eneste bot for bedring. Virker nesten umulig å legge nye føringer på ei sjappe som drev seg selv uten ledelse utover SAF når han styrte skuta. 

OGS har faktisk gjort en fenomenal jobb i mine øyne, men skal vi ta nye steg vil jeg ha Pochettino til sommeren for å ta nye steg særlig hva den defensive organsiseringen angår. Helt vanvittig hvor amatørtime det er hver gang vi settes under den minste form for press. Spillere som Wan-Bissaka trenger coaching sårt. 

Og Bruno Fernandes da, må bare single ut han. Makan til sexy jævel. 10/10

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Quote

The FA stated: “Edinson Cavani has been charged with misconduct for a breach of FA Rule E3, in relation to a social media post on Thursday 29 November 2020.

“It is alleged that, contrary to FA Rule E3.1, a comment posted on the Manchester United FC player's Instagram page was insulting and/or abusive and/or improper and/or brought the game into disrepute.

Gir opp. Kontekst spiller tydeligvis ingen rolle lenger. Edit: Fra manutd.com

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...