Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
4 minutes ago, Comma Chameleon said:

Å kun bytte manager er nytteløst. Få ut Woodward, få inn noen andre i toppen. Da kan vi snakke om å bytte Solskjær. Ellers blir det som å bytte felger på en bil men bruke de samme nedslitte dekkene på de.

Det kommer aldri til å skje og det vet du, han blir byttet når Glazer selger klubben eller han går av selv.

Lenke til kommentar
.berZerk skrev (Akkurat nå):

Det kommer aldri til å skje og det vet du, han blir byttet når Glazer selger klubben eller han går av selv.

Og derfor ser jeg heller ikke nytten av å bytte manager. Hvorfor skulle det bli noe bedre enn med Van Gaal og Mourinho? Jeg ser problemene med Solskjær, men selv om ting er litt trist og jævlig nå så er det fortsatt han som har klart å få meg til å ville se United igjen. Kost meg mye mer med United under Solskjær enn de forrige siden SAF. Selv om jeg liker Van Gaal og Mou som personer/karakterer da.

Fuck it: La Solskjær på kjøre på til det skjer endringer i toppen sier jeg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
8 hours ago, Comma Chameleon said:

Fuck it: La Solskjær på kjøre på til det skjer endringer i toppen sier jeg.

Mitt standpunkt også. Poch alene løser ingenting. Og hvorfor skulle han ha lyst på United-jobben* når han ser at han møter akkurat de samme utfordringene som gjorde ham frustrert i Tottenham, med mangel på aktivitet i overgangsmarkedet?

*(Sett bort fra at han selvsagt har lyst på United-jobben sånn isolert sett, fordi det er en av de mest prestisjefylte jobbene i fotballverden)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Som Bruno nevnte i intervju så mangler laget "mood leaders". Altfor få som tar tak og pisker hverandre. Det er ikke tilfeldig at laget alltid slår tilbake med kniven på strupen. I dag var også Lindelof tilbake, jeg mener han er god på å få frem det beste i andre. I BT sin sending ble det nevnt at de beste lagene har 7-8 slike i startoppstillingen. Det har ikke United.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fred var god i dag igjen. Jeg vil også trekke frem Shaw som jeg synes gjorde en god jobb. 

Ellers ikke noen velspilt kamp i dag, ble en batalje utpå der som vi gikk seirende ut av. Vi kunne fort gått flere mål i dag også med sjansene til Rashford og Martial.

Er vanskelig å se hvordan en skal få det beste utav Pogba og Bruno samtidig. Laget virker å være bedre uten Pogba sentralt med to arbeidsjern i McT og Fred bak Bruno. Skulle gjerne sett en oppgradering av McT på banen.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Synes Pogba gjorde et bra innhopp, men det var ikke så lenge han var på banen. Han gjorde det han skulle i hvert fall med å ta imot oppspillene på topp og var god til å holde på ballen, samt forsvare godt i egen boks da Everton slo inn. Et fornuftig bytte.

Veldig synd at Shaw ble skadet. Får håpe han ikke mister for mange kamper, sånn sett beleilig med landslagspause. Er det ikke typisk at han blir skadet når han først er i form og leverer på banen? Synes det skjer hver jævla gang!

Heldigvis bør Telles være tilbake fra Covid-19 etter pausen. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Men han må levere bedre på banen snart, så hard og ærlig må jeg være. Syns han har vært svak i de tre siste mot Arsenal, Istanbul og Everton. Samspillet med Martial må øves på på treningsfeltet, skulle tro dem var mer samkjørte etter å ha trent hver dag sammen i fire og et halvt år eller hva det blir nå. Vi vet alle hva Marcus har inne, la oss håpe han spiller seg i form i hjemmekampene mot West Brom og Istanbul etter landslagspausen. Vi trenger han i kanonform når desember kommer.

Endret av Mr Fawk
Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...