Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva skal en si om nok en tannløs forestilling?

Noe er fundamentalt galt i laget. Helt i orden å variere i prestasjonene, men jeg er lei unnskyldninger nå hver gang de har en kamp som dette. Hadde det blitt seier mot Chelsea og Arsenal hadde resultatet i går hvert til å leve med, men vi har vel mer eller mindre hatt en elendig sesong med unntak av 3-4 kamper. 

Jeg klarer ikke lengre bli veldig entusiastisk over 2-3 seire på rad når jeg vet at det følges opp med søppel de neste kampene.

Jeg tør påstå at troppen er bra nok til å levere bedre enn hva vi gjør, og nå er det gått så langt at å skylde på dårlig pre season ikke holder lengre. Dette er Ole sitt ansvar sammen med resten av trener teamet. Spillerne er der, men å ikke kunne motivere de til kamp er en stor svakhet.

Jeg er lei

Lenke til kommentar

Forventer ikke plankekjøring borte i Tyrkia i CL, en ok/dårlig kamp er som regel greit så lenge man klarer å ta poeng. Dette var en dårlig prestasjon, men det som bekymrer meg er mest måten vi slipper inn mål på for tiden. 

Man skal ikke slippe inn slike mål, det er absolutt juniorfeil. Vi MÅ luke ut sånne absurde feil nå, sånn at vi drar i land poeng selv med prestasjoner under pari. 

Vi ligger fint an i CL tross tap i går, men vi MÅ få en seiersrekke i ligaen nå. 

Første gang på nesten 11 måneder at vi taper to fotballkamper på rad er det også. Ikke bra.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Tror ikke det hjelper. Nå liker jeg Pochettino veldig godt, men har ikke så tro på han i Manchester United.

Synes folk er for utålmodige og alltid glemmer det større bildet, ikke bare hva som har skjedd i det siste. OGS har omtrent samme seiersprosent som Klopp i PL siden januarvinduet stengte, og i går var første gang United tapte to kamper på rad siden det. Det har svingt voldsomt de siste kampene med noen svake kamper og resultater, men alt i alt er United på track, men det tar fortsatt tid. Toppnivået er på høyde med de beste i Europa, bunnivået er dog for lavt foreløpig denne sesongen og mye er ganske enkle juniorfeil og organisering som må fikses.

Hadde tro på at vi raskere skulle være mer stabile før overgangsvinduet stengte i sommer, men etter det ble stengt er det bare å forvente at det vil fortsette å svinge litt til.

Lenke til kommentar

Taper vi mot Everton så tror jeg Ole burde pakke sakene sine, jeg syntes det er ufortjent at han ikke fikk mer støtte i overgangsvinduet, men det forsvarer ikke en så katastrofal sesongåpning. Det hadde vært noe annet om tapene hittil hadde vært ufortjent, men det har de i høyeste grad ikke vært.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...