Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Laget vårt skriker etter nye positive impulser. Bruk nå noen av de som er kjøpt inn. Høyrekant, VB eller bruk VDB når Pogba benkes.

Kjenner jeg blir både irritert og oppgitt når jeg ser hvem som blir valgt til dagens kamp. 

Edit: Skal ikke dømme de før kampen er spilt, merker jeg er litt i overkant negativ. La de få spille kampen før jeg gir hele laget stryk 😛

Endret av ProphetSe7en
Lenke til kommentar

En bra kveld. Mye positivt:

- Slår tilbake etter det fæle tapet sist
- Reiser oss etter en bisarr scoring imot tidlig
- Sesongens redning av De Gea?
- Skaper masse sjanser og skuddmuligheter
- 14 skudd på mål (flest på 5 år)
- Dominerer kampen
- Alt med Mata
- Det meste med Rashford (involvert i 3/4 mål, skaffer straffe)
- Kapteinen står opp etter en tøff periode, gjør en omtrent plettfri kamp og scorer
- Wan-Bissaka scorer (!!!)
- Energien og gjenvinningspresset i laget
- Borteformen vår. Vi har vunnet seks strake borte i PL, og scoret 2+ mål i alle. Ny klubbrekord
- Vi vinner denne runden, Everton, Liverpool, Arsenal og Chelsea taper poeng

Nå venter det et helt grønnjævlig kampprogram! PSG, Chelsea, Leipzig og Arsenal. På to uker.

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Bandidos-Pelle skrev (På 8.10.2020 den 15.56):

I så fall er Mata min personlige favoritt. Mata er såpass klok, og tror at Bruno, som også er et intelligent fotballhode, kan få mer ut av ham enn tidligere.

Mata var fantastisk i dag. Du ser han trives med spillere som har litt mer enn 5 i fotball-IQ. Synes kampen i dag var ganske bra. Uavhengig av om vi hadde vunnet eller ei, synes vi er gode både mot etablert og på kontring. Nesten alle spiller bra i dag, fra startellever til byttene. Kult!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Veldig viktig det Hangeland sier i studio om at energien i laget var tilbake, og at dette var første gang på lenge at spillerne har orket å henge med og stå kampen gjennom fysisk. Forhåpentligvis var de tre første PL-rundene den pre-season vi aldri fikk i sommer, og at det i hvert fall ikke skal stå på energien i de neste kampene. For er det ork, er det også mye kvalitet slik vi så av dette mannskapet siste halvdel forrige sesong. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fin kamp i dag, gikk heldigvis langt bedre enn jeg fryktet når laguttaket kom.

James synes jeg ikke noe om, håper ikke vi ser han fra start fremover. Shaw startet dårlig men kom vel helt middels utav det til slutt. Dumt Telles ikke fikk noen minutter.

Alt i alt en bra kamp og viktig seier. Rashford og Mata synes jeg var svært gode i dag, og så må en ikke glemme en eventyrlig redning fra DDG.

Lenke til kommentar

Mata fortjente å starte i dag etter noen gode kamper i ligacupen, hvor han også har vist at han fungerer godt sammen med VDB og Bruno. I dag så vi det enda klarere, og for meg var han kanskje banens beste. Bør jo kunne bli gode kombinasjoner med Bruno, Pogba, Beek og Mata på banen samtidig, og det ble det. 

Spent på de neste 4 kampene. Ingen tvil om at alle lagene er betydelig bedre enn Newcastle, samtidig blir det nok kontringsrom for oss, og det er jo der vi virkelig skinner (når vi først skinner). 

Lenke til kommentar

28 avslutninger mot Newcastle på lørdag, mer enn noe annet lag i PL så langt i sesongen.

De Gea viser hva som bor i ham med en meget vanskelig og viktig redning på Wilson sitt skudd da stillingen var 1-1 i starten av andre omgang. Befester plassen sin som førstekeeper i denne kampen.

Fred og McTominay var mye bedre i dag enn Pogba og Matic sist. Fred var ok, hadde en del slurv, men er på vei tilbake i form tror jeg. McTominay er en slags quiet performer. Legger seg mellom stopperne som Matic, går i dueller osv. Solid. Midtbanen hjalp backene mye bedre enn tidligere i sesongen, og vi hang mye bedre sammen defensivt.

James var også bedre enn på lenge, men han mangler fremdeles sluttprodukt. Tar mye dårlige valg. Virker veldig uferdig når han ikke har enorme rom å springe i. Kan hende PSG-kampen passer ham bra, men han bør ikke starte kampen.

Mata var god, som forventet. Viser at han bør få spilletid i ligaen mot lag som legger seg lavt.

Bruno viser igjen klasse. Bommer dessverre på strafffe, men da ekstra godt å se gleden i 2-1-målet han scorer rundt 85 min. To meget gode avslutninger både på det annulerte målet(Mata i hårfin offisde) og det godkjente målet.

Rashford viser at formen i fjor høst ikke er utenfor rekkevidde. Var god. To assist og et mål.

Nå blir det viktig å stenge buret mot PSG. Maguire var endelig god, scora til og med en sjeldent mål. Bør ikke være like sjeldent som forrige sesong, da han nesten alltid vinner duellene på cornere. Må få kula oftere på mål.

Litt kjedelig at ikke Telles kom inn. Om Ole kjører 3 bak mot PSG, så kan han spille venstre vingback, men Shaw som venstre stopper. Jeg tipper at han kommer til å kjøre 442 med diamant på midtbanen og brede spisser. Men er vanskelig å si, veldig vanskelig å spå hvem som starter utenom de bakerste fem, Bruno, Rash og Martial.

de Gea
Wan-Bissaka - Lindelöf - Maguire - Shaw
Matic

Bruno - McTominay
van de Beek

Martial - Rashford

Og så tar vi med oss at Chelsea, Liverpool, Everton og Spurs alle kun får 1 poeng. Arsenal taper mot City. God helg for oss.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

En bra oppsummering! Det var virkelig en oppløftende kamp. Også den første kampen denne sesongen vi løper mer enn motstanderen, som kan tyde på at spruten i beina begynner å komme seg. Det ble klar sesongrekord i antall kilometer løpt, og Bruno som har sett sliten ut lenge var den som løp lengst av alle. 

Jeg tror det er stor sjanse for at Pogba er tilbake i startoppstillingen mot PSG. Laguttaket er jo vanskelig med bare to dager mellom kampene, så det er nødt til å bli litt rotasjon. Heldigvis kan Martial spille. Mon tro om Cavani er klar til benken? Et innhopp med scoring mot gamle lagkamerater hadde vært en drøm.

Dessverre for oss spilte PSG sist fredag, og har fått ordentlig hvile før kampen. Med tanke på hvordan PSG spiller så tror jeg det er mer sannsynlig med en 3-5-2 hvis det blir formasjonsbytte, slik han gjorde forrige gang vi møtte dem. En 4-4-2 diamant tror jeg blir altfor smalt mot et lag som har to raske verdensklassekanter i Mbappe og Neymar. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...