Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Fin gest av Williams ❤️

@Snikpellik Nei, siktet ikke til det ene innlegget isolert, men heller at det virker til å være en generell konsensus om at Shaw er god.
Og jeg greier ikke være enig. Han er det beste valget, ja - men jeg syns han er dårlig på bakre når pasningen kommer fra motsatt eller når det kontres på egen side, han misser helt tid og sted. Og det syns jeg gjør vondt å se på :(

Endret av bshagen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synd de fleste klubbene stemte for å bare ha 3 bytter denne sesongen, og ikke 5 som etter restarten i forrige sesong. Grunnen var vel fordi de "mindre" klubbene mente at topp 10 klubbene hadde større og bedre tropp og ville dra fordel av flere bytter. Idiotisk spør du meg. 

Lenke til kommentar
G27 skrev (14 minutter siden):

Synd de fleste klubbene stemte for å bare ha 3 bytter denne sesongen, og ikke 5 som etter restarten i forrige sesong. Grunnen var vel fordi de "mindre" klubbene mente at topp 10 klubbene hadde større og bedre tropp og ville dra fordel av flere bytter. Idiotisk spør du meg. 

Høres da ganske riktig ut. Sier seg selv at klubber som har benken full av verdensstjerner vil ha en stor fordel sammenlignet med klubber som må fylle opp benken med spillere som aldri vil bli noe mer enn stallfyll. Så når et lag kan bytte ut 5 av sine beste spillere med tilsvarende kvalitet om de har en dårlig dag så vil de få en gigantisk fordel ovenfor de som ikke har den muligheten. Å bytte halve laget underveis vil gi enkelte lag en helt ny start underveis i kampen.

Da burde de i så fall moderert reglene rundt byttene under kamp. 5 bytter, men feks 2 av de må være født i 2002 eller senere. Ha vært i klubben i x antall år eller tilsvarende. 

Lenke til kommentar
Jakobk skrev (På 6.10.2020 den 14.40):

Hvem da? Julian Nagelsmann kanskje?

Har de siste dagene tenkt litt over hvordan jeg synes Ole fungerer og hvem jeg helst skulle sett ta over.

Klopp og Pep kan en se vekk fra, de vil aldri komme til oss.

Det er tre stk jeg svært gjerne skulle sett ta over United, og som jeg uten å nøle hadde ofret Ole for å få til.

Julian Nagelsmann 

Marco Rose 

Marcelo Bielsa 

 

 

Lenke til kommentar

Ifølge denne plussartikkelen på United.no har Manchester United løpt i snitt tredje minst Premier League hittil denne sesongen. Fulham og Wolves har løpt mindre.

Sitat

United har i snitt løpt 104 900 meter per kamp, selv om det skal sies at det tallet hadde vært noe høyere om Anthony Martial ikke hadde fått rødt kort etter bare en halv time mot Tottenham.

Optas tall viser forresten også at Leeds-spillerne i snitt har løpt 114 400 meter per kamp, noe som betyr at hver utespiller på Leeds denne sesongen har løpt banens lengde cirka ti ganger mer enn United i løpet av hver 90 minutter.

Finner dessverre ikke oversikt over alle lagene, for det hadde vært interessant å sammenligne med City også, som er et annet av lagene som som ikke fikk ordentlig pause og pre-season. Uansett litt interessant at United og Wolves er i bunn av lista sånn sett, for forrige sesong var disse to klubbene blant de som løp og sprintet mest.

Solskjær har hele tiden sagt at han ønsker at United skal være blant de lagene som løper mest, og spillestilen hans krever jo veldig mye løping og mange spurter når vi presser høyt. Sånn som vi har vært hittil denne sesongen er vi ikke i nærheten fysisk til å kunne matche en så ambisiøs måte å spille på. Et spørsmål er hvorfor Solskjær og teamet da ikke endrer mer i måten vi spiller på for å tilpasse seg en tropp som tydeligvis har et stykke igjen før de er på tiltrengt nivå fysisk. 

Endret av Snikpellik
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Landslags-watch:

Så den ganske kjedelige kampen Frankrike - Portugal i går hvor Pogba og Bruno startet for hvert sitt landslag, mens Martial fikk 15 minutter.

Pogba hadde en førsteomgang litt under pari, dvs han så fortsatt ganske redusert ut. Hadde litt feilpasninger, men gjorde ingen ordentlige feil. I andreomgangen var han Frankrikes beste spiller, var mye involvert offensivt, delte ut fine pasninger i bakrom på rekke og rad, hvor flere av de burde blitt omsatt til scoring. Meget god andreomgang fra Pogba, i hvert fall sammenlignet med de andre på banen, det er nok det beste jeg har sett av ham siden de første kampene etter han kom tilbake fra langtidsskaden. Et håp om at formen snart kan være på vei tilbake.

Bruno var veldig anonym i første med unntak av noen fine dødballer. Spilte seg litt opp i andre han også i en mer åpen kamp, men det var mest på det jevne fra Bruno. Byttet ut etter 80 minutter og da så han sliten ut, så det var ikke et bra tegn siden vi vet han sliter fysisk for tiden.

Martial hadde et bra innhopp hvor han ga litt energi til laget for en sluttspurt, men han fikk aldri noen gode sjanser til å score. Uansett ikke aktuell for United de tre neste kampene, så det var bra han har fått spille i begge landskampene hittil i landslagspausen. Håp om at han får starte mot Kroatia på onsdag.

Ellers var visst Rashford veldig god mot Belgia, men den kampen kolliderte med Norges kamp. Scoret gjorde han og. Fikk 8 på børsen av Independent, høyest score av alle (sammen med Mount).

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...