Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Ser mer ut som at spillerne kjemper imot Ole enn "Woody & Co". Slik det så ut på slutten under Jose, ikke en spiller som gir alt for klubben. 

Pogba mister ballen gang på gang, gidder ikke gjøre noe for å vinne den tilbake heller. Likevel får han spille kamp etter kamp. Og det gjelder ikke bare Pogba, flere spiller holder på slik, totalt likegyldig over hva som skjer på banen. Så etter litt press fra klubben kommer de med en beklagelse i sosiale medier, som om at det gjør saken noe bedre.

De trenger en drittsekk av en spiller. En som kjefter de huden full på banen om de ikke gjør som de skal. Det er ingen slike spillere i klubben lengre, ingen som går i ilden og drar med seg resten av laget, en som står frem når det trengs som mest. 

Jeg er møkk lei av spillere som er mer opptatt av Instagram og Twitter enn å ofre alt på banen. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har lyst til å kommentere litt på det siste der, President, for jeg ser mye av det samme. Ole virker resignert nesten, og jeg tror ikke det er av mangel på vilje men heller det samme som de foregående managerene vi har hatt har stridd med
 

Jeg mener, Moyes, van Gaal, Mourinho - hallo? Særlig de to siste har en enorm tyngde som managere, men i United så har de sett ut som de aldri har hatt lag før. Det som er kreften i United i mine øyne, er ledelsen over manager. Woodward og «gutteklubben grei» som sitter over spillergruppa som tror de kan fotball, mens de egentlig bare skummer fløten. De har ingen forhold til «soccer» og de ødelegger klubben vår og dens enorme navn innen internasjonal fotball. Og jeg er redd Ole blir et nytt offer for deres inkompetanse. Det vil rulle hoder, og trener-teamet er dessverre de som må bøte med denne galskapen. Dessverre blir det feil løsning, igjen

:(

Endret av bshagen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jepp, jeg er helt overbevist om at vi i beste fall kan gjøre maks 1-2 bra sesonger med hver manager vi henter så lenge det ikke skjer noen strukturelle endringer på toppen. Egentlig så er det bare trist å tenke på at dersom resultatene fortsetter slik så er det eneste som vil skje at Ole som elsker klubben minst like mye som fansen mister jobben samtidig som vi kanskje henter en ettertraktet manager slik som Pochettino som helt sikkert får laget til å spille fin fotball i begynnelsen før det rakner etter noen år og han også opplever det samme som forgjengerne hans.

Jeg lurer seriøst på hva som skal til for at Ed får litt selvinnsikt. Det eneste som ikke har endret seg gjennom alle disse elendige sesongene er han. Han må jo se mønsteret snart.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Vel virker United til å være en særdeles dårlig drevet klubb (sportslig sett), men slik de har spilt helt siden slutten på forrige sesong (hvor de flakset seg til CL-plass) kommer du ikke utenom manageren. 

Dersom OGS nå har mistet garderoben, bør det ikke komme som en overraskelse på noen. For det må være utrolig frustrerende for andre troppe-spillere å se på spillere som De Gea, Maguire og Pogba prestere rævva uke etter uke, men allikevel bli valgt på grunn av hva de koster i overgangssummer og lønninger. Sånt vil nødvendigvis føre til murring i stallen.

Sunk cost fallacy:

Individuals commit the sunk cost fallacy when they continue a behavior or endeavor as a result of previously invested resources (time, money or effort) (Arkes & Blumer, 1985). This fallacy, which is related to loss aversion and status quo bias, can also be viewed as bias resulting from an ongoing commitment.

Det er akkurat dette som ser ut til å være tilfellet i United nå. Man har investert så mye penger - og så mye hype - i spillere som Maguire, Pogba, De Gea og Wan Bissaka, at det å droppe disse nå vil være en innrømmelse av at alt har gått galt på overgangsmarkedet, og når det gjelder fornyelse av gullkantede kontrakter. 

Maguire: Bomkjøp. Alt for treig til å spille med høy forsvarslinje.

Wan Bissaka: Bomkjøp. Alt for svak offensivt til å bidra med noe i 4-2-3-1 (med to defensive midtbanespillere).

Total mismatch her mellom ønsket spillestil og personell, og hele overgangskista blåst vekk på ingenting.

De Gea: Skulle aldri fått fornyet kontrakt, og er nå "undroppable" fordi han er stallens best betalte spiller.

Pogba: Ikke Solskjærs feil at han ble signert, men definitivt Solskjærs feil at han hypet ham så mye opp før han fikk jobben. Så nå er han stuck med å forsøke å tilpasse laget til Pogba, som forresten må være tidenes mest overvurderte spiller. 

Kan ikke se noen annen sjanse for Solskjær her enn at han dropper alle disse spillerne, og tar en råsjanse på at andre i stallen kan gjøre en bedre jobb. Kanskje kommer det til å gå i dass, men det vil det garantert gjøre uansett hvis han fortsetter å sette Maguire i en høy forsvarslinje, fortsetter å gi Wan Bissaka offensivt ansvar og fortsetter å håpe på at Pogba en dag skal være i stand til å kontrollere en midtbane.

Lenke til kommentar
Kastrup skrev (12 minutter siden):

Vel virker United til å være en særdeles dårlig drevet klubb (sportslig sett), men slik de har spilt helt siden slutten på forrige sesong (hvor de flakset seg til CL-plass) kommer du ikke utenom manageren. 

United tok flest poeng i ligaen siste halvdel av sesongen, og tapte ikke en ligakamp mellom januar og sesongslutt. De flakset seg ikke til CL-plass.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Du får sammenligne stallen vår med lag som Villa, Leeds osv og så se på innsatsen de legger ned i kamp.

Det en har sett de siste tre kampene og slutten av sist sesong er like halvhjertet som under JM på slutten.

Jeg kjøper ikke at det alltid er mangel på kjøp som er unnskyldningen til hvordan spillerne fremstår på banen helt uten noen plan i spillet.

En DYKTIG manager får det beste utav hva han har tilgjengelig. Aldri i verden om Ole får det beste utav våre spillere.

Jeg hadde lett byttet Ole med Anchelotti, Bielsa, Pochettino og flere andre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så managere som van Gaal og Mourinho er ikke *dyktige*? Minner deg også på hvordan United så ut de siste sesongene med SAF, ja vi tok ligaen i siste men gud bedre det laget manglet krutt. Å gi fra seg den stallen til Moyes er vel nesten dårlig gjort

Endret av bshagen
Lenke til kommentar
1 minute ago, bshagen said:

Innsatsen er én ting, men alle ser at klubben lider av en stall som består av 90% stallfyll. Stallen vår er jo like morsom å lese som «Sult» av Hamsun

Stallen er god nok til ikke å bli rævkjørt 1-6 mot Tottenham, og totalt utspilt av lag som Brighton. Midtbanen og forsvaret deres er ikke godt nok for ekspansiv fotball og trofeer (i hvert fall ikke begge ambisjoner på en gang), men så dårlig er den ikke heller. 

Tenker at her må Solskjær enten droppe de nevnte udroppbare, eller gå tilbake til en konservativ kontringsfotball. Han kan ikke gjøre ingen av delene i hvert fall. Det er en vanskelig posisjon for ham å befinne seg i.

Lenke til kommentar
bshagen skrev (6 minutter siden):

Ikke alle de kampene var bunnsolide, skal vel sies 😅 Men enig :)

Niks, men det var i det store og hele trygt bakover. Målforskjellen var på over 50+ mener jeg å huske i den perioden i alle turneringer. Helt på slutten gikk det en del tråere, og vi rodde i land poeng i kamper vi spilte under pari. 

Hva som har skjedd siden, og plutselig gjort oss defensivt ubrukelige er veldig interessant. Samme mannskap, samme formasjon. Vidt forskjellige prestasjoner på banen. Håper noen med skikkelig peiling analyserer det grundig snart.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
12 minutes ago, Snikpellik said:

United tok flest poeng i ligaen siste halvdel av sesongen, og tapte ikke en ligakamp mellom januar og sesongslutt. De flakset seg ikke til CL-plass.

Den eneste perioden United spilte bra i forrige sesong var de tre månedene januar - mars.

Før det var det med få unntak helt elendig (uten særlig flaks).

Etter at sesongen åpnet igjen var det tilbake til elendig (men denne gang med mye flaks).

Januar - mars representerer sånn sett unntaket, og etter det er 1-6 et resultat som har ligget i lufta kontinuerlig.

Forresten så kastet United bort topp 4 mot slutten av sesongen - akkurat slik de gjorde sesongen før det igjen. Den eneste forskjellen var at Chelsea og Leicester kastet det bort enda mer. Så jo, det var flaks at de klarte topp 4 i fjor. Og spillet vitnet også om det.

Lenke til kommentar
bshagen skrev (1 minutt siden):

Se på Tottenham sin start da foruten mot oss? City? Liverpool mot AV? Det er liv å ha litt perspektiv også

Liverpool hadde en dårlig kamp, ikke mange på rad. De har også en manager som er ekspert på å få det beste ut av spillerne sine.

I United er det helt annerledes, langt flere kamper som er elendige hvor vi likevel får med oss poeng. Spillere kommer til klubben, ser bra ut før de litt etter litt faller til nivå med resten. City er forøvrig også milevis foran oss med en manager som er på et nivå som Ole aldri vil nærme seg. 

JM og Tottenham har jeg ingen forventninger til, og det har vel knapt noen andre heller. Likevel pisset de på oss.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
7 minutes ago, bshagen said:

Hva med City? Liverpool mot AV? Det er liv å ha litt perspektiv også. Leicester tapte 0-3 borte i går men herpa City. 
 

Jeg mener trenden har en annen grunn en manageren når det ikke fungerer å bytte manager

Leicester, ja. De er sammenlignbare når det gjelder kvaliteten på spillet. Sikkert ikke siste skrellen de kommer til å gå på i løpet av sesongen.

Liverpool og City er ikke sammenlignbare fordi skrellen de har gått på representerer unntaket rent spillemessig. Hos United, derimot, har 1-6 ligget i kortene lenge. De kunne like gjerne gått på den smellen mot Brighton i forrige uke, eller mot slutten av forrige sesong. Spillet deres har fortjent det ved flere anledninger, i motsetning til hva man kan si om City og Liverpool.

Lenke til kommentar
bshagen skrev (1 time siden):

Innsatsen er én ting, men alle ser at klubben lider av en stall som består av 90% stallfyll. Stallen vår er jo like morsom å lese som «Sult» av Hamsun

Sult er faktisk en bok med mye genial humor.

Ellers går det vel som med Cardiff i 2014 om Solskjær ikke byttes ut snart.

Endret av Leiferen
Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...