Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Er jo forskjell fra spiller til spiller det der. Har hørt at Maguire er litt samme typen som Rooney var, hvor kroppen har best av å spille ofte. 

Blir som en treningskamp dette. Luton har faktisk startet sesongen strålende med fire seire over Derby, Norwich, Reading og Barnsley, så de er ikke et lag man ruller over. 

Driter ganske mye i om vi ryker eller vinner, vil bare at spillerne skal få seg en bra og tiltrengt økt!

EDIT: Og gleder meg til å se mer VDB!

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (1 minutt siden):

Sjeldent realistisk å forvente å bare rulle over Championship-motstand hvis man ser på historien, og i år har mange PL-lag allerede røket ut i forrige runde. Så tragisk er det ikke, det er bare sånn fotball er :)

Jo, men se på kampen da? Det skal være mer sprut enn det her. Jeg syns nivået er for lavt. Tvilsomt at City (eks) hadde sett slik ut mot Luton, slik vi gjør nå

EDIT: Ellers så er jeg enig i at cup-bomber skjer, men det forandrer ikke faktum, vi ser begredelige ut

Endret av bshagen
Lenke til kommentar
bshagen skrev (Akkurat nå):

Jo, men se på kampen da? Det skal være mer sprut enn det her. Jeg syns nivået er for lavt. Tvilsomt at City (eks) hadde sett slik ut mot Luton, slik vi gjør nå

Bør spille mye bedre ja, selv med laget vi har på banen. Ser på dette som en treningskamp jeg, så forventer ikke mye sprut før det virkelige målet til helga. Så du på de andre kampene forrige uke var det ikke mye sprut fra Leeds, Wolves, Soton eller de andre lagene heller, som alle tapte.

Synes Lingard, Williams og Fred ser friske ut, men Wan-Bissaka, Ighalo og Bailly virker å være et stykke unna både form og fitness. 

Lenke til kommentar
bshagen skrev (Akkurat nå):

Skal ikke vi være på nivå med City, LFC, Bayern, Juventus, Barca, Real Madrid - osv? 

Jo, helst bedre også!

Poenget mitt er at det ikke er tragisk å spille dårlige eller middels cupkamper med b-preget lag mot Championship-motstand. Ingen regel som sier vi "skal" feie over disse lagene hver gang, og det er heller ikke realistisk.

Det skjer hele tiden, for alle lag inkludert de aller beste. Det skjedde hver sesong under Ferguson og det kommer til å skje hver sesong fremover under Ole også, uten at det er noe problem, for det er helt vanlig.

Lenke til kommentar
Jakobk skrev (Akkurat nå):

Det er målet ja, men er ikke der enda dessverre. Men vi MÅ se progresjon. Nå spiller dog 2. laget, så er mye mer bekymringsverdig med kamper som smellen mot CP spør du meg.

Jo, men likevel. Det er noe som skurrer i dette laget, jeg håper dere ser det dere og? For jeg ser pasninger på pasninger - men nada skjer. Ingenting. Og slik er det i ALLE kamper, det er som å se på håndball, alle lag er i total balanse mot oss, hele tiden. 

Lenke til kommentar

Lindgard ser frisk ut, men som alltid, så er ikke egenskapene gode nok... Ighalo synes jeg ikke har imponert, så stiller meg litt kritisk til han egentlig. Han er jo god, men kanskje han ikke passer inn i spillet til MU. For mange hodeløse høns utpå banen fortsatt. Smarteste dem gjør nå er å sentre til VDB og Mata og satse på noen kombo der, evt retur som Ighalo eller Fred kan sette.

Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...