Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Maguire har blitt intervjuet av BBC hvor han forteller sin versjon av hva som skjedde.

Sitat

Manchester United defender Harry Maguire said he feared for his life when Greek police arrested him last week as he thought he was being kidnapped.

The England international told BBC sports editor Dan Roan that plain-clothed police officers, who did not identify themselves, pulled over his group's minibus in Mykonos, threw him off the bus, hit him in his legs and told him his career was over.

The 27-year-old said he tried to run away - with one handcuff on - because he had no idea who the men were.

(...)

An emotional Maguire, who broke down during the interview, said hearing the guilty verdict was "horrible" and that he "couldn't quite believe it".

The centre-back, who denies throwing any punches or trying to bribe the police, added: "I don't feel I owe an apology to anybody.

"An apology is something when you have done something wrong."

He said: "I don't wish it on anybody. Obviously the situation has made it difficult for one of the biggest clubs in the world, so I regret putting the fans and the club through this, but I did nothing wrong.

"I found myself in a situation where it could have happened to anybody and anywhere."

Asked how badly he was hurt, Maguire said: "They hit me a lot on the legs. It wasn't on my mind. I was in that much of a panic. Fear. Scared for my life."

Maguire said his family are suffering more than himself and that his "conscience is clear".

"I know what happened that night. I know the truth," he added.

"When I speak about it I get worked up but that's because it just makes me feel a bit angry inside. I will move on. I am mentally strong enough."

Hele intervjuet i videoform er ikke sluppet enda, og BBC skriver «more to come».

EDIT: Her er intervjuet på video:

Med tanke på at dommen er nedgradert til en forseelse og han er fri kan jeg aldri tenke meg at Maguire hadde villet gå gjennom dette og en anke/ny rettssak om han ikke selv føler seg sikker på at han er uskyldig.

Har også svært vanskelig for å tro at han sitter og ljuger med skjelvende stemme og et sammenbrudd på BBC.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg liker ikke at spillere reiser til Hellas og Dubai, og jeg synes heller ikke at Magurie bør feste og ta på folk osv under en global pandemi.

Men det virker som at han er uskyldig i denne saken. Og helt sykt hvordan gresk politi har holdt på. Kjenner jeg får en klump i halsen av det korte intervjuet. 

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Ja, enig. Synes det er rart at halve Premier League reiser på ferie og ikke følger smittevernreglene. Det må være regel nr 1 å ikke ha nærkontakt med tilfeldige mennesker på den måten.

Hele BBC-intervjuet med Maguire på en halvtime for de som er spesielt interesserte:
https://www.bbc.co.uk/sounds/play/m000m14k

Begynner ca. 03:35 og inkluderer alle detaljene som ikke var med i gårsdagens innslag på BBC News. Han er nok etter alle solemerker uskyldig, får håpe han vinner ankesaken.

Lenke til kommentar

Veldig lite gjennomtenkt for en offentlig engelsk person å dra til akkurat Mykonos egentlig. Spesielt ikke for en forballspiller.  Briter er jo kjent for å bråke i de typiske ferielandene. Drikker og fester som nordmenn, men i tillegg sloss som russere. Fæl pakning.

 

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Tja. Han må vel få lov å dra hvor han ønsker uavhengig av ryktet til briter i syden. Skjære alle over en kam osv. Akkurat Mykonos er jo ikke Marbella heller akkurat når det gjelder briter. Er mer kritisk til at han dro dit og på et utested med mye folk under en pandemi. Han svarer litt på dette med å dra til Hellas i BBC-intervjuet her:

Sitat

You are a high-profile guy. There are plenty of places you can go. Do you accept you were in a way asking for trouble being in that place that night?

No. I think it could have happened anywhere. I love Greece; I love the people there. I have been to six, seven, eight Greek islands. I go most years on my time off. Me and my family love Greece. I don't feel like I would have done anything different in terms of regret going to Mykonos. I have been before and had a great time.

I think us footballers get a bit of stick for trying to stay away from everything and the public eye. It's not how I want to live my life. I've always been really open. I was away with my family in couples. If someone wanted a picture, they could have a picture or something signed. It's probably changed my mind on that.

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Problemet er all daukjøttet som suger høye lønninger... Jones, Smalling, Lingard, Pereira, Mata for å nevne noen. Ingen som vil ha de..

 

Chelsea henter liksom Sarr og Thiago Silva gratis. Førstnevnte kunne vært ett greit tilskudd til troppen hadde ikke vært for drøssevis av stoppere vi har fra før av. Er noen slike signeringer vi skulle gjort.. Woodward har kun plan A. Hente Sancho, men ikke betale det Dortmund krever på 120m euro på en gang..

Lurer på hva vitsen med speidernettverket i klubben, jeg. Ser ikke til ha nytte av det. Nesten bedre å bruke FM???

 

Benken er sjokkerende dårlig, så trenger et par til forsterkninger.

Lenke til kommentar

Blir nok vanskelig å kvitte seg med Jones på grunn av skaden og operasjonen nå. Jones og Lingard har ikke så høye lønninger (70k og 75k). Pereira rundt 30k og Smalling 70k. Mata tjener dog en del mer, vel 150k. Med forbehold om at kilder rapporterer litt forskjellig her, men dette er summene de fleste skriver.

Så akkurat lønna på de spillerne er ikke noe hinder for å få de solgt, klart det blir litt lønnsutgifter til sammen, men det er ikke sånn helt voldsomt heller på disse spillerne foruten Mata.

Når det gjelder å kjøpe Sancho ved å betale hele summen på 120 millioner euro up front så er det ganske uvanlig og urealistisk, og vil ikke være god business av United så det skjønner jeg godt hvis Woodward ikke ønsker. Man må tenke fremover i tid, ikke gjøre at man kommer bakpå i fremtiden (slike feil United har gjort tidligere). 

Er egentlig mer bekymret for at vi ikke har solgt noen enn at vi ikke har kjøpt noen (seniorspillere).

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Spørs vel om det blir noe med Pereira. Flere mislykkede låneopphold bak seg. Siste sjanse nå.

Manchester United U23 spiller kamp mot Huddersfields A-lag nå klokka 16. Harvey Neville, Phils sønn sitter på benken. 

EDIT: Kampen endte 3-3. Ledet først 2-0, så snudde Huddersfield før Mejbri sikret 3-3. Imponerende av kidsa våre å klare uavgjort mot Huddersfield!

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Ang. Van De Beek:

Interessant signering, en jeg aldri hadde trodd United skulle hente heller. Det eneste som slo meg med dette, var at man nå planlegger å legge om til diamanten. En formasjon man har hatt varierende hell med, sist jeg kan huske at den ble brukt var borte mot Everton i vår. Like fullt tror jeg det er noe som passer United-spillernes kvaliteter bra.

Ang. resten av transfervinduet:

Sancho bør ikke være prioritet fremover, det er forsvaret som må forsterkes.

 

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar

Om ikke Sancho skal prioriteres, så synes jeg at vi må prioritere en høyreving. Jeg ønsker at Greenwood skal være andrevalg på topp. Kan godt være andrevalg som høyreving i tillegg.

Om forsvaret skal prioriteres, er det da stopper eller venstreback? Synes vi burde prøve oss på Telles. Vi slipper ikke inn så mye mål, og mange av dem er personlige feil. Synes ikke det er så dumt å gå inn i en ny sesong med Maguire, Lindelöf, Bailly og Tuanzebe. Siste sjanse for Tuanzebe til å bevise at han har en fremtid i klubben. Vanvittig synd med langtidsskade i fjor, startet jo sesongen som 3. valg etter Maguire og svensken.

Synes signeringene våre bør gjenspeile at vi må bli bedre mot etablert forsvar.

Håper vi går all inn for Sancho jeg. Og at vi klarer å selge unna Smalling, Jones, Rojo osv. Kanskje vi kan få en pen sum for Dalot, som ikke virker å være i planene til Solskjær.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Jakobk skrev (42 minutter siden):

Om ikke Sancho skal prioriteres, så synes jeg at vi må prioritere en høyreving. Jeg ønsker at Greenwood skal være andrevalg på topp. Kan godt være andrevalg som høyreving i tillegg.

Om forsvaret skal prioriteres, er det da stopper eller venstreback?

VB og DM er kritisk å få inn. Om Reguilon er ledig for 25 mill, som jeg leste et rykte om, så er det en no-brainer. Klasseback full av intensitet og offensive kvaliteter. Reguilon og Rice hadde vært en naturlig oppfølging på signeringen av DvdB.

Enig i at en ving må inn, men dersom OGS prioriterer diamanten nå så kan man legge Sancho på is en stund.

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar

DM og VB bør ansolutt prioriteres, men det bør RW også. Har jo egentlig ingen høyrevinger.

Har kun Matic som ren defensiv midtbanespiller. Rice hadde blitt latterlig dyr, så tror heller vi bør se på alternativer i utlandet.

Jeg synes også at Reguilon er en mann som bør vurdere nøye om han vil til oss. Bra i år for Sevilla, både i ligaen og i EL. Kun 23 år, blir 24 i desember. No brainer når vi snakker under €30m.

Om Shaw ikke hadde vært så skadeutsatt, så hadde vi ikke trengt å prioritere venstrebacken, men han spiller jo bare halvparten av kampene dessverre. Williams er litt for urutinert, spesielt defensivt til å starte viktige kamper. Er ikke så kritisk når han spiller vingback når vi spiller med tre midtstoppere. Usikker på om han noen gang blir god nok til å være førstevalg over tid. Jeg tror kanskje ikke det, men håper han blir i klubben lenge. Local lad, født i Manchester. Bra å ha slike i troppen.

Enig i at vi kan legge Sancho på is om OGS prioriterer diamanten, men det tror jeg ikke at han gjør. Jeg tror at Solskjær kommer til å fortsette å kjøre 4231. Kanskje spille mer 433 nå som han har flere midtbanespillere.

I diamanten kan vi spille med alle våre beste spillere, som er bra, men tror ikke det blir hans "go to" formasjon. Når vi spiller 442 diamant, så er det veldig viktig med løpssterke backer som bidrar bra i angrep, og der har vi en vei å gå. Blir spennende å se.

Matic
van de Beek - Pogba
Bruno
Martial - Rashford

Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (15 minutter siden):
God bissniss. Synes det egentlig er sprøtt at han ble så «billig». Hjertet i Ajax-laget som kom langt i CL, nederlandsk landslagsspiller, bare 23 år. Tror dette blir bra!

Enig. Gøy at vi endelig klarer å signere en spiller til en fornuftig pris. Nå skal det sies at vi bare betaler det Ajax krever. Så ingen pluss i boken til Woody med tanke på prisen fra min side. Er vel heller fair play til Ajax, da de ikke tar overpris.

Har god tro på van de Beek. Nå er det viktig å få Pogba til å signere ny kontrakt. Begynner å få god dekning på midtbanen nå. Blir spennende å se hva Solskjærs planer er.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...