Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Lokal avis:
https://www.mykonosvoice.gr/news/apokleistiko-reportazoli-i-alitheia-gia-to-peristatiko-magkoyair-sti-mykono/

Dårlig oversatt til norsk via Google: 

«Det hele startet da den internasjonale britiske fotballspilleren aksepterte truslene og fornærmelsene fra en gruppe landsmenn med forskjellige fan nyanser.

Faktisk angrep en av dem søsteren til Maguire som var i selskapet og knivstakk henne i armen med en skarp gjenstand.

På det tidspunktet strømmet blodet for godt og når han så søsteren sin i denne situasjonen, ble Harry Maguire rasende og angrep alle gjerningsmennene. Han klarte å treffe dem da han var veldig sterk og passe, og ifølge informasjon brøt det ut en kamp.

Hendelsen ble grepet inn av politifolk som patruljerte rundt i sivile klær og til å begynne med ikke innse hva krangelen handlet om, mens de selvfølgelig ikke kjente igjen Manchester United-esset umiddelbart.

Maguire i raseri prøvde å forklare nøyaktig hva som hadde skjedd, men politibetjentene ble beordret til å komme til politistasjonen for videre handling.»

Wtf

Endret av Snikpellik
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, han kan vel alltids gjøre det, men er vel mer vanlig at fornærmede eller politiet anmelder? Anyways, det bør anmeldes ja (om det ikke allerede er gjort) og i min bok er det ihvertfall en grei forklaring på hva som skjedde (om det er sant). Kan jo kanskje være formildende omstendighet når det kommer til Harry's sak også?

Lenke til kommentar
KANE2009 skrev (Akkurat nå):

Ja, han kan vel alltids gjøre det, men er vel mer vanlig at fornærmede eller politiet anmelder?

Jo, men som en gruppe så kan de i alle anmelde dette. Men jeg syns det er merkelig mtp at rapportene sier at Maguire ikke vil samarbeid i retten, forholder seg taus og nekter å svare på spørsmål. Det er så snodig

Lenke til kommentar

Hvilke rapporter om at han var lite samarbeidsvillig? Som blured var inne på forrige side, det var jo bare overskriften til VG (som senere ble endret), gikk man inn på kilden VG linket til (Sky) så stod det ikke noe om det:

Sitat

Martha Kelner said: "Unfortunately the only people who know what happened in that courtroom are Harry Maguire, the two people he was co-defendants with, and of course the prosecutor and his defence lawyer.

"The legal system here is rather opaque. These hearings are not open. Journalists are not allowed in.

"As a consequence of that, the details of what went on inside there and what the eventual resolution was, if there was any resolution, is still unclear.

https://news.sky.com/story/harry-maguire-avoids-questions-after-appearing-in-court-over-mykonos-fight-12054339

 

Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (1 time siden):

Hvilke rapporter om at han var lite samarbeidsvillig? 

Det sto i den nyhetssaken som jeg linket her i går fra VG, som også bruker Sky som kilde. Og det står slik i dag også, jeg ser ingen endringer:

Manchester United-kaptein Harry Maguire møtte i retten i Hellas lørdag eller slagsmål og konfrontasjoner med politiet på den greske øya Mykonos. Det melder både greske medier og Sky News.

– Maguire nekter for alle anklager. Han er i fin form. Jeg er overbevist om at han blir løslatt uten å bli siktet for noe, sa hans advokat Constantinos Darivas til gazzetta.gr før rettsmøtet.

I retten skal Maguire ha unnlatt å svare på spørsmål. Det skriver Sky News som også har bilder av United-kapteinen idet han forlater rettssalen. Retten og politistasjonen er på naboøya Syros.

Etterpå kommenterte advokaten slik på spørsmål om «Maguire er en fri mann?”.

– For øyeblikket er han det.

I mitt hodet så er det å ikke svare på spørsmål i et rettsmøte en måte holde kortene til brystet på, som om det er noe han ønsker å skjule. Det er ikke slik ofre er, i mine øyne. Men klart, mulig rapporten er feil fordi høringen er lukket og at det bare er oppspinn. Det er mulig jeg tar feil, og at den rette måten er såvisst å ikke svare på spørsmål i et rettsmøte. Men syns det er noe her som stinker, håper Maguire i så fall har rene hender

Endret av bshagen
Lenke til kommentar
bshagen skrev (17 minutter siden):

I retten skal Maguire ha unnlatt å svare på spørsmål. Det skriver Sky News som også har bilder av United-kapteinen idet han forlater rettssalen. Retten og politistasjonen er på naboøya Syros.

Det er VGs påstand at Maguire skal ha unnlatt å svare på spørsmål. De sier Sky News skriver det, men det stemmer ikke.

Kilden de linker til, Sky News, skriver nemlig absolutt ingenting om det i sin artikkel: https://news.sky.com/story/harry-maguire-avoids-questions-after-appearing-in-court-over-mykonos-fight-12054339

Så hvor VG har dette fra er ikke godt å si.

Har ikke sett noen andre medier skrive det heller. Som sagt skriver Sky News at journalister ikke var tilstede og at ingen bortsett fra de involverte vet hva som ble sagt på rettsmøtet.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Tja, ikke merkelig. Journalist som enten er dårlig i engelsk, har mindre god integritet, eller begge deler... Er ikke så uvanlig at norske medier er dårlige på presisjonen når det kommer til å gjengi utenlandske medier, og spesielt i saker som ikke er så viktige (denne saken blir jo definert som sport, pga den ville ikke hatt nyhetsverdi her uten at han var en kjent PL spiller).

Nesten enda verre enn dette er at i sportsdelen kan norske medier også finne på å bruke  "aviser" som Metro, Express, The Sun, The Mirror, Daily Mail (kan ha noe ok), osv som kilder. For da holder det ikke å gå til kilden slik vi gjorde nå, pga det er like sannsynlig at det er ("avis") kilden som har funnet på noe, eller bevisst vinklet eller mistolket feil.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ifølge en rekke engelske tabloider var det en «albansk gangster» som stabbet Maguires søster, etter at hun avviste ham.

Sitat

One of the men — described by sources as “gangster types” — started chatting up Daisy.

And when she turned him down, she was jabbed in the arm with a sharp metal straw, drawing blood and causing her to faint. Harry then stepped in before a fight broke out.

A source said: “Harry saw what was happening and remonstrated with them and things got heated.

“He decided to try to get out of there and wanted to hail a taxi. But he ended up arguing with some undercover police officers and ended up at the local police station.”

Maguire, 27, and his pals had also been furious a day ­earlier after bar staff refused to tackle Brits who taunted him.

Following his arrest, he spent the rest of the night in a detention room at Mykonos police station, where he charmed cops by chatting with them about footie.

Og ikke nok med det!

Sitat

”Mannen som ingrep väldigt rådigt var atletiskt byggd, mer än så kan jag ej säga.”

”Uppenbarligen var han som sprang ikapp bra på korta ruscher, säger Daniel Wikdahl vid polisen.”

For et stopperpar ?

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...