Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Skadene har ødelagt mye av sesongen. Tenk at vi spilte hele sesongen før lockdown uten vår beste spiller og skapende kraft og var helt avhengig av at 21/22 år gamle Rashford skulle dra lasset offensivt, så ble han også skadd. Pereira fast i elleveren, Lindelöf med ryggproblemer, Shaw ute, Martial ute i lengre perioder, McTominay ute i lang tid, unge kids som Greenwood og Williams med sine debutsesonger for å nevne noe. Forventningene blir jo deretter.

En ving a lá Sancho, en stopper og en offensiv spiller til så nærmer vi oss noe. Vi trenger bredde i noen posisjoner også. Med kvalifisering til Champions League blir det enklere å få tak i det vi trenger. Sancho tror jeg avhenger av det.

Forrige gang vi tapte i ligaen (22. januar) så laget vårt sånn ut. Og ja, dette var det beste laget vi kunne stille den dagen. Shaw og Bailly satt halvskadd på benken.

De Gea
Wan-Bissaka - Jones - Maguire - Williams
Fred - Matic
Pereira - Mata - James
Martial

Synes det setter ting litt i perspektiv.

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har jeg ikke sett alt for mange kamper med Leicester denne sesongen (5-6 kanskje). Men virker som om de har et relativt svekket lag, der de vil mangle:

  1. Soyuncu (suspendert)
  2. Ricardo
  3. Maddison
  4. Chilwell
  5. Fuchs
  6. Albrighton (usikker)

Med andre ord 3/4 av den foretrukne backrekka er borte, plus Maddison og litt dybde.

Men de har mye rutine med Evans og Morgan som CBs. Og en midtbane med Ndidi, Perez, Tielemans, Barnes er ikke for ille. Og mest av alt, kan ikke akkurat si jeg ser frem til Vardy utfordre Williams og Lindelof.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har sett de fleste kampene deres.

Justin har imponert veldig på den ene backen, den andre unggutten Thomas har også vært bra etter han kom inn på den andre. De er svekket i forhold til sitt beste lag, men erstatterne er ikke så dumme.

Morgan er den største svakheten deres mot våre angrepsspillere som er kvikke i beina og gode på små flater. Vi må holde ballen på bakken og holde høyt tempo. Da vil det være mulig å skape mye. Er mest bekymret for løpskraften deres på midten og på topp, vi vil bli sårbare for balltap og individuelle feil.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Ja, hadde tenkt til å skrive det, at tempoet til Morgan bør være problematisk vs Rash, Greenwood og Martial

26 minutes ago, Snikpellik said:

vi vil bli sårbare for balltap og individuelle feil.

Vår evne til å spille oss ut bakfra har sett veldig dårlig ut de siste kampene. Det kombinert med at vi tydelig har vært ganske slitne, blir jeg overrasket om ikke Leicester kommer til å forsøke å presse høyt på søndag.

Men samtidig er det veldig mye som står på spill... Og vanskelig for Leicester å tørre å stå spesielt høyt når de vet hvor gode vi er på å kontre, og at vi kun trenger uavgjort. Så viktigste er nesten like mye, hvem som faktisk tør å spille som normalt.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Shaw ankom trening sammen med resten av laget ifølge Manchester Evening News. Det gir et lite håp om at han rekker kampen. Ingen av de andre som pleier å starte manglet. 

Statistikken viser at vi har løpt et par færre kilometer i de siste kampene enn de første etter lockdown. Ingen overraskelse det. Det positive er at vi har løpt mer enn Leicester i alle rundene. Håper 4 dager er nok på å få tilbake kreftene og at Leicesters 7 dager ikke gir et for stort utslag.

Unngår vi tap er vi i topp fire. Vi har ikke tapt i ligaen siden 22. januar, og har kun ett tap totalt i alle turneringer siden det. Da er det fryktelig surt om vi skulle tape i morgen.

  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Rashford var ikke bra sist. Tror han savner Shaw. Veldig positivt for det offensive om Luke er fit, på grunn av samhandlingen med Rashford. Defensivt 1 v 1 er han også mye tryggere enn Williams. Er mye bedre både med ballen i beina enn Williams, så vil blir enklere å spille seg ut bakfra, som vi har slitt med i det siste.

Williams har sine kvaliteter, som da han sendte en i pølsebua nå sist, før innlegget kom. Han er også aggressiv og påskrudd. Mener ikke å si noe dritt om han, men mener at Shaw nok er bedre og ikke minst viktigere enn han av mange får kreditt for.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Flere som er litt halvstressa ja... må si jeg gruer meg skikkelig. Det er slike ting man lever for som fotballsupporter, men det blir bare gøy om det går bra. Hvis ikke blir det grusomt. Skal se kampen med en kamerat jeg ikke har sett fotball med siden siste serierunde i 2012, og vi husker alle hva som skjedde den dagen. Håper inderlig utfallet blir mer positivt denne gangen.

?

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Den kampen der endte vel 1-1 (?),  november 2015. Hadde blitt ganske glad for det om noen timer. ?

La oss heller mimre enda ett år tilbake, til 21 september 2014. Der fremtiden så lys ut med Falcao, Di Maria, Herrera, Blind, Shaw, Valdes og Rojo inn; et helt vanvittig overgangsvindu. Stortalentet Januzaj hadde sesongen før vist hvilken enorm fremtid han hadde. Paddy McNair og Tyler Blacket kunne fort bli vårt neste store stopperpar, bare de fikk litt tid på seg. RvP og Rooney var fremdeles unge nok. Og Carrick -  it's hard to believe it's not Scholes - styrte midtbanen. 

Vi møter Leicester, og leder 0-2 etter 16 min, med en helt insane chip av Di Maria. Leiecester får inn en redusering like etterpå. Men 10 min etter pause får Herrera sitt debymål, og det står 1-3. To måls ledelse, det her taper vi vel aldri ? ? .

Og etter det så husker jeg ikke så mye mer, men det endte sikkert godt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...