Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Så, våre fire siste kamper er først Southampton, så Crystal Palace, West Ham og til slutt Leicester.

Ingen av disse er enkle i det hele tatt. De tre første er lag som sannsynligvis ikke har en plassering å spille for, men det trenger ikke bety så mye i praksis. 

12 poeng ville vært helt enormt, men det er ikke noe man bør forvente selv om vi er i fantastisk form.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oppdaterer den listen igjen jeg. Slik ser resten av kampen om topp4/5:

Spoiler

CHELSEA (60p - max 69 | mål: 63-49 (+14)):
0 - Sheffield United (A)
Norwich (H)
Liverpool (A)
Wolves (H)

LEICESTER (59p - max 71 | mål: 64-32 (+32)):
AFC Bournemouth (A)
Sheffield United (H)
Tottenham (A)
Manchester United (H)

UNITED (58p - max 70 | mål: 59-33 (+26)):
Southampton (H)
Crystal Palace (A)
West Ham (H)
Leicester (A)

Sheffield (54 - max 63 | mål: 38-33 (+5))
3 - Chelsea (H)
Leicester (A)
Everton (H)
Southampton (A)

WOLVES (52p - max 64 | mål: 45-37 (+8)):
Everton (H)
Burnley (A)
Crystal Palace (H)
Chelsea (A)

ARSENAL (50p - max 62 | mål: 50-42 (+8))
Tottenham (A)
Liverpool (H)
Aston Villa (A)
Watford (H)

 

Chelsea: Har tre nesten helt sikre poeng mot Norwich, men taper nok mot Liverpool. Vs Wolves vil jeg si det er helt åpent, men en liten knapp på Chelsea der. Tipper de plukker 6/9 poeng fra de kampene og ender på totalt 66 poeng. Om så vil det si at vi må vinne tre av våre siste for å havne over de.

Leicester: Sheffield er tilbake i den formen de var før pause, og kan fort klare å plukke tre poeng fra Leicester. Tottenham borte heller ikke lett. Tipper de slår Bournemouth, og en av de to andre, og at derfor ender opp med 65 poeng FØR kampen mot oss. Og dermed blir det en kamp vi ikke kan tape selv om vi skulle vinne de tre neste (65 vs 67). Men også motsatt - vi kan gå på ett tap om de også gjør det, gitt at vi slår de i den siste.

United: Tror vi taper en av kampene mot Southampton, Palace eller West Ham. At vi får en dag der vi er litt off, og dermed blir helt avhengige av å slå Leicester.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tenker i samme baner. Southampton er et godt lag nå, og er i bra form - slo City nylig. Når det gjelder Palace så vet man aldri hvor ørnen flyr, de kan ha dager hvor de er utrolig vanskelige å bryte ned og vi tapte mot dem før jul, i en kamp som er den verste dommeravgjørelse/VAR-fadesen jeg kan huske at United har deltatt i. West Ham er i bedre slag nå, og ser ut til å ha sikra plassen i ligaen. Det kan kanskje være til vår fordel når den tid kommer.

Vi er favoritter i alle kampene, men rekka på 17 varer ikke evig. Dårlig dager kommer. Alle de resterende kampene både i ligaen, cupen og EL er som utslagskamper i et mesterskap å regne for oss nå, så det blir en mental test.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Kanskje noen skal fortelle Jose at man må komme seg inn i motstanderens boks for å få straffer? 

Man innser mye mer av hvor giftig den mannen er når han har vært i din klubb tidligere for så å fortsette på samme måte et annet sted. 0 skudd på mål hadde Tottenham mot Bournemouth, samme laget vi puttet 5 på. Og som Snik nevnte tidligere har Shaw like mange touch innenfor motstanders boks som Kane i juli.

Utrolig å gå fra Pochettino til Mourinho i 2019/2020.

Endret av Mr. President™
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Forhåpentligvis en rekord det blir umulig å slå...

Ekstremt spent på kampen i morgen. Starter nok med samme 11eren som i de 4 (?) siste kampene, men at kanskje sparer noen mot Palace på torsdag, ettersom har en tredje kamp på søndag... (FA cup mot Chelsea). Hadde selvfølgelig vært gøy med et FA Cup trofe, men håper at Ole er pragmatisk og roterer ganske kraftig i den kampen.

Lenke til kommentar

Solskjær snakker om overganger, filosofi, treningsmetoder, personligheter og andre ting i en podcast. Varer i 50 min, virkelig et must å høre:

"I think for English internationals, for example, you speak to Marcus. What do you think of such and such team-mate of yours? Do you think he'll fit?"

"So obviously Cristiano was an easy goal for me that I managed to get through [to ask about Bruno Fernandes]. Through Patrice Evra, I managed to get hold of Cristiano and his recommendation obviously stood him in good stead."

"It's about respect. Respect is a big word for me. I think loyalty is a big word. I expect them to not think about themselves too much."

"The first day he [Bruno Fernandes] was in the club, he shook everyone's hand — he didn’t come in here thinking 'I'm the, I'm the big shot. You follow me'. No, he shook absolutely every staff members’ hand."

"He's [Bruno Fernandes] got the talent of course — you can see the quality is there. We've seen that for a long time, but then again, he steps up when it matters, and he does it when it matters."

"Paul Pogba, he's an unbelievable leader both on the pitch and off the pitch. He steps up with his world class qualities as a player but also as a leader — it has been easy to rekindle that relationship [between him and Pogba]."

"We referee quite badly [in training] a few times and see how they react. You do that on purpose. You don't want defenders who are emotional. If they're too emotional they'll cost you in a cup final."

https://podtail.com/no/podcast/the-high-performance-podcast/ole-gunnar-solskjaer/

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Surt... Samme lag på rad i kamp #4 (#5?) vs ekstremt godt trent lag, ble presset i senk. Og nå kom skadene også. Kan fremdeles avgjøre selv ved å slå Leicester.  Men klarer aldri å havne ovenpå.

Edit. Men for å se positivt på det. Forventet ikke poengtapene på Chelsea og (spesielt) Leicester denne runden, sånn sett tok vi inn ett poeng denne runden. Chelsea har igjen Liverpool, og Leicester har ekstremt vanskelig program med Sheffield, Spurs og oss. Men fremdeles ... jævlig surt at skulle tape denne på marginer. 

Endret av blured
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ja, sånn jeg ser på det også. Runden endte faktisk litt bedre for oss enn det vi trodde på forhånd, selv om vi ikke vant.

Men tungt er det å ikke vinne når det gjelder som mest, vi var ikke på topp i dag og håndterte ikke det høye presset bra I det hele tatt. Vi scorer to fine mål og det ser bra ut en periode, som også skulle ha resultert i rødt kort på Romeu som mest sannsynlig ville avgjort matchen. Sånn blir det ikke, så misbruker vi også to enorme muligheter. Klarer ikke få kontroll på matchen den siste halvtimen.

Saueflokken på første stolpe på den avgjørende corneren er svakt. Sånn blir det vel kanskje med en mindre mann i backrecka når det koker på slutten. Williams hadde stått på bakre stolpe der.

Blir spennende hva vi gjør på torsdag hvis vi mangler to venstrebacker.

Fortsatt ubeseiret på 18 kamper da, det er positivt. Det er vår lengste ubeseirede rekke siden mars 2013 under Sir Alex Ferguson.

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...