Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Ekstreme tall for en 17/18-åring det. Innsatsen hans står ikke tilbake for noe heller. Tidligere i sesongen var han litt slappere i presset og jobbet mindre hjem. Nå vinner han igjen ballen og kommer ut av dueller med ballen i behold. 

Pogba kommer kanskje ikke til å få så mye oppmerksomhet etter kampen i dag siden han ikke fikk målpoeng, men jeg elsker å se han spille dypt sentralt for tiden. De gjenvinningene, kapasiteten hans og hvordan han leser spillet på midten er så verdensklasse.

Krydrer med et par fine langpasninger i dag også som fort kunne endt med scoring. Ingen midtbanespillere er bedre enn Pogba når alt stemmer, for da er han god på alt. Håper det fortsetter!

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Koselig med litt uventet hjelp fra Arsenal i dag. Wolves er dermed tre poeng bak oss, og har dårligere målforskjell.

Leicester vant og så bedre ut enn på lenge i kveld. Får håpe ikke det er helt slutt på den dårlige formen deres. Chelsea ser også ut til å vinne mot Watford, som ventet. Racet går.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Enig.

Som backup til Rashford, Greenwood og Martial har vi egentlig kun James på lang sikt. Det er alt for tynt.

Mata er nok helt på slutten av sin karriere, i hvert fall for oss. Og Ighalo har kun kontrakt frem til nyttår, selv om sikkert er praktisk å forsøke å beholde han lenger, om han viser ok nivå utover høsten. Også har du Lingard og Pereira som ikke akkurat er noe å satse på videre.

Er derfor helt klart at vi trenger en ekstra spiller offensivt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kiden er helt spesiell, men det er for tidlig å si om han er bedre, han er bare 18 år og det er først nå de siste kampene han har spilt fra start regelmessig. Rashford har trent seg opp etter å ha vært ute lenge med ryggskade, men begynner å komme i gang nå. Greeenwood er nok mer enn ren spisstype enn Rashford er også.

Det er annerledes å levere jevnt bra på det høyeste nivået i nesten hver kamp, og hele tiden levere mål, assist og gode kamper. Rashford er fast inventar på landslaget, og har mange kvaliteter som frisparkfoten og innlegg. Synes han har levert bra i flere sesonger jeg. Lett å glemme sikkert, men han har flere mål enn Ronaldo hadde på samme tid i karrieren. Han har som 22-åring måttet «carry the team» i store deler av denne sesongen hvor vi ikke har hatt kreativitet på midtbanen.

Alle tre har et imponerende målpoengsnitt nå! Og det er ikke så viktig hvem av de som scorer, så lenge det produseres. Mye bra i vente fremover siden alle tre er unge spillere enda :) 

Liten fun fact og: Greenwood har nå like mange mål som Lukaku hadde i 18/19-sesongen (15).

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Har kanskje blitt nevnt tidligere i tråden, men det er lenge siden forrige gang vi scora fem mål i en ligakamp.

Det va 5-0 mot Wigan 26 desember 2011. Conor Sammon fikk rødt kort, etter en hånd i ansiktet på Carrick. Valencia og Park scora hver sitt i tillegg til et hattrick fra Berbatov

Lenke til kommentar

Digg! Faller han i prestasjonene går det an å få penger for han, hvis han har kontrakt. Han virker uansett som en artig kar å ha i garderoben. Unge lag trenger erfarne spillere. En av de i troppen som har vunnet ligaen, ikke så mange av de lenger.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...