Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Denne kampen imponerte United enda mer enn mot Sheffield. Brighton presset bra og så veldig kompakte ut i starten. Men så kom en 18 åring og ville det annerledes..! Svært underholdende kamp, spesielt frem til Pogba og Bruno ble byttet ut.

- Rashford og Martial ganske anonyme, og jeg venter spesielt på at førstenevte skal komme i scoringsform igjen. Men derfor så herlig at det flyter så bra i dette laget nå, at selv uten de to på scoringslisten så putter vi tre.

- Igjen bra defensivt. Shaw så litt sliten ut - ikke samme farten og løpsviljen fremover som mot Sheffield, og ser at Rashford  måtte droppe endel dypt for å gjøre seg spillbar. Etter byttene ser man at DDG, Lindelof og Maguire er der når det trengs. DDG måtte faktisk gjøre noen gode redninger i dag. Lett å glemme pga ser så lett ut, og vi tar det litt som en selvfølge.

Likte byttene til OGS, de er så veldig tydelig en reaksjon på hvordan spillerne har vist seg tidligere, og hvem som faktisk fortjener sjansen. McT ok. Pereira meh. James vil virkelig, og kom til sjanser, så det er positivt - men har fremdeles veldig mye å lære.

Endret av blured
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (4 timer siden):

målet scoret han med høyre,

Målet kom vel med venstrefoten, men ja.. helt sykt hvor god han er med begge bein. Må være et mareritt å forsvare seg mot. 

Morsomt å se hvor øvd inn overstegsfintene hans er. Han vet nøyaktig hvor han skal og hva han skal gjøre når han får ballen i de posisjonene der. ? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

2-0 til Everton mot Leicester etter et kvarter. Vi ligger altså for øyeblikket kun tre poeng bak Leicester. Med den dårlige formen de er i, og vår strålende form, så ser dette virkelig lyst ut.

Chelsea kan nok fort også snuble, da de skal møte Sheffield, Liverpool og Wolves. Alle borte. Tipper vi kommer på 3. plass.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Herlig hvis vi får hjelp av Everton i dag! Vi har 20 plussmål, men Leicester har faktisk 29. Leicester har virkelig ikke sett bra ut i det siste, heller ikke før korona så sjansen er stor for at de går på flere tap, så skal vi også møte de i siste runde. Chelsea og Wolves skal også møte hverandre, det er viktig.

Mer skeptisk til hvor mye Chelsea feiler, selv om de møter god motstand. De har sett bra ut nå. Men fortsetter United å spille så bra vi har gjort siden februar så klarer vi topp fire, det tror jeg. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Inter leder 2-0 mot Brescia. Young og Sanchez på scoringslisten. En volley på Young, og Sanchez (dessverre) fra 11-metersmerket.

Håper Sanchez gjør det bra mot slutten av sesongen, slik at vi kan få han bort for godt.

Edit: Inter 3-0 nå. Young med assist.

Var forresten Alexis som hadde assisten på 1-0-scoringen til Young.

Endret av Jakobk
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Nydelig runde for oss dette her ja! Oppdatering på de resterende kampene:

Spoiler

LEICESTER (55p - max 73):
0 - Everton (A)
Crystal Palace (H)
Arsenal (A)
Bournemouth (A)
Sheffield United (H)
Tottenham (A)
Manchester United (H)

CHELSEA (54p - max 72):
0 - West Ham (A)
Watford    (H)
Crystal Palace (A)
Sheffield United (A)
Norwich    (H)
Liverpool (A)
Wolves (H)

UNITED (52p - max 70):
3 - Brighton (A)
Bournemouth    (H)
Aston Villa (A)
Southampton    (H)
Crystal Palace (A)
West Ham (H)
Leicester (A)

WOLVES (52p - max 70):
3 - Aston Villa (A)
Arsenal    (H)
Sheffield United (A)
Everton    (H)
Burnley (A)
Crystal Palace    (H)
Chelsea (A)

Vet ikke om jeg tør å kalle oss favoritt... Er fremdeles 18 poeng som skal spilles om, og tror Chelsea vinner de fire neste. Men ser tungt ut for Leicester det her. Og Arsenal ser litt ut til å ha funnet noe som kan kalles form, så de kan faktisk finne på å plukke poeng fra Leicester og Wolves. Også kan man håpe på at Sheffield finner tilbake til litt av den formen de hadde før pausen, som skal møte de tre andre her før dette er over.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Takk for lista blured! Blir sykt spennende. Siste runde kan bli spinnvill om det lever helt inn.

Vi kan selvfølgelig også gå på en eller to uventede smeller etter en lang og god periode. Plutselig har vi en dårlig dag på jobben mot et desperat Bournemouth, Villa eller West Ham. Det har skjedd før og det kommer til å skje igjen, spørsmålet er bare når. Røde kort eller skader kan endre ting. Trumfkortet vårt er jo at de andre lagene møter litt verre motstand, og at Chelsea og Wolves møtes. 

Hvis vi skulle klare tredje eller fjerdeplassen vil det være en god sesong + semi i ligacupen, semi i FA-cupen foreløpig, og gode muligheter i EL også. Det vil ikke være så dumt i en sånn overgangssesong som dette er, med en del nye spillere i sentrale roller og det yngste laget i ligaen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er "bare" om å gjøre å tape færrest mulig poeng ja... 

  • Jeg tror ikke Leicester taper under 4 poeng mot Crystal Palace (H), Arsenal (A), Bournemouth (A), Sheffield United (H) ogTottenham (A), også skal de møte oss i den aller siste.
  • Samme med Wolves, rekken Arsenal (H), Sheffield United (A), Everton (H), Burnley (A), skal mye til for at de ikke går på en smell i en av de kampene, også har de Chelsea i siste.

Så tror vi har råd til ett tap i rekken Bournemouth (H), Aston Villa (A), Southampton (H), Crystal Palace (A), West Ham (H), men at må vinne siste.

Kan faktisk ende opp med at de to av de fire lagene som vinner i siste kampen tar 3-4 plassen.. Ekstremt spennende avslutning det her!

Edit: https://www.manutd.com/en/news/detail/angel-gomes-leaves-man-utd-after-declining-new-contract-offer

Angel Gomes forlater forøvrig klubben, etter at ikke ble enige om ny kontrakt. Spent på hvem som evnt. plukker han opp.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Blir skuffet om City-dommen går fra utestengelse i to sesonger til ikke utestengelse i det hele tatt. Så alvorlige brudd på FFP må slås hardt ned på. De har blitt straffet før med bøter, når det skjer igjen så er det på tide at det gis en merkbar konsekvens.

Uansett så må topp 3/4 være målet. Femteplass vil ikke være hverken fugl eller fisk synes jeg, om man ser på utgangspunktet vi hadde før sesongen. 

blured skrev (13 timer siden):

Angel Gomes forlater forøvrig klubben, etter at ikke ble enige om ny kontrakt. Spent på hvem som evnt. plukker han opp.

Hele greia med Gomes er litt rar. Han har nektet å skrive under på ny kontrakt lenge (en ganske ålreit kontrakt også, etter sigende).

Når man ikke har kontrakt kan man som kjent ikke lånes ut heller, noe United ønsket. På utlån hadde han fått spille regelmessig og hatt god lønn, med fortsatt muligheter i United som han har vokst opp i.

Det har heller ikke vært noe særlig troverdige rykter om klubber som ønsker å plukke han opp, det er litt spesielt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Såpass ja ?

Draktene for neste sesong har ikke blitt sluppet, men bilder har sirkulert en stund:

manchester-united-20-21-home-kit+%25281%

manchester-united-20-21-awwy-kit+%25283%


Flere bilder:

Spoiler

WhatsApp_Image_2020-05-29_at_18.07.10.jp

manchester-united-20-21-home-kit+%25284%

manchester-united-20-21-home-kit+%25283%

rB8ApF7KVA6AfTvaABFjKpHN5rs200.jpg.webp

manchester-united-20-21-awwy-kit+%25281%

Helt grei hjemmedrakt? Tror ikke det mønsteret på hjemmedrakta vil se så tydelig ut på banen.

Bortedrakta ser kanskje ut til å være inspirert av Joy Divisions meget velkjente albumcover? De er fra Salford, så det gir mening.

Spoiler

1358802459_joy-division_unknown-pleasure

 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...