Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

:utakt skrev (7 minutter siden):

Litt heldig med dømminga i dag? Matic slapp med skrekken tidlig, Greenwood som holdt spillet i gang med ballen over linja, albue i fjeset på en Brighton-kar innenfor 16 nå rett før pause .. 

Gode lag har gjerne de marginene med seg. Og de røde er gode i kveld. 

Huh? Matic heldig, hva var det som skjedde? Så heller ikke situasjonen med at Greenwood holdt ballen over linja, men hvis det hadde skjedd før et mål ville den i så fall blitt sjekka og målet annullert. Det var ingen albue fra Pogba, det var noen fingre som traff Brighton-spilleren såvidt i ansiktet, helt uten intensjon. Mener du dommeren skulle dømt straffe på den?

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (6 minutter siden):

Matic heldig, hva var det som skjedde? Så heller ikke situasjonen med at Greenwood holdt ballen over linja, men hvis det hadde skjedd før et mål ville den i så fall blitt sjekka og målet annullert.

Matic er ikke akkurat rask med ballen i beina. Så ut som han snubla, en Brighton-kar rappa ballen og var på full fart gjennom. Ble frispark. Kanskje en liten dytt der, men jeg tror ikke alle hadde dømt på den.

Sitat

VG: Matic mister ballen til Lamptey i farlig posisjon, men dommeren gir Matic frispark. Heldig der. (9)

Greenwood fanget ballen over linja ca 30 sek før 2-0 målet. Kommentatorene (UK) var usikre på om målet kom til å bli annullert, men dommerteamet konkluderte visst med at det hadde gått for lang tid mellom hendelsen og målet. Tja. 

Straffe"situasjonen" så jeg ikke så godt, bare la merke til at kommentatorene mente det var litt røft. Kanskje det ikke var noe. 

Endret av :utakt
Lenke til kommentar

Ahh. Den på Matic er jo sånn typisk situasjon som blir frispark fordi han er rutinert og kommer seg mellom ball og mann, men ja, sikkert ikke alle som hadde dømt. Vet ikke, har ikke sett reprise.

Greenwood med ballen over linja la jeg ikke merke til og de nevnte det ikke på TV2, men hvis det skjedde så lenge før så er det vel greit å la den passere.

Den med Pogba var ingenting.

Vil ikke si noen av lagene har vært noe spesielt uheldig eller heldig med dommeren i denne kampen, men det kommer vel an på øyet som ser sikkert :p

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
:utakt skrev (6 minutter siden):

Greenwood er allerede dritgod, og hvor gammel er han? 18? Der har du kommende stjerne der.

Stemmer. 13 mål allerede, som 18-åring. Like god med begge bein, målet scoret han med høyre, innlegget slo han med venstre. Uredd som få, så litt spinkel ut tidligere men har lagt på seg en del muskler under lockdown. Virkelig en spiller som kan bli stor

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så godt som perfekt kamp. Fine mål, full kontroll, solid innsats i gjenvinningen, pent å se på, og vi fikk hvilt bein. Kan ikke forvente så mye mer! Ole-ball er det beste vi har sett av United på mange år. Vi hadde en solid rekke uten tap under Mourinho i starten også, men da svingte det ikke offensivt slik det gjør nå.

Noen stats:

Den gode rekka fortsetter: 15 kamper på rad uten tap - 12 av dem seier, clean sheet i 11 av dem. På disse kampene har vi scoret 38 mål og kun sluppet inn 4

- Bare Bayern München har en lengre rekke uten tap i Europa (25)

- Bruno har 8 målpoeng på sine 8 første kamper i Premier League. 5 mål og 3 assist. I alle turneringer har han 6 mål og 4 assist på 13 kamper

- Ingen har flere målpoeng i Premier League enn Bruno (8) siden han debuterte. Nærmest er Salah og Martial (begge 6)

- Greenwood er den første 18-åringen med 6 mål i Premier League siden Wayne Rooney i 03/04. Han har totalt 16 målpoeng i alle turneringer denne sesongen

- Matic vant alle duellene sine i kampen (100%). Han hadde flest touch (99), flest pasninger fremover i banen (28) og flest gjenvinninger (6)

Endret av Snikpellik
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...