Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Whiteshit skrev (11 minutter siden):

Mannen du sjøl meinte hadde fasit i en VAR pool avgjørelse. Like enig no? Kan finne fram soleklart rødt kort tweet og om du vil ^^

 

Edvardsen har meninger fra hjemme i sofaen, ikke fasit. Akkurat som meg og deg. (Forskjellen er at han nå har begynt å få betalt av et bettingselskap for å mene ting, men det er en annen historie...).

At jeg var enig med han i en annen situasjon betyr ikke at jeg er enig med han om Azpi-situasjonen her. At han er mer kvalifisert enn meg til å mene noe er sikkert som stein, men nei, mener fortsatt at det var et helt klart frispark og hvorfor har jeg allerede skrevet flere ganger :)

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
blured skrev (9 timer siden):

Haha... Ganske håpløst å mene at siden Snik var enig med en person  tidligere, så bør han være enig med han i dag også.

Vi sammenligner ikkje epler og pærer her. Er fotballfaglige meininger gjort av en tidligare FIFA-dommer. En kan ikkje cherrypicke avgjørelser som går i ditt lags favør. Då får en heller la være å bruke slike personar med fotballkompetanse til å støtte opp om dine argument.

 

...Til og med Scholes meinte det var rødt ^^

 

Lenke til kommentar
Whiteshit skrev (48 minutter siden):

Vi sammenligner ikkje epler og pærer her. Er fotballfaglige meininger gjort av en tidligare FIFA-dommer. En kan ikkje cherrypicke avgjørelser som går i ditt lags favør. Då får en heller la være å bruke slike personar med fotballkompetanse til å støtte opp om dine argument.

 

...Til og med Scholes meinte det var rødt ^^

 

Det høres ut som du tror Svein-Erik Edvartsen sitter med fasit? Okay, da forventer jeg nesten at du er helt enig med han uansett hva han skriver i fremtiden fordi du var enig med han i går. Du hører selv hvor lite logisk det er? 

Jeg skriver min personlige mening enten det er United, Watford, Liverpool eller Arsenal det gjelder. Det har ingenting med mitt lag eller cherrypicking å gjøre. Du kan heller velge å være saklig og bli med på å diskutere selve hendelsen og dommeravgjørelsen enn om jeg er legitim til å mene noe eller ikke. Om andre er enig med meg eller ikke, eller om jeg har vært enig med noen tidligere eller ei har lite å si. 

Og hva mener du med den siste der? Jeg mente også det kunne vært rødt til Maguire, som jeg skrev på forrige side..? 

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Snikpellik skrev (15 minutter siden):

Det høres ut som du tror Svein-Erik Edvartsen sitter med fasit?

Eg poengterer at mannen du sjøl har brukt for å forsvare di meining tidligare, no har ei ny meining du ikkje er enig i. Som er lov - for all del - men då burde en kanskje ikkje bruke han som en fotballfaglig "fasit" før heller. Korleis dette er usaklig er forbi meg. 

Eg vil såklart vere uenig med mykje med Edvartsen - føles som han elsker VAR og hyller stort sett alle VAR-avgjørelsar som korrekte - derfor var det litt spesielt at det plutselig kom 2 episoder han var uenig med i samme kamp.

 

 

Lenke til kommentar

Vel, da får vi være enige om å være uenige om det premisset. Har ikke brukt han som fasit. Jeg er for eksempel ofte enig med Brede Hangelands argumenter, men i går var jeg uenig med han. Man kan ikke bare velge seg en person og bestemme seg for at den personen er man enig med alt i, det ville vært utrolig biased. Må jo være lov å mene og tenke selv. Uansett bør vi vel kanskje sette strek over diskusjonen om hvorfor jeg mener ditt og datt nå, og heller diskutere selve hendelsene, slik jeg gjorde et forsøk på.

Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (25 minutter siden):

Målene og dytten kan jeg skjønne uenighetene rundt, men at folk mener det der skal kvalifisere til rødt kort klarer jeg bare ikke å forstå. Er det virkelig slik vi vil ha fotballen, at bare man kommer borti noen med tåa så skal man av banen og attpåtil hindres å spille følgende kamp(er)?

Tror mye av grunnen til uenighetene ikke er Maguire-situasjonen i seg selv, men at Son fikk rødt kort for en veldig lik situasjon tidligere og dermed er det mangel på "kontinuitet" som frustrerer mange.

Både Son og Maguires situasjoner er "oransje" etter min mening, rødt kan forsvares selv om det er litt strengt, og gult kan også forsvares selv om det er noe mildt. Så får man VAR-spørsmålet oppi det hele, hvor det skal vurderes om det er en clear and obvious mistake av dommeren eller ei. Det beste hadde nok vært om dommeren hadde tatt i bruk monitoren selv i går. 

Dette synes jeg var en veldig god og reflektert tråd om VAR-bruken i går:

  

banansplitt™ skrev (33 minutter siden):

Edvartsen liker jo å komme med kontroversielle uttalelser om dommeravgjørelser for å skape blest rundt seg selv. 

Jepp, alltid vært kontroversiell av natur, men etter at han nå har begynt å få betalt fra NordicBet for å skrive på Twitter så synes jeg det setter han i et dårligere lys nå enn tidligere. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Må snakke litt om selve kampen også.

Jeg er ikke så fornøyd med hvordan vi spilte i går. Vi klarte ikke å gjøre spesielt mye bra med ballen, og hadde ikke god kontroll over lengre perioder før et lite stykke ut i andreomgang. James med nok en svak kamp hvor han sliter med å gjøre så mye annet enn å prøve å sette fart, for så å miste. Martial var, foruten den nydelige scoringen, også under pari igjen. Det jeg derimot er veldig fornøyd med i går var fighten gutta ga og klokskapen de spilte med i andreomgang. De unge spesielt vokser mye på å komme vinnende ut av sånne kamper.

Bruno, Fred og Matic synes jeg var bra. Lenge siden vi har kunnet stille en balansert midtbane som har kreative egenskaper. Fred var en del med fremover fordi Matic kunne ligge igjen dypt, det var moro å se han kombinere med Bruno og ta dype løp inn i 16-meteren. Ellers nok en skikkelig bra kamp av Fred. Bruno var nest sist på alle skuddene våre bortsett fra det første målet, og holdt på å sette frisparket. Her har vi en kvalitetsspiller.

Vi har hatt en liten måltørke etter Rashford ble skadet, men forsvaret vårt har gjort en bra jobb i det siste. Dette er fjerde clean sheet på rad. Å holde nullen mot Wolves, og borte mot City og Chelsea er veldig bra det. Maguire var fantastisk i går og begynner virkelig å vise seg frem nå. Psycho-Eric hadde en shaky start, men er helt overlegen resten av kampen. Taklingen hans da Kovacic var alene gjennom var helt sinnsykt bra, hvordan i all verden klarte han det? Imponerende kamp når det er hans første på nesten et år. Må bare riste av seg de syke feilene sine. Shaw har også imponert i den nye rollen sin når vi spiller med tre bak. All kred til han.

Å score på hodet to ganger og spesielt på corner var også herlig. Tar faktisk det foran et langskudd i krysset alle dager i uka siden vi har slitt så mye med å score på dødballer. Forhåpentligvis kan det løsne litt for Maguire på cornere nå som vi har en bedre dødballfot. Forrige sesong scoret han fem mål, det er det som bør være målet. Vi trenger flere mål fra flere lagdeler.

3 poeng bak topp fire er ingenting, så hvis vi klarer å hente tre poeng litt jevnere fremover er det absolutt mulig å klare det.

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Med på trening før bortekampen mot Club Brügge allerede i morgen:

- McTominay i full trening 
- Lindelöf tilbake fra sykdom
- Både Tuanzebe og Fosu-Mensah med på full trening. Begge nærmer seg nok endelig nå
- Ingen Greenwood observert. Sannsynligvis blitt skadet eller syk

Forventer at vi stiller et ganske sterkt lag mot Brügge, som klarte uavgjort mot Real Madrid i CL-gruppespillet og var sterke borte mot PSG.

Vil anta at Ole hadde planer om å starte Greenwood, men nå som han er ute blir det kanskje en del minutter på Ighalo. Kampprogrammet fremover er veldig tett og med bare to hviledager mellom to bortekamper og tidlig avspark i Belgia kan det forhåpentligvis roteres på noen plasser uten for mye tap av kvalitet. Dalot, Mata, Ighalo?

Liten notis: Enda en unggutt har blitt "promotert" opp fra akademiet og var med på førstelagstrening i dag. Connor Stanley, 18 år gammel høyreving som har kommet tilbake fra en kneskade. Har kun spilt på U18-nivå foreløpig, så jeg har ikke sett han spille. Var nok med på trening fordi Greenwood er ute.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Pressekonferanse med Ole igjen, og det er ikke gode nyheter... det er så jævlig dritt at jeg orker ikke gjengi så mye denne gangen, så tar bare med det viktigste:

Da fikk kampen om topp fire, FA-cupen og håpet om å vinne Europa League seg et voldsomt slag. Uten toppscoreren og vår klart beste offensive spiller denne sesongen fra januar til mai og nå ser det ut som vår beste spiller de siste årene skal være ute hele. Heldige er vi ikke.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...