Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uff, ja. Forrige kamp var noe av det verste jeg har sett av en United-spiller på lenge, lykkes ikke med noe, lagde håpløse frispark og mistet ballen hele tiden. Omtrent sånn har det vært lenge. Heldigvis er han fast bare på grunn av alle skadene. 

Får litt vondt av han, er jo ikke på langt nær god nok til å starte for United, men er nødt til å spille alle kampene og mange av de ute av posisjon sentralt fordi det finnes alternativer. Liker fyren fordi man kan se hvor mye det betyr for han å spille for United, topper nesten alltid løpestatistikkene og gir alt han kan på banen. Men så er han bare ikke god nok, det må være minst like frustrerende for han som for oss som ser på. 

Regner med at han er ute av laget igjen etter vinterpausen når Matic er tilbake, nå som vi har Bruno også. Tror både Pereira og Lingard ligger ganske tynt an til sommeren. Pereira har bare nettopp fylt 24 år så det er ikke umulig å utvikle seg bedre, men den sjansen blir mer og mer mikroskopisk nå. 

Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (1 time siden):

Tror både Pereira og Lingard ligger ganske tynt an til sommeren.

Sant dette, men spørs kanskje litt på hva som skjer med Mata. Jeg vet ikke helt hva han tenker, men tror kanskje han ønsker å fortsette karrieren i en annen klubb.. og jeg tviler på at vi kvitter oss med alle tre til sommeren. Det beste er vel om Mata kan ta en sesong til sånn at vi kan slippe både Pereira og Lingard.

Om Mata drar til sommeren og man må velge mellom hvem av Pereira og Lingard man skal ha med videre i klubben, så er jeg nok en av få som ønsker Lingard med videre. 

Jeg håper vi kjøper Grealish i sommer. 

Lenke til kommentar

Ja, sant.

Er jo et lite dilemma som nok blir avgjort ut fra hvordan de tre gjør det frem til sommeren og kanskje i pre-season. Lingard har jo nettopp skaffet seg Raiola som agent og blitt ryktet til noen klubber i det siste, så det kan være han kommer til å flytte på seg.

Egentlig er det helt utrolig hvor mye dårligere han har blitt - fra å ha en god 17-18-sesong med 13 mål for oss, startet fem kamper i VM og scoret der til det begredelige greiene vi har fått servert nå det siste året. Vi vet jo at han kan mer enn han har vist det siste året, så det er vel kanskje et håp om at han kan klare å finne tilbake til den formen, spesielt om problemene hans på personlig plan har løst seg. 

Angående Lingard så har han, Shaw og Dalot brukt ferien sin hittil på et eget treningsopplegg i Dubai hvor de trener sammen med Kieran McKenna. Synes det står litt respekt av det, i stedet for å reise på ferie før treningsleiren i Marbella.

Lenke til kommentar
Delvis skrev (19 minutter siden):

Hvorfor ingen kamp denne uka?  :hmm:

Det er vinterpause i Premier League. De fleste lagene har helt fri nå, og reiser på treningsleire nå mot helga. Det varierer bare litt når de ulike lagene har fridagene. Uniteds neste kamp er ikke før 17. februar.

-

Ighalos første intervju:

https://www.youtube.com/watch?v=o_utnwfwaMc

Likte spesielt dette:

"He said you’re going to get a pay-cut to go to United. I said I don’t care. Make this deal happen. I want to go to United. I don’t care how much is the pay-cut, I know that, make it happen."

Endret av Snikpellik
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-GlDE6z
9 hours ago, Bandidos-Pelle said:

Noen som kommer på sist vi hadde en like dårlig spiller som var fast i XI enn Pereira? Første jeg kommer på er Tom Cleverley. Det er helt utrolig hvordan vi alltid ender opp med en Championship-spiller i en av de viktigste posisjonene.

Pereira er helt usannsynlig svak.

Jones

Lenke til kommentar

Det jeg stusser på hvorfor ikke enten Lewitt eller Garner får sjansen framfor Pereira som tilføyer laget absolutt ingenting.. Spesielt også nå når vi sliter med skader på midtbanen. Greit nok å ikke spille hver uke når du er ca 18 år på midtbanen, men da kunne det samtidig roteres mer og det blir mindre slitne bein osv..

Endret av ReaveЯ
Lenke til kommentar
ReaveЯ skrev (36 minutter siden):

Det jeg stusser på hvorfor ikke enten Lewitt eller Garner får sjansen framfor Pereira som tilføyer laget absolutt ingenting.. Spesielt også nå når vi sliter med skader på midtbanen. Greit nok å ikke spille hver uke når du er ca 18 år på midtbanen, men da kunne det samtidig roteres mer og det blir mindre slitne bein osv..

Både Garner og Levitt har slitt veldig mye med skader og sykdom siden desember startet. De har vært ute av mange U23-tropper begge to. Skadene på midtbanen gjelder dessverre flere enn de på førstelaget.

Lenke til kommentar

Litt utvikling i saken om angrepet på Woodwards hus i januar. Som skrevet tidligere:

Snikpellik skrev (På 29.1.2020 den 10.47):

Det jeg forresten stusser litt på her er at The Sun har en eksklusiv sak om dette hvor det ser ut som de hadde fotograf på stedet. Jeg tror ikke dette er noe iscenesatt PR-stunt, men det er noe som er rart med at The Sun var der.

^ Det kan vise seg å stemme at det er noe rart, gitt. Klubben har sendt en klage til IPSO (Independent Press Standards Organisation) om The Sun. Klubben mener å vite at The Sun visste om "angrepet" på forhånd og at de hadde fotograf på stedet. 
 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...