Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Fair enough, kanskje vil Fernandes kunne hjelpe laget de neste seks årene for alt jeg vet. Men hvor interesserte er egentlig United i han, og om han er så god, hvorfor har ikke bedre klubber cashet ut for han ennå? 60 millioner pund (la oss si det er summen som kreves) er det man må ut med for en god spiller for i dagens marked. Til sammenligning måtte Inter ut med 70 for overflødige Lukaku, og Coutinho kostet 120 i 2018 (ok markedet var litt spesielt det året men likevel).

Dersom Fernandes "bare" koster 60 mill, så involverer det sannsynligvis enten en lang tilpasningstid, eller så er han ikke så god som alle skal ha det til. For den summen vil det alltid være en kjøper, dersom spilleren er klasse.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
fox skrev (Akkurat nå):

Hva faen snakker du om? Ljungberg har aldri vært ansatt som en manager, han har faktisk gitt beskjed til styret at det hastet sånt med ny manager på plass da han hadde ansvar (midlertidig) og så tidlig at moralen i troppen var utrolig lav. 

Diskuter gjerne om saken, ikke gå til angrep på meg(Arsenal).

Ro ned.

Ljungberg ble hentet som caretaker, i likhet med Solskjær. Du påpeker at troppen er overbetalt, i likhet med det Ljungberg hadde å jobbe med. Det er mange likhetstrekk, men ett av mange likhetstrekk er at ingen av dem hadde noen særlige kvalifikasjoner å vise til. Ljungberg hadde vært et billig valg for Arsenal, i likhet med det Solskjær er. Og til syvende og sist er det ingenting, absolutt ingen referanser eller historiske fakta, som tyder på at hverken Ljungberg eller Solskjær ville blitt en trenerlegende i sin klubb.

 

Lenke til kommentar

Tranmere slo ut Watford i går, så vi møter dem i neste FA-cup runde. Bortekamp igjen, selvfølgelig. Allerede nå på søndag. Ekstremt viktig å unngå uavgjort, for omkampen blir i såfall lagt midt i vinterpausen. Vi har allerede spilt hele 36 kamper denne sesongen, som er nesten like mange som LFC og Wolves. Med de få vi har tilgjengelig så er en omkamp og avbrytelse av vinterpausen helt kritisk å unngå.

Lenke til kommentar

Solskjærs pressekonferanse i dag:

– Jeg har fått tillit av klubben til å gjøre jobben, og gjenoppbyggingen går ikke bare en vei hele tiden. Jeg har sagt det så mange ganger at det vil gå opp og ned. Grunnlaget må legges, og kulturen må innarbeides.

– Med denne gruppen har jeg en god stamme som tror på seg selv og på det vi gjør. Jeg har tillit til at de skal drive klubben framover, sammen med nye signeringer og spillere som kommer tilbake fra skader.

– Du fjerner ikke bare taket når du skal rive et hus. Du må rive hele huset med grunnmuren og alt sammen. Vi har hatt noen dager med regn og kunne ønske vi hadde taket på, men vi kan ikke gjemme oss.

– Når du starter på noe holder du deg til planen. Det gjør i alle fall jeg. Jeg kommer ikke til å endre kurs seks, åtte eller ti måneder etter at jeg har begynt. Jeg skal holde meg til den oppgaven jeg har fått av klubben. Alle mine samtaler med klubben har vært positive.

– Vi kan ikke reagere på all støyen utenfor. Det vil alltid være kritikk, og det må du håndtere i denne klubben. Du må være sterkere mentalt enn noen andre steder i verden. Jeg føler at jeg, klubben og apparatet mitt er sterke.

– Humøret er fortsatt godt på treningsfeltet. Når du har vært her så lenge som jeg har vært her blir du vant til at det går opp og ned. Du tar ikke av når det går bra, og du vet at du har en jobb å gjøre når det går dårlig.

– Det blir ikke åtte eller ti spillere inn i ett vindu. Sommervinduet er det eneste skikkelige overgangsvinduet vi har hatt å jobbe med, for januar er vanskelig.

– Men de prøver å få til noe nå.
 


Mer:

- Victor will be available again. He’s recovered. It’s one more to chose from. That’s good and I don’t think anyone suffered any bad injuries, no, in midweek.

- It’s a quick turnaround anyway. We played on Wednesday so we hadn’t prepared a lot, we watched a couple of the other Tranmere games and the one last night. The opposition is the opposition and we’ll look again at it today.

- The pitch at Tranmere is not great but that’s the same for both of us and the players just have to be focused, ready, there are divots everywhere. This generation coming through with astroturf and nice pitches get lazier in the heads.

- It is stretched but we’re getting players back after the break as well, so we will be better off for the break.

- We’re still working on one or two things (transfers) so let’s see if the club get it over the line.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Forferdelige tall:

 

- Til sammenligning har de andre lagene i topp seks hatt sitt beste lag tilgjengelig i 65 prosent av kampene.

- I gjennomsnitt har Manchester United hatt mellom seks og sju spillere ute med skade på kampdag denne sesongen.

- Verst var det mot Newcastle (0-1), Partizan (3-0) og Sheffield United (3-3), da det manglet hele ni spillere. Det er ikke medregnet akademispillerne som også var ute i den perioden, og aktuelle som erstattere.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

6-0 og videre i FA-cupen.

Plankekjøring. Seks ulike målscorere, deriblant noe så uventet som langskudd i krysset av Maguire, assist av samme mann til Lingard som scoret, mål på hodet av Jones. Dalot med et fint mål, Martial likeså, og en kjølig straffe av Greenwood. 

Fryktet at det skulle bli vanskeligere mot Tranmere som slo ut Watford over to kamper, spesielt på en så grusom potetåker av en bane, men dette var null stress. Bra for gutta.

Skulle ønske vi fikk hvilt enda litt flere bein, men den bredden har vi dessverre ikke med alle skadene nå. 

Dalot var den mest positive i dag synes jeg. Viser at han har mye å bidra med offensivt. Et strålende ungt talent som kan bli brukbar å ha for oss fremover. 

Forresten, dette var den første kampen vi har scoret 6 mål siden Fergusons tid. EDIT: Forrige gang var 8-2 mot Arsenal.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Det skal være overkommelig. Må bare få vunnet den kampen også håpe at alle spillerne kommer seg helskinnet igjennom. Om det du sier i ryktetråden stemmer (noen jeg også tror, og som er katastrofe btw) så kommer det ingen i dette vinduet heller. Ikke mye annet å si enn "fy faen"

Beklager språket. Men nå er det ille :(

Endret av bshagen
Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...