Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ProphetSe7en skrev (1 time siden):

Imponert over de av dere som stadig klarer å være positiv til denne klubben, enten det er spillerne, trenere eller ledelsen. 

Fordi vi ikke gidder å sitte her å skrive hvor dårlig klubben har blitt drevet hver gang det er et dårlig resultat. Da ender man opp med å si det samme hver gang. Det er en diskusjon som ikke har endret seg, og så og si alle United-fans er helt enige om alt rundt eierne, klubbdriften, styret osv.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (1 time siden):

Så de har gamblet med Rashford i lang tid fremfor å kjøpe spillere så en fikk mulighet til å rotere å hvile spillere? Bra jobbet om dette stemmer, og her får Ole i så fall ta sin del av skylden også. Forutsatt at skaden har vært kjent for andre enn Rashford selv

Angående Rashford sin ryggskade så har det vært kjent at han har slitt med ryggen helt siden U18. Han har brukt en slags pumpe eller hva det kalles for å opprettholde ryggen. Han har holdt seg til ryggen på banen i flere år. Mot Wolves fikk han et kne knallhardt i ryggen som førte til et brudd. Han er vår toppscorer denne sesongen og vi er helt avhengig av han, med alle de andre skadene er det da ikke så rart at han ikke har fått hvilt noe særlig. Nå ble han jo forøvrig hvilt i den kampen, men kom inn på 0-0 da vi måtte score (og det gjorde vi).

Skadene våre tror jeg ikke kommer på grunn av det fysiske apparatet, jeg tror årsakene er:

1) Kronisk skadeutsatte spillere fra før (Shaw, Bailly, Martial, Jones, Rojo etc)
2) Endring av treningsregime og spillestil. Dette så vi under Klopps første sesong i LFC også
3) Tynn tropp. Med alle skadene blir det liten mulighet til å rotere og stor belastning i noen posisjoner
4) Uflaks. McTominays kneskade i en takling, Lindelöf som landet feil mot Alkmaar etc. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så til kampen.

Den endte som forventet, vi ble overkjørt i perioder av et knallsterkt og hevngjerrig Liverpool-lag og er heldige som ikke slipper inn flere mål. Det var i perioder veldig tydelig at dette var et lag som leder ligaen med 16 poeng mot Premier Leagues klart yngste lag. Det var i det meste av kampen tydelig at United mangler sine tre viktigste spillere og at erstatterne er et godt hakk ned i kvalitet. At vi blir herjet med i perioder er faktisk det vi må forvente av mannskapet mot den motstanden.

Det som ikke var forventet er at på tross av trykket Liverpool skapte, så var United med i det helt til slutten. Det ble skapt to helt enorme muligheter som burde vært mål, og flere andre gode sjanser til å utligne. De siste 20-30 minuttene er det United som trykker Liverpool bakover, og i en 10-15 minutters periode styrer vi det meste, hvor det like gjerne kunne endt med et mål til oss og da ville det nok endt uavgjort. 

Det er ingen lag som har tatt poeng på Anfield denne sesongen, men vi har vært nærmest. Det synes jeg spillerne må ta med seg videre. Er også imponert over kondisjonen og viljen til flere av dem. 

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Danielzu skrev (16 minutter siden):

video

Helt latterlig at man igjen skal diskutere jobben til Ole etter et tap borte mot et Liverpool som er helt overlegne denne sesongen. 

Keane har helt rett, Solskjær må få minst et år til og muligheten til å gjøre dette til hans lag. Akkurat som for eksempel oppskrytte Lampard i Chelsea, som slipper mye billigere unna kritikk fordi han er engelsk.

Og hva er greia med at Carragher mener Ole har vært der i 18 måneder før han andre konkluderer med 16 måneder? Det er såvidt litt over 12 måneder ffs.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Gary Neville om eierne og Woodward:

- “If you don’t lose your job for essentially overseeing that investment, that wage bill, and putting that team out on the pitch then I have to say something is really wrong.”

- "I can’t change the ownership of United, no one can. I’m struggling to understand why the ownership have persisted in trusting that management team to oversee the building of a Premier League title winning team since Sir Alex left.”

Lenke til kommentar
kim_InnleggNO skrev (10 timer siden):

Mens 3 av de viktigste var ute ble 5 av Solskjær sine "egne" involvert. Kjøpene Maguire, Bissaka, James og Solskjær-debutant Williams startet, mens Solskjær-debutant Greenwood kom inn.

Hva er poenget?

James er strengt tatt ikke god nok til å starte og burde ikke være annet enn stallfyll. Vi ble alle lurt av noen gode kamper helt i starten, men etter det ser han mer ut som Valencia enn en skikkelig kantspiller.

Williams ble tatt av i går, og burde stengt tatt blitt tatt av banen mye tidligere. Lovende talent, men ikke god nok til å starte hos oss.

Bisska er fantastisk på å forsvare seg, men bortsett fra det er han en meget begrenset spiller. Ung og mye kan endre seg fortsatt.

Maguire har ikke gitt oss den tryggheten vi ønsket i forsvar så langt, men det kan selvsagt endre seg. 

Endret av ProphetSe7en
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (12 timer siden):

Fordi vi ikke gidder å sitte her å skrive hvor dårlig klubben har blitt drevet hver gang det er et dårlig resultat. Da ender man opp med å si det samme hver gang. Det er en diskusjon som ikke har endret seg, og så og si alle United-fans er helt enige om alt rundt eierne, klubbdriften, styret osv.

Men om ingen sier eller gjør noe så vil det heller aldri endre seg slik klubben styres. Lite jeg kan gjøre, men jeg kjøper ikke lenger United relaterte ting og jeg har meldt meg ut av supporterklubben. At jeg har valgt å gjøre dette betyr nok svært lite, men det er min begrensende mulighet til å vise min misnøye. 

Den dagen eierne slutter å ignorerer behovene til oppgraderinger av stadion, treningsfasiliteter, oppgradering av spillerstall osv så vil jeg også gi min støtte igjen økonomisk. 

Det betyr ikke at jeg ikke støtter United, det vil jeg alltid gjøre. Dette har kun å gjøre med at jeg ikke ønsker å bidra økonomisk med å fylle eiernes lommebok.

Jeg har et lite håp om at kampen i går og skaden på Rashford gjør at de nå faktisk handler i Januar, det ville alle andre klubber gjort i tilsvarende situasjon, men når det ikke er gjort til nå så kan en begynne å lure på hva de snakker om på klubbens styrerom

Lenke til kommentar

Helt enig der @ProphetSe7en, jeg siktet bare til selve diskusjonen om eierne som ikke endrer seg så mye ut fra enkeltresultater. Å diskutere kampene og hva som skjer sportslig er jeg derimot engasjert nok til å diskutere hele tiden. 

Nå i går kom Gary Neville med skikkelig kritikk mot klubbdriften, eierne, styret og Woodward. Han har vært krass før, men ikke på denne måten, for nå var det knallhardt. Siden han er den mest medieprofilerte eks-spilleren vår er dette veldig bra! Mønsteret nå er at alle tidligere spillere som har uttalt seg støtter Ole og vil gi han mer tid, men er negative til eierne - dog har ingen har vært så skarpe som Neville var i går. 

Skaden til Rashford er bare nødt til å føre til handling. Med vår toppscorer og beste offensive spiller ute samt skadekrisen på midtbanen er de pent nødt til å gi manageren verktøy å jobbe med. Noe annet er helt natta. Man kan rett og slett ikke forvente topp fire med disse manglene i troppen, uavhengig av hvem som er manager. De MÅ gi han overganger. Enhver klubb ville gjort det. Dette er Manchester United, på tide å vise litt muskler. Bare litt mer støtte til manageren ovenfra ville gjort en forskjell.

EDIT:
 

Jeg elsker denne fyren.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...