Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes det var en bra gjennomført kamp i går, mot en motstander vi har slitt med. Første gangen vi slår Wolves under Mourinho eller Ole. 

Førsteomgangen var ikke veldig bra, men i andre har vi full kontroll og initiativet hele veien. Vi så ut som et tålmodig lag som spilte klokt og brukte ballen godt. Etter målet er det veldig proft. Forsvaret står opp, Maguire helt sjef og verdig kapteinsbindet i går. Hele kampen bar en del preg av mange slitne spillere hos begge lag, det vanvittige kampprogrammet og manglende rotasjon er merkbart, så det var en sterk prestasjon. Også fint å holde nullen mot Wolves over to oppgjør. Vi må også huske på at vi gjør det med to ferske og nå ekstremt lovende akademigutter fra start igjen, det kan være lett å glemme. Ikke minst at vi mangler midtbanen vår.

Veldig uflaks med Rashford-skaden, som får et kne i ryggen akkurat på det punktet han har slitt med ryggen i flere år. Ole mener han kanskje gjorde en feil som byttet han inn, men jeg er egentlig uenig i det, det var jo 0-0 og etter han kom inn ble vi farligere offensivt med en gang, trykket ble enda bedre og endte i mål. 

Vi er fortsatt med i alle turneringer, det er ikke så verst. Fem poeng bak fjerdeplassen, en liten mulighet til å nå finalen i ligacupen om vi snur det mot City, videre til fjerde runde i FA-cupen og enkelt videre til sluttspillet i Europa League. Det synes jeg er på skjema for hva vi kan forvente i en sånn gjenoppbyggingssesong. Legger man til alle skadene og en svak tropp så er jeg greit fornøyd med fremgangen hittil, selv om vi helst skulle hatt 7-8 poeng mer i ligaen. 

Neste kamp er Liverpool på Anfield og der forventer jeg ikke at vi tar poeng. Med mange utkjørte spillere, uten McTominay, Pogba og kanskje Rashford så ville det vært en bragd om vi er det første laget til å ta poeng der denne sesongen. 

EDIT: Vil forresten skryte litt av Matic. Synes han har vært bra siden han kom tilbake fra skade. Det går litt sakte, men han er god til å holde på ballen, slår fine crossere og sprer ro i laget. Siden han kom tilbake har vi begynt å holde nullen igjen. Fint å se!

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Men én uavgjort har det blitt, mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United 20. oktober.

Sitat

Ja, fordi jeg var skadet, sier Mohamed Salah til TV 2.

Han ler godt av sin egen kommentar, før han blir mer alvorlig.

Sitat

Nei, jeg synes de spilte en god kamp mot oss. Vi hadde en sjanse til å vinne kampen og var uheldige, så det kan skje at kampen (på søndag) ender uavgjort. Nå er tid for å ha fokus på den neste kampen, og vinne den.


Mo Salah i samtale med TV2. Var vel heller Liverpool som var heldige som fikk med seg et poeng fra Old Trafford.
 

Blir uansett spennende på Søndag. Våre to beste midtbanespillere, McTominay og Pogba er ut, i tillegg til at Rashford er halvskadet. Sistnevnte burde ideelt sett fått hvilt, men han spiller nok likevel. Mata har vist bra form i det siste, og vi husker vel alle Juanfield-kampen. Kanskje vi kan håpe på noe av det i helgen?

Matic har også vært god i det siste, men han kan nok fort komme til kort når tempoet heves mot Liverpool.

Williams har spilt de siste 5 kampene eller noe slik, og virker å være førstevalg. Blir likevel ikke overrasket om Shaw settes inn i denne, for å få litt mer defensiv rutine. Salah blir vel stoppet uansett, har vel vært i lommene til både Shaw og Young før hehe

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...