Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

På den positive siden har Fred blitt mye bedre, og han var bra selv uten McTominay sist. Matic var ikke så verst mot Burnley, og Pereira har løftet seg litt med to gode kamper på rad.

Matic er nok så godt som ferdig, mens jeg fortsatt er i tvil om Pereira er noe mer enn en stallspiller, men de to kan i det minste gjøre en ok jobb per nå.

Solskjær sa på pressekonferansen etter Burnley at han håper på 1-2 spillere inn i januar, så vi får se hva de klarer å gi han. 
 

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (18 timer siden):

Hvorfor er ikke Pogba med mot Arsenal?

På grunn av at han kjenner skaden igjen og at de vil være veldig forsiktig med å matche han tilbake i full kampform, ifølge Ole.

Motstridende meldinger om han er i troppen eller ikke, men Chong og Gomes er med i den, så derfor heller jeg mot at han ikke er med.

Lenke til kommentar

Pogba altså ute i "a few weeks" til. 

Alle skadene har allerede ødelagt veldig mye for oss denne sesongen, nå er de på vei til å ødelegge sjansene våre for topp 4. 

Det skal mye til å klare seg gjennom de neste månedene uten McTominay og kanskje uten Pogba. Håper de klarer å få inn en spiller nå i januar.

Lenke til kommentar

Møkkakamp. Som mot Everton og Watford ble vi igjen ofre for lag med ny manager og energi.

Skuffende, men ikke overraskende etter det Arsenal viste sist mot Chelsea. Vi klarte ikke stå imot. Bare å glemme dette her så fort som mulig. 

Ekstra kjedelig etter en ganske bra desember-måned og når de andre taper også. Første gangen på lenge at ikke hverken Rashford eller Martial scorer. Begge var under pari. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Satte før kampen 3-0 på Arsenal. Ikke så langt unna...

Blir ikke overrasket om vi ikke henter inn noe i januar. Men lurer veldig på hva de i ledelsen faktisk tenker fremover for å snu dette, dvs om det overhode finnes noen plan her. Annet enn å satse på at unger fra akademiet plutselig skal gjøre det bra.

Lenke til kommentar

I det minste kan konspirasjonsteoretikerne nå ta seg ei bolle. 

EDIT: Mer: 

EDIT 2: McTominay har vært gjennom undersøkelser og det er nå «a few months» ute ifølge Ole på pressekonferansen.

Nå har dette plutselig blitt til at vi kanskje, i verste fall, mister våre to beste og viktigste midtbanespillere resten av sesongen.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...