Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ProphetSe7en skrev (12 minutter siden):

At vi ikke har kastet oss over Pochettino som er ledig på markedet viser for meg at det er helt feil folk som tar avgjørelser i klubben.

Okei. La oss si at United kjører med Pochettino fra nå. Får en god oppsving etter jul kanskje, kjøper et par nye spillere i sommer. Og så kommer samme middelmådigheten tilbake igjen og vi cruiser på 5-8 plass i et år før neste manager får sjansen. Er ikke det slik det har vært de siste årene?

Bytte manager er ikke nok

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Enig. Ikke sikkert Ole er riktig mann for fremtiden, men han er riktig mann og riktig type manager nå i denne gjenoppbyggingen og fasen klubben nå er i.

Hvis han ikke klarer å ta laget nok steg videre etter å ha fått noen overgangsvinduer til på seg, så kan det snakkes om å endre manager. Nestemann vil uansett ha stor nytte av den jobben Ole nå er i startfasen med å gjøre. 

For å være helt ærlig synes jeg det også virker som klubben og Woodward har lagt en fornuftig plan som de har til hensikt å følge opp denne gangen. Bort med kjøpene av spillere over toppen og spillere som bare skal tjene penger. 

Så lenge de holder ord og kjøpene fortsetter å være gode som i sommer har jeg tro på lang sikt. Kontinuitet er det viktigste for oss nå, spesielt når vi har Premier Leagues yngste lag.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tar alltid med Spurs siden det er gøy at de aldri vinner noe, selv når de er «gode». De har hatt sitt beste tiår på veldig lenge men likevel ikke vunnet en dritt. 

Er jo en United-tråd, men City og Chelsea har vært overlegne i tiåret som var. Chelsea har vel vært det klart mest suksessfulle laget. Tre ligagull, CL, EL og cupene. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...