Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (30 minutter siden):

Tålmodighet, mine herrer. Det er nå man skal ha det. Vi kommer til å bli bedre, men det vil ta lenger tid og et par overgangsvinduer til. Alle sa det før sesongen, merkelig at man plutselig skal endre mening underveis når man kjenner det på kroppen. Det butter, men det visste vi at det kom til å gjøre. Sånn føles det.

Vi som har vært United-supportere i snart 30 år vet veldig godt at ambisjonene skal være langt høyere enn dette, men vi har også sett andre lag som ligger nede klare å bygge seg opp igjen fordi de har gått gjennom en slik prosess. 

Spørsmålet er hvorfor lang tid vil det ta? Og er det for mye å forvente at man skal greie å kunne slå og prestere mye bedre mot laget som ligger helt sist på tabellen etter halvveis spilt sesong? Vi ser nøyaktig samme tendens mot de antatt dårligere lagene som vi har sett tidligere. Det er også slik at personlige feil veldig ofte er avgjørende for våre resultater, men andre lags spillere gjør feil de også, men de er såpass overlegene at feilene blir ubetydelige. 

Samtidig så er Pochettino ledig på markedet og det er vel liten tvil om at vi vil bli et bedre lag under ham. I tillegg har han en mer tydelig stil enn OGS. 

Endret av Mr. President™
Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (25 minutter siden):

Jeg ønsker ikke Solskjær ut. Men jeg sliter med å se planen nå. Håper han får januar på seg i det minste, og at resultatene tar seg opp når vi får inn litt flere spillere som kan å spille fotball.

Vi kan ikke konstant bytte manager og tro at denne gjengen plutselig blir god nok for Topp 4.

Er vel ingen som sier de er god nok for topp 4, men nå var det vel heller ikke ett topp 4 lag vi tapte fortjent mot i dag, eller klarte u mot sist. Det er heller ikke topp fire lag vi kommer til å tape poeng mot i de to neste kampene.

Topp 10 er vel der United er for tiden, hverken mer eller mindre. Uten fremgang i spillet vil det heller ikke endre seg. 

Lenke til kommentar

Det dreier seg nok om åpenbare tabber med scoring som direkte konsekvens, og da kan jeg ikke komme på at Pogba har gjort noen sånne.

De Gea har alltid vært en oppskrytt keeper: på gode dager er han best i verden på streken, men utover denne ekstremkvaliteten så har han egentlig ganske få skills som tilsier at han er en toppkeeper. Jeg tror han er skyld i ganske mange flere baklengsmål enn folk generelt skulle mene, langt utover de 6 som Opta trekker frem som åpenbare tabber.

Lenke til kommentar

Uenig i at han var oppskrytt, synes han var ganske så klart verdens beste keeper i et lag som sleit en ganske lang periode, før Oblak tok over tronen. Nå er det en del flere som har rykket forbi, og etterhvert som de beste moderne keeperne nå har andre egenskaper så ser vi manglene til De Gea tydeligere.

Siden våren har vi i hvert fall tapt en del poeng på grunn av tabber fra De Gea. Om vi ikke tapte poeng alene på grunn av det i går, så fikk i hvert fall Watford kampen inn i sitt spor etter tabben. Vi skapte lite før de scoret, men vi hadde da god kontroll. Når de får et mål endrer alt seg. Man ser at usikkerheten i laget begynner å spre seg rett etter.

Er det på tide å la De Gea hvile litt og kjøre inn Romero? Statistikken hans er jo helt utrolig, med 32 clean sheets på 51 kamper for oss. Holder altså nullen i 62% av kampene han har spilt. Viktig å huske på at han har spilt mot svakere motstand, men han har også som regel et annet forsvar foran seg også. 

Bare for å gni det ekstra inn med personlige feil som ødelegger for oss så er visstnok taklingen til Wan-Bissaka som førte til straffen i går hans eneste feiltimede takling hele sesongen. Hadde vi luket ut alle personlige feil vil jeg tro vi hadde hatt 8-10 flere poeng denne sesongen, selv om vi ikke har vært gode nok. Tenk det.

Lenke til kommentar

De Gea har som sagt en ekstremferdighet i refleksene sine. Null tvil om det. Men utover denne ferdigheten?
- Fryktelig svak i feltet
- Svak med ballen i beina
- Tror aldri jeg har sett han 'sweepe'
- Har neppe en autoritet og presence som typer som Schmeichel og Allison har
- Redder aldri straffer

Alt i alt, oppskrytt. Igrunn en typisk bunnlagskeeper, som trenger massevis av skudd på seg for å markere seg, slik som Tom Heaton også gjorde (Heaton spilte vel også noen landskamper etter disse redningsbonanzaene).

Nå skal man heller ikke skylde på DdG eller AWB for tapet i går. Kampen mot City, der det var veldig mye mann-mann-situasjoner, var et klart tegn på at det ikke er enkeltferdighetene det skorter på. United vant de fleste 1v1-duellene på banen i den kampen. Det er bare det at man ikke har en god nok taktikk til å spille ut selv ligaens dårligste fotballag.

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar
Danielzu skrev (11 minutter siden):

Watford er ikke et dårlig lag. Ingen ool-kamper er lette. Ny manager som faktisk vet hva han gjør gir luft i seilet  Liverpool var veldig heldige med å få med poeng på hjemmebane mot Pearson's mannskap. Deeney tilbake gir de ny giv atpåtil.

Jeg er helt enig. De var veldig gode mot dere sist og burde faktisk klart å ta poeng. De er et helt annet lag under Pearson, så at de ligger sist lyver litt nok litt i forhold til kvaliteten deres nå.

Men det gjør ikke tapet i går noe særlig bedre, fordi 1) United ikke var gode nok og 2) United fortsetter trenden med å tape poeng mot dårligere lag.

Før denne kampen så var ikke ting så altfor ille totalt sett med en bedring over tid. Ett tap på de siste 16 og dette var første tap på 8 kamper. Scoringene har begynt å komme. Derfor er det ekstra kjedelig å få et sånt steg tilbake igjen nå, mot en sånn motstander.

Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (44 minutter siden):

Masse marginer i fotball, og de er definitivt ikke på vår side denne sesongen.

Hadde marginene vært mer på vår side ville vi definitivt hatt mer poeng, det er en faktor. Men det er ikke hovedgrunnen, for vi er for avhengige av disse marginene. Skulle likevel ønske vi hadde litt mer flyt, ja. Eneste skikkelig flaksen vi har hatt denne sesongen er da James fikk feilaktig straffe, men den kampen vant vi uansett.

Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (På 22.12.2019 den 17.23):

Jeg ønsker ikke Solskjær ut. Men jeg sliter med å se planen nå. Håper han får januar på seg i det minste, og at resultatene tar seg opp når vi får inn litt flere spillere som kan å spille fotball.

Vi kan ikke konstant bytte manager og tro at denne gjengen plutselig blir god nok for Topp 4.

Er enig med deg. Solskjær sin plan om å satse på unge britiske spillere, men risikofylt. Man må regne med variable resultater og at en del av de unge spillerne ikke når sitt potensiale. Kan omtales som Wenger-problematikken (henspeiler da på at Wenger ofte gjorde dette i løpet av sin senere karriere).

Solskjær gjorde en alvorlig feil ved å ikke ha en erstatning for Lukaku når han ble solgt. Rashford er et stort talent, men for lite målfarlig. Han har rettet litt opp på det med Martial, men er usikker. Han trenger nok en spiss og mener at Haaland er for ung til å ha noen effekt. Det er dårlig karrieretrekk for både Haaland (som bør gå til Bundesligaen i noen år) og Solskjær (som trenger en solid spiss).

Lenke til kommentar
Sandy Koufax skrev (6 timer siden):

Solskjær gjorde en alvorlig feil ved å ikke ha en erstatning for Lukaku når han ble solgt.

Er enig med det Solskjær gjorde / ikkje gjorde der eg.

Når han ikkje fikk de spillerene han ville, enten fordi de ikkje var tilgjengelige, eller fordi de ikkje virkelig ville til United, så lot han være å kjøpe noen bare for å kjøpe noen.

Støtter det 100%, skjølv om det betyr at vi i perioder sliter.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...