Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Er veldig fornøyd med de tre vi har hentet. Men virkelig ille at ikke kontraktforhandlingene med Herrera ble fulgt opp tettere - slik at kunne klart å beholdt han. Og at går inn i enda en sesong uten angriper som kan spille på høyresiden.

 

Topp 4 blir svært vanskelig.

 

City og Liverpool tar garantert 1-2 plassen.

 

Spurs med mye rutine, fantastisk trener, og midtstopperne og Lloris fremdeles noen år igjen til det fort kan begynner å rakne defensivt der. Eriksen selvfølgelig et spørsmålstegn, Son hadde en veldig god sesong i fjor, og Kane litt skadeutsatt. Men tipper at er de som klarer 3 plassen.

 

Så da står det i stor grad mellom Arsenal, Chelsea og United om 4 plassen.

    • Arsenal: Veldig bra angrep, litt tynn stall, men forsterket overraskende bra i sommer mtp hva forventet. Forsvaret veldig stort spørsmålstegn, men dyktig manager, og har mye å gå på mtp borteformen fra i fjor.
    • Chelsea: Mye rutine i laget - minus treneren. Kante blir antakelig brukt riktig igjen. Ikke beste angrepet uten Hazard, men kan se for meg at de vil slite seg til mange poeng likevel.
    • United: (Forhåpentligvis) bra forsvar med Maguire og Bissaka inn, tynt på midten, ganske god miks av urutinert og ustabilt i angrep. Om starter dårlig, tror jeg vil stilles spørsmålstegn til Ole. Virkelig avhengig av at mange presterer over det jeg forventer (McTominay eneste jeg forventer det av - har virkelig troen):
       
      Edit: Og der fikk faktisk Arsenal forsterket litt defensivt. Tenker nesten på de som favoritter for 4 plassen nå. Og som skrevet i en annen tråd, Everton, WH og Wolves også gjort bra vindu. Kan bli alt mellom 4-8 plass det her egentlig.
Endret av blured
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om det leser er riktig, så gikk det i stor grad på at klubben kommuniserte svært dårlig med han. At begynte å snakke om kontraktforlengelse, så hører ingenting på flere mnd, osv. Samme skjedde visstnok med Maguire i sommer. United viste interesse, så hørte han ingenting på to uker. Kan selvfølgelig ikke stole på alt leser, men helt talentløst - om tilfelle.

Lenke til kommentar

Vinduet:

 

De signeringene vi har gjort er strålende, men jeg hadde forventet en spiller til. Solskjær sa senest for bare dager siden at klubben jobbet med én eller to spillere til, men av uvisse grunner har ikke det gått. Greit nok hvis ingen av de aktuelle ville til oss, om lønnskrav var for høyt eller noe, men det vet vi jo ikke. Tipper Solskjær er litt skuffet i kveld. 

 

Styret i klubben kan kanskje ha tenkt at Fred ble kjøpt i fjor og at det får holde med midtbanekjøp en stund eller noe..? Samme greia som da de ikke ønsket å gi Mourinho flere midtstoppere i fjor. Kan være noe sånt, for vi har ikke bare mistet Herrera, Fellaini gikk også i januar. Rart å ikke forsterke, nå er den i stedet svekket. Ny kontrakt til De Gea, og at Pogba blir er derimot veldig bra.

 

Får bare håpe Rojo og Darmian eller i det minste én av de to kan forsvinne til utlandet før vinduet stenger. Kanskje en av unggutta går på lån et sted i Nederland eller Tyskland. 

 

Sommeren:

Veldig positivt. James virker som et spennende prosjekt og spesielt Wan-Bissaka ser veldig bra ut. Stemningen i troppen virker å være bedre enn på mange år, og spillestilen er både moderne og underholdende. Laget er mye bedre trent nå, som har vært veldig synlig i pre-season kampene. Flere spillere har uoppfordret fortalt at treningene har vært beinharde, og at de elsker det. Bra!

 

Martial har sett piggere ut enn på lenge, McTominay virker å ta steg, Rashford har sett lovende og pigg i oppkjøringen. Sånn sett er denne sommeren det stikk motsatte av fjoråret, og vi vet jo hvordan det endte i en grusom høst. Synes laget har vist mønster på hvordan angrepene skal bygges opp bakfra og at relasjonene på topp er gode.

 

Alt i alt mer positiv enn negativ. Det vil ta tid å få denne klubben tilbake til toppen og jeg håper at de gir Solskjær god tid. Taper vi mot Chelsea blir det sikkert ramaskrik likevel.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-GlDE6z

Laget er like dårlig om ikke mer svekket i forhold til forrige sesong. En skade på Pogba og hele laget rakner. Denne klubben blir regelrett råtnet av styret, de er totalt inkompetente på alle plan, hvor er DoF de snakket sånn om? Det som er mest trist med dette er at det blir Solskjær som sitter igjen som syndebukk om sesongen går gale. 

 

Er McTominay god nok for å være førstevalg? Jeg er usikker. Pereira har jeg liten tro på, Fred har sjeldent vist noe bra, Pogba ga opp mot slutten av sesongen. Midtbanen er så forferdelig svak, at de ikke kjempet mer for å beholde Herrera er helt latterlig når de har ingen plan på å erstatte han.

Lenke til kommentar

Rått vindu i år! Solskjær viser hvor skoen trykker og har hentet inn ny kvalitet for å stoppe forsvaret fra å se ut som at de egentlig spiller håndball.

 

Djevelsk fornøyd, selv om at det blir utrolig tøft med topp 4 i år også. 2 av spillerne går rett inn i laget fra start av, det er kvalitet spør du meg. Laget kan ikke endre seg for mye, for fort, og på sikt skal vi vel kjempe om triumfer igjen. Material og Rashford må vise seg fram i år, noe som også gjelder for Fred og Shaw. Greenwood og James blir spennende i tillegg.

 

Jeg håper dere alle har hatt en god sommer! Nå blir det godt med fotball igjen, selv om det blir enda en trofeløs sesong ?

Lenke til kommentar

For meg er det enkelt: tre lagdeler, den ene er styrket betraktelig mens de to andre er litt svekket. Så får vi se om ny manager, ny spillestil, bedre trente spillere, god stemning i laget osv veier opp for det og gir oss en bedre sesong enn den forrige.

 

Jeg har stor tro på prosjektet til Solskjær, men over lang tid og ikke på kort sikt. Vi må dømme ved sesongslutt og ikke etter ti kamper.

 

Synd vi ikke fikk inn en midtbanespiller, men samtidig er jeg glad klubben i det minste har gått bort fra å kjøpe spillere som ikke absolutt ønsker seg til United. Da er det bedre å bruke tid enn å gjøre panikkjøp.

Lenke til kommentar

Ekspertene i England dømmer OGS nord og ned. Har ingenting der å gjøre sier de.

https://www.vg.no/sport/fotball/i/jdg5Kq/solskjaer-overhoevles-i-anerkjent-podcast-forstaar-ikke-hva-han-gjoer-der

 

Og dessverre tror jeg de får rett. Det går nok filleveien med OGS som manager.

 

Sannsynligvis. Hans kvaliteter som manager er jo høyst usikre, men det største problemet er spillerstallen, som på ingen måte er slik den burde vært for å kunne være en seriøs utfordrer til ligatittelen. Blir det en 4. plass kan han sikkert få et år til, men klubben samler ikke på 4. plasser.

Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...