Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Han er vår soleklart beste spiller, men man må vurdere hva som er langsiktig sportslig best av å la han gå nå eller beholde han litt til. United er i gang med en gjenoppbygging og da bør ikke det starte med avgjørelser som kan slå tilbake om et år.

 

Og alt dette forutsetter uansett at noen vil by på spilleren, som ikke har skjedd enda.

 

Ja det er sant. Han bør bestemme seg om han vil være med eller ikke. Det burde være greit for han å være med så lenge ingen har bydt på han. Han har det vel gott? Ingenting å klage på, så hvorfor ikke bare være fornøyd at han får være i en såpass klubb? 

Jeg syns der er noen tullete tendenser med sutring og vrangskap blant spillere som mener de er på verdenstoppen. Sånt kan de legge av seg, og  heller tenke på laget.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv ikke City og Liverpool har komplette tropper. Det er høy kvalitet i alle ledd hos United. Trenger ikke snakke ned laget mer enn nødvendig.

 

Om Pogba er der neste sesong sammen med Maguire og en vellykket signering på midtbanen skal dette laget klare topp 4 og igjen kjempe om de aller beste spillerne.

Det er neimen ikkje mykje som mangler komplett tropp i city. Den mest komplette PL kanskje har sett.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Lol! Skjer med den videoen her a? Lingard og Pogba i en åpenbar konflikt 10 sekunder inn i videoen. Også DEN musikken da. Ler så jeg griner

 

 

 

Trenger da ikke være noen ting som helst, er nok bare banter. Lukaku gliser rett bak de. Musikken derimot, den må bort.

 

 

... og her er resten av klippet. Som sagt, bare banter og ingenting som helst:

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Trodde folk seriøst at det var krangling i videoen? Trodde alle her bare spøkte

Ikke sant... Nå var det vel bare banansplitt som nevnte noe om den, men jeg missa i så fall ironien i innlegget hans hvis han spøkte. På Twitter er det masser av idioter som trodde dette faktisk var en ekte «fight».

 

Mange United-fans leter etter negativitet i alt og når de finner et halmstrå så gripes det med begge hender for å bekrefte et eller annet syn de måtte ha. Folk har allerede seriøst begynt å hevde at AWB angrer på overgangen fordi han ikke smiler på bildene fra treningene, uten en gang å trolle.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Fått deg jobb som clickbaiter i Dagbladet? For øvrig 2 dager gammel sak.

 

Du, jeg så det bare da jeg leste om RBK kampen og noe om Bentner, så sto det tilfeldigvis en link til det nedenfor der. Var ikke verre enn det. Det var bare et enkelt spørsmål basert på interesse din gjøk. Ingenting annet. Men ok, så er det bare tull da, ingenting er bedre enn de om det stemmer, for all del.

Lenke til kommentar

12.000 tilskuere på tribunen for å se på United trene i Perth i dag. Tipper for eksempel Daniel James og unggutta som er med for første gang synes det er voldsomme saker!

 

https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1149238449091645440?s=21

 

Poster dette her siden det nå er langt mer enn rykter:

 

Lukaku var ikke på trening i dag. Inter og United møtes i London til forhandlinger, melder Fabrizio Romano (tier 1) i The Guardian. Ser ut som denne overgangen er i ferd med å skje.

 

https://twitter.com/guardian_sport/status/1149230828423131138?s=21

 

Det litt absurde med dette er at United skal møte Inter til treningskamp allerede om 9 dager. Lukaku kan potensielt spille mot oss den kampen!

Lenke til kommentar

Lukaku var jo på trening i dag, trente alternativt med Martial, feil info!

Jepp, Romano som jeg siterte visste nok ikke det, ser United.no har oppdatert med dette :)

 

«Torsdag formiddag var ikke Lukaku involvert i lagets treningsøkt i Perth. Belgieren trente alternativt sammen med Anthony Martial.»

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...