Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er spent på om Tuanzebe blir hentet tilbake fra lånet i Aston Villa og tiltenkt en rolle i troppen. Eller om det er best for han å få en halv sesong på lån i Premier League først. Samme gjelder Fosu-Mensah, som ikke hadde en god sesong hvor han spilte høyreback i Fulham. Det er nok slutt for han i United hvis ikke Solskjær tenker et posisjonsbytte. Jeg tror han kan spille stopper, og han var lenge ansett som et stort midtbanetalent. 

 

Sanchez har vært veldig frisk og god i Copa America. Hvis vi beholde han så lover det i det minste godt for at han faktisk kan bidra med noe, i motsetning til forrige sesong.

 

Pre-season treningene startet i dag forresten. Jævlig viktig å få laget i mye bedre fysisk form enn de var i forrige sesong. Første kamp er 13. juli, på turneen i Australia. 

 

De som ikke er tilbake på Carrington:

Wan-Bissaka - ferie etter U21EM

Dean Henderson - ferie etter U21EM

Alexis Sanchez - Copa America

Eric Bailly - langtidsskadet, forhåpentligvis frisk til sesongstart

Paul Pogba - la ut bilder fra New York senest i går kveld, ikke observert på Carrington...

Matteo Darmian

Timothy Fosu-Mensah

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Ifølge ESPN (og meget troverdige Rob Dawson) er lønna på 200.000 pund. Altså 2,16 millioner norske kroner.

 

I ligaen hadde Rashford det beste målsnittet for spillere under 21 år både i Premier League, La Liga og Serie A. Vil tippe Sancho og Mbappe er foran i de andre to store ligaene. Spilte også en god del ving, i en sesong han må sies å ha vært litt skuffende til tider, og i et lag som ikke fungerte store deler av sesongen. I perioden United presterte bra så scoret Rashford også regelmessig. At han er oppskrytt er bare tull. 

 

Jeg sier ikke at lønna er "riktig", men det er nå sånn at man betaler mye for potensialet til en ung, engelsk spiller og at han skal knytte seg til klubben i mange år fremover. Det er sånn det har blitt, dessverre. 

 

Lønna på 200.000 pund er forresten inkludert alle de potensielle prestasjonsbaserte klausulene, hvor mye det er snakk om i grunnlønn er ikke godt å si. Reelt sett er det nok en god del mindre, slik det pleier i United.  

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

2,5 mill i uka? For tidenes mest oppskrytte spiller, må begynne å bevise noe snart.

 

Store fotballtalenter ser vi hele tiden, men store fotballtalenter med psyken til Rashford er en sjeldenhet, og ofte det som skiller. At man i det hele tatt kan kalle en 21-åring med den karrieren han har hatt hittil oppskrytt er jo rimelig spesielt.

Endret av banansplitt™
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Herrera snakker om hvorfor han dro:

 

https://www.united.no/nyhetsarkiv/slik-forklarer-han-valget-solskjaer-gjorde-det-han-kunne/

 

«Forrige sommer var spanjolen usikker på hva klubben ønsket. Skulle de benytte seg av opsjonen i kontrakten som ville forlenge avtalen med ett år, eller kom de ikke til å gjøre det?

 

Fem dager før kontrakten gikk ut fikk Herrera et brev i posten. Der fikk han vite at Manchester United hadde utløst opsjonen, og at han dermed var United-spiller i ett år til. Deretter gikk det måneder uten at Herrera hørte noe om hva klubben så for seg videre.

 

Det var først da Solskjær var ansatt at det første tilbudet kom. Da var det altså allerede for sent.»

 

Faen meg helt sjukt hvis det stemmer. Brev i posten? Hva er det klubben har holdt på med?

 

Virker heldigvis som Solskjær og Phelan (som er en slags teknisk direktør etter ryktene) tetter gapet litt mer mellom sportslig avdeling og administrasjon, for det går ikke å drive en klubb på den måten.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Da var Tielemans offisielt klar for Leicester og...-en jeg gjerne skulle sett i United-drakt.

 

Da føler jeg meg sikker vi ender opp med Longstaff og Bruno Fernandes/Milinkovic-Savic som midtbanespillere, men må få fortgang på sakene snart. Oppsiktsvekkende hvor tregt alt går..og en måned til vinduet stenger..

Endret av ReaveЯ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...