Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-GlDE6z

dream team koster litt penger , messi, ronaldo ,Zlatan, becham, old solskjer 1998 med flere

en liste av norske personer i engelsk fotball 1990-2005, det er noe en ikke har

så får en drikke lett øl på pub å se noen kamper syncronisert

ok

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enig med CC. Kan vel være han prioriterer sosiale medier fremfor fotball, men føler det blir litt som påstandene mot Pogba og hans frisyrer. Synes Lingard virker som en gledensspreder. Tror det er bra å ha noen klovner som får opp humøret i motgang.

Jeg hadde foretrukket klovner som Keane, som ikke tolererte svak innsats i motgang.

 

Jeg reagerte faktisk, og det er utelukkende fordi han fremsto som en oppblåst klovn i den videoen, og enten så var han fortsatt full eller så har han jo vokabular og subtiliteten til en femåring. Hvorfor skal United betale så mye penger hver uke for en kjempebaby som i tillegg leverer jevnt over ganske svakt?

 

Setter man det i kontekst, med svak sesong, både for Lingard og for laget, og måten fansen har reagert på at spillerne er overdrevet aktive på SoMes, så synes jeg det er helt håpløst av han. Det er sammensettingen av små ting som denne Lingard-videoen som gjør at man ser null håp i denne United-stallen. 

Endret av Amoralsk
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Råtten stall og en udugelig ledelse, og nå har vi rotet oss bort i tåka i så mange år det begynner å bli vanskelig å skimte land. Må fundamentale endringer (især ledelse, eierskap) til før vi i det hele tatt kan begynne å tenke på å konkurrere med Liverpool og City, mfl. Vi er litt i samme posisjon som Arsenal hvor det er noe systemisk feil med eget konsept (eller mangel på, i vårt tilfelle) som ikke kan endres ved et trenerbytte eller mange/dyre spillerkjøp lengre. Det deles ut kontrakter til middelhavsfarere i øst og vest fordi vi ikke greier å tiltrekke oss spillere lengre, samt stallfyll i dagens fotball tar såpass mye av budsjettet vårt at vi rett å slett ikke har råd til "mindre oppgraderinger" som i sum hadde blitt store. Når vi har har gjort feilkjøp på feilkjøp i snart 10 år, så sier det seg selv at vi er på dypt vann. Fergie etterlot oss et gammelt lag moden for uskiftninger, men LVG gjorde faktisk den jobben og solgte det som var av krøker, men så har vi siden den gang ikke truffet på overgangsmarkedet en jævla gang. Hjelper da ikke å hente "superstjerner" som Pogba, om han må spille med kråker som Lingard, Mata og faens oldemor. Ikke at Pogba er unnskyldt, han er høyt på oppkast-lista til undertegnede, men er det noen her som oppriktig tror han ikke hadde pult fotballeuropa veggimellom om han spilte i City, RM eller what ever. Hjelper ikke å kjøpe dyre møbler, når man ikke har plass i stua. Vi trenger en helt ny stamme....

 

 

Er så og si ingen i klubben jeg liker, hverken spillere eller ledere. OGS er naturligvis en bra mann, men aldri om han greier å snu det her. Er det ingen andre managere som klarer heller, selv om ting hadde sett veldig annerledes ut om vi landa Klopp eller Pep i sin tid. Oh well.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hvordan er han her da? Instagram dude med stort selvbilde?

Motsatt, heldigvis :)

 

Edit: finner ikke videoen, men så et intervju med Zaha og noen andre Palace-spillere der han blir beskrevet som beskjeden og en som ikke gjør så mye ut av seg. Ser mange journalister som gjør det samme, og det lover jo godt.

 

Sjekk også ut videoen som faren la ut på Facebook:

 

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/c6obez/aaron_wanbissakas_family_announces_him_signing/?utm_source=share&utm_medium=ios_app

 

:D

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

de Gea

 

Wan-BIssaka - ????? - Lindelof - Shaw

 

McTominay - Fred

 

Chong - Lingard - Martial

 

Rashford

 

 

Romero

Dalot

James

Garner

Greenwood

Gomez

Bailly

Tuanzebe

Fosu-Mensah

Mata

Pereira

 

 

Har vel en stall som skal kunne klare 4.-6.-plass her. Godt grunnlag med britiske og egenproduserte.

Endret av banansplitt™
Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...