Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For meg er ikke dette "stang ut" som i "uflaks", men det går direkte på kvalitet, du vil f.eks aldri se City spillerne rote og gjøre så mye rart som det United-spillerne er i stand til. Makan for noe piss de vartet opp med i dag, disse siste kampene har vært sjokkerende å se på. Denne stallen innehar ikke den kvaliteten som skal til for å sikte på PL-tittel neste sesong, glem det. Det må virkelig handles om denne klubben skal gjøre det som forventes - å løfte troféer

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg synes at Olé har gjort leksa si før kampen, uheldig for ham at han ble «tvunget» til å bruke Fred pga andre er skadet. Fred har tapt kampen for dere. Og jeg skjønner ikke hvorfor Young skal fucke det til med andre gult?!? Så urutinert av ham.

Endret av #Benbjo_Fox
  • Liker 1
Lenke til kommentar

... og hvorfor Smalling - etter x-antall år, fortsatt er i United? Han holder nivået til en spiller som spiller for Bournemouth eller Brighton. Han har aldri vært god nok, og han kommer aldri til å bli det heller, han hører hjemme midt på tabellen og ikke i toppen

 

Faen som jeg savner Nev/Rio/Vidic/Evra

Lenke til kommentar

Young har vært håpløs i lang, lang tid nå. Gjør enkle defensive feil, bidrar nesten nada offensivt med de lange ballene opp mot spissene for ikke å snakke om den ELENDIGE kvaliteten på dødballer/innlegg han slår. Fatter ikke at han er så og si fast inventar på cornere og frispark, vi må da ha bedre alternativer.

 

Selg til sommeren pls. Lei av hele fyren, hadde han såklart på fantasy denne runden og. Uff.

Lenke til kommentar

Urutt. En helt forferdelig kamp av Young, forresten. 17 balltap i førsteomgang, opphever offsiden etter Fred sin tabbe, to gule på fem minutter midt på banen. Var veldig god i starten under Solskjær, men etterhvert har nok alderen begynt å vise seg og formen blitt gradvis dårligere. 

 

bshagen: Jeg synes ikke det trenger å være noe hverken eller her. Man kan si at i et lengre perspektiv så er ikke troppen vår god nok, som vi har snakket om i denne tråden lenge. Forutsetningene akkurat nå er derimot at vi har de vi har. Så var vi i tillegg litt uheldige i går. Vi kunne fint ha vunnet kampen uten de personlige feilene, burde drept kampen tidlig med de enorme sjansene. 

Lenke til kommentar

Hjelper ikke, sorry. Det bare er ikke «godt nok», dette er tilbake til Mou når jeg mente at det ikke er manageren sin feil at spillerne driter seg ut, men spillerne selv, der folk her inne pekte på «motivasjon». Vel, motivasjonen er der og enda så er det søppel

 

Jeg ber og håper at ledelsen ser dette og at vi får et godt transfer-vindu til sommeren, for dette kan man ikke fortsette med neste sesong. Varane-kaliber, minimum. 5-6 spillere må inn, de må dominere markedet rett og slett, for de andre klubbene kommer til å handle de også

 

Det er nå 5 år siden SAF forlot klubben, det er på tide det er litt skjerpings inne på Carrington nå

Lenke til kommentar

For øvrig: Det dette laget skriker etter er ledere. En lederskikkelse i forsvar og en på midtbanen vil gjøre underverk for dette laget.

 

Solskjær har sagt han skal bygge laget rundt Pogba. Om han får beholde Pogba MÅ han ha en spiller rundt Pogba som er høyere i hierarkiet enn Pogba anser seg selv. Den eneste de siste årene har vært Zlatan, tragisk nok.

Lenke til kommentar

Jeg liker rar fotballinfo. Her er rar info:
 
På spillerhotellet på kampdagen mot Wolves gikk brannalarmen to ganger med en halvtimes mellomrom i 15-tiden. På kampdager med avspark på kvelden pleier flere av spillerne å sove eller slappe av tidlig på ettermiddagen og det var også tilfellet før møtet med Wolves. Får bare håpe det ikke var noen som forsøkte seg på sabotasje, selv om det neppe gikk noe utover kampen.
 
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6883585/Manchester-United-received-rude-awakening-hotel-fire-alarm-went-twice-Wolves-defeat.html

 

Ikke så rar info:

 

- Rashford sliter med en ankelskade, men grunnen til at han ikke ble med på benken mot Wolves var kraftig forkjølelse. Håper han er tilbake mot Barcelona.

 

- Det rapporteres i flere medier om at United vil forsøke å gjøre en større overhaling av troppen denne sommeren. Opp til fem spillere ventes ut: Sanchez, Darmian, Valencia, Herrera, Mata og det snakkes om en midtstopper ut også: Rojo og Bailly nevnes som de mest sannsynlige der.

 

Vi har brukt aaaaltfor lang tid på å oppgradere troppen, så dette er musikk i mine ører. Jeg håper dog at Herrera blir, og Mata kan vi gjerne også beholde hvis vi får inn en solid spiller i hans posisjon - men det spørs vel om Mata er fornøyd med kun å spille en håndfull kamper. 

 

Noen av spillerne som er ryktet til oss i det siste av andre enn bare tabloidene: Varane, Sancho, Wan-Bissaka, Tielemans og Niguez. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Haha, 500.000 pund? Sanchez tjener 350.000 pund ifølge de fleste kilder. Det er bare å ta et søk. Pogba tjener nest mest, 290.000 pund.

 

Uansett var det en dårlig deal å gi en så god kontrakt til Sanchez, selv om det kanskje var gunstig økonomisk for klubben isolert sett uten en overgangssum.

 

De andre spillerne og agentene deres tenker jo på hvorfor han skal tjene så mye og ikke de. Vi har Premier League-vinnere i troppen som tjener laaaangt mindre.

 

Veldig dumt at Sanchez er skadet nå, for hvis han kunne blitt benket over en lengre periode ville det kanskje vært enklere å få han til å ville bort i sommer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...