Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Straffen er grei den, han fyren skulle ha fått tre gule kort i forrige kamp. Pogba fikk først et billig gult kort før han fikk hans andre kort. Så saken er egentlig grei.

 

PSG dreit seg ut her, de skulle ha presset og slaktet ManU ned. Men istedenfor ville de holde ballen og vente på tiden skulle gå ut, sånt er ofte lite lurt

Lenke til kommentar

HAH! Fikk akkurat med meg at United vant. Ble ikke å se kampen igår, fikk først se det i avisen idag.

Ikke often jeg sier det er deilig når United vinner, men idag feirer jeg med dere.

 

Fantastisk! Gratulerer! Det er jo mild sagt en utrolig seier tatt troppen/situasjonen i betraktning. Hadde troen på at det kunne gå, men så gikk det også!

 

Fantastisk.

Lenke til kommentar

En gir no ikkje opp sjøl med 0-2 i sekken. Alt kan jo skje i Paris. Tidlig mål, straffe, røde kort osv. Kampen kan bli vidåpen - og forhåpentligvis for "nøytral" tilskuer underholdande.

 

QFT ^^

 

Smått ironisk at det var Kimpembe som handsa - var vel han som levde på godt lånt tid på OT i første runde?

Endret av Whiteshit
Lenke til kommentar

God idé. Jeg antar at LFC-supporterne også er enig i dette, da jeg regner med at de ikke ønsker meg som medlem uansett. Se kvittering i vedlegget under :)

 

 

IMG_0763.jpg

Handler vel egentlig ikke så mye om vi vil ha deg som medlem eller ikke, men om å stå for det man sier ? Fint at du ga penger til en veldedig organisasjon, kanskje supporterne fra Kenya får seg drakter nå! :p Endret av KANE2009
Lenke til kommentar

Lett å droppe hodet og miste troen når det blir 1-1, og man må score 2 til mot et så bra lag. Så ut som United kjørte på alikevel.

 

Forøvrig så det ut som United slet med den defensive organiseringen og Bailly hadde store vanskeligheter som høyreback. Smalling hadde vel heller ingen stor kamp, og personlig liker jeg Jones mye bedre. Lindeløf-Jones, bra duo.

 

Helt greit straffespark. Så reprise av kampen, så hadde mulighet til å spole tilbake selv. På den første reprisen er det veldig tydelig at ballen endrer retning noe veldig. Det ser også ut som om ballen hadde gått i mål hvis den ikke hadde endret retning. Den hadde gått i indre nettvegg ganske høyt oppe. Begge kommentatorene mente det var hands, og trodde det skulle være frispark. De var sikre på hands.

 

Fyttegrisen. ble dritnervøs av å se på straffesparket, selv om jeg visste at det ble mål. PSG spillerne forsøkte å sabotere, Rashford måtte flytte på ballen osv. For en kald gutt. Bra straffe.

 

Deilig å se PSG tape på den måten. Dommeren gav PSG en mulighet til å komme tilbake og score et mål, men det klarte de altså ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...