Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Velger å spørre her (og), siden jeg aldri har vært på en match i England noen gang. Jeg ser at 9/3 er det Arsenal - MUFC. Jeg er United-tilhenger, men det gjør meg nada å stå et sted der det er noenlunde nøytralt. 

 

Hvordan er det best å gjøre det? Kjøpe billetter gjennom United sitt eget opplegg, eller er det mer realistisk å få tak i billetter gjennom Arsenal? 

 

Og, når blir dato og klokkeslett bekreftet? 

 

Takk :)

Lenke til kommentar

For å søke på billetter blant bortefansen til United må du ha hatt sesongkort i 4 år, og folk blir prioritert etter hvor mange matcher de har vært på. etter hva jeg har skjønt er det også en form for ID kontroll på dette, så få/ingen som selger billettene sine videre. 

For å kjøpe billetter fra offisielle Arsenal-nettsiden må du ha et medlemskap der. Hos en del av klubbene må det medlemskapet ha vært registrert før sesongstart for å få lov til å kjøpe billetter, men ser ikke noe umiddelbart om det på nettsiden dems. Billettsalget ser ut til å åpne 9. januar der, så ville hørt med noen i Arsenaltråden. Kan også hende det er trekkning av billetter på denne kampen, vet United har det på sine hjemmekamper mot top 6. 

Sikreste måten vil antagelig være VIP billetter, men det er svindyrt (£960 pr pers.). Annet alternativ er diverse mer eller mindre shady sportsreise og bilett videresalg/svartebørs billetter. 

Endret av Sveern
Lenke til kommentar

Ser Eriksen ryktes bort fra dem i dag. Skjer det så tror jeg Pochettino forsvinner snart også.

 

jeg savner gamle gode 5-2 Tottenham. Da jeg var misfornøyd da United vant, bare 1-0 mot Wigan. Det blir skikkelig spennende å se hva som skjer i U ited neste 6 mnd. Jeg trodde United hadde fått inn sports direktør? Italiener. Hvar det bare rykter. Det med sports direktøren kom opp, da januar vinduet, å Cutiniho overgang kom opp. Hierarkiet i United. Nå hadde jo Mou problemer med Hirarkiet i Real. Å så dukker det oppHirarki rykter om han, med United.kanskje litt dumt å ha Mou som kilde.
Lenke til kommentar

Ingen DOF på plass i United. Da hadde de kanskje klart å selge unna litt overflødige spillere til god pris, samt vi hadde sluppet å bli linket til spillere basert på navn slik som Coutinho. En god spiller, men i en posisjon vi virkelig ikke trenger å forsterke.

 

Nå har jeg ikke undersøkt kildene til de ulike ryktene, men vi virker å være ganske sterkt linket til Koulibaly. Det ville vært en fantastisk signering for oss, og om vi da får inn en HB i tillegg så er laget godt forsterket i forsvar. 

 

Det vil fortsatt være behov for en høyrekant, og en erstatter for Herrera og Matic, men forsterker de forsvaret nå i januar så er jeg fornøyd :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...