Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Kjenner jeg Norske trenere rett blir det nok mye løpstrening fremover, noe United desperat trenger. Så må de ha motivasjonen til å kjempe i tillegg til å løpe. Jeg tror Solskjær kan drille det inn i laget uten store problemer (annet enn at treningene blir meget harde).

 

 

De harde treningene finner sted før sesongstart. Muligens er det hardt for de gjenværende i landslagspause? Det er hvert fall langt ifra harde treningsøkter i juleprogrammet. Det er drilling av kampplaner og fokus på organisasjon. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Midtbane for crying out loud, største problemet. Vi har ingen midtbane som fungerer, med mindre norske gutten klarer å få endring på det.

Fred har blitt brukt meget feil. Eneste som er brukbart idag er Matic. Pogba må ta seg sammen og kutte ut det jævla brand han bærer på skuldrene, når han gjør det så kan han utvikle seg videre. Herrera har potensialen men har vært noe ustabil i det siste. Pereira har jeg sansen for, virker interessert til å få ballen hele tiden, og det er slike vi trenger, ikke en som virker å være redd til å motta ballen og sparker den bort med engang.

 

Spissene våre er gode men bare brukt feil eller, har de bare spilt rævva på grunn av forrige treneren? men ja, spissene kan jo ikke gjøre noe når det ikke er noe midtbane eller en som kan servere ballen til dem. Våre spisser må jo ned til midtbane for å hente ballen imo.

Endret av nagina
Lenke til kommentar

Er enig i at så lite som mulig bør skje før det eksisterer en langsiktig plan og en sportsdirektør.

 

Men er ikke sååå negativ til et eventuelt spillerkjøp i januar hvis det er den rette spilleren som dukker opp. Solskjær vet i det minste hvilke typer og holdninger som skal til i Manchester United. Moderne fotballspillere er tilpasningsdyktige også. 

 

Hovedoppgaven er likevel å få de vi har til å gjøre det bedre. Tror Pogba kan være nøkkelen til harmoni i gruppa. 

Lenke til kommentar

Utrolig spent på om han gjør noen grep og eventuelt hvilke. Ut med Matic for eksempel? Innoverkanter? Mata på høyresiden? Pogba som offensiv midtbanespiller? Backer som ligger høyt? 

 

Usikker på hvor mye endringer det blir til helga, men ganske sikker på at vi ser spor av en plan på boxing day i hvert fall.

 

Forventer bare å se et lag som ønsker å vinne og blør for drakta på lørdag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Lenge siden jeg virkelig har gledet meg til kamp nå, men nå er der så mye positivitet rundt alt at det er vanskelig å ikke gjelde seg.

 

Selvsagt vanskelig å forvente noe som helst i første kamp, men likevel.

Dette er spennende selv for meg, som ikke akkurat er Molde eller ManU supporter  :closedeyes:

Jeg kan bare ikke annet enn å være positiv til alt dette, det navnet og posisjonen OGS har i fotball, PL og UK er bemerkelsesverdig. Tror nok SAF har en finger eller to med i spillet her for å si det sånn.

Lenke til kommentar

Det ryktes at Ole får 50 millioner i januar. Midtstopper og høyreving er øverst på listen, men skal godt gjøres å få begge deler for 50 millioner. Frykter kjøp fra Eliteserien.

 

Kan vel ikke finne på å kjøpe Norske spillere og skjemme oss ut i igjen. Det får vente til han eventuelt har fått suksess, permanent job og kontroll. Da kan det gå an å begynne å vurdere det.

Vet ikke om noen Norske er gode nok for det laget pdd, men noen kan bli det senere. Braut kanskje, Ajar..

Lenke til kommentar

Nei, så ikke den. Men ja, da er det jo bekreftet da? Henning Berg er sikker på at SAF står bak? Fordi Henning Berg er i kontakt med styret i United? Altså, det er ikke umulig, men det liksom en ufattelig enkel ting å si uten at man trenger å dekke det opp med fakta i ettertid. Det som bekymrer meg er at ting som *kan* være sant, *blir* sant uten at det ikke trenger å være det. Rykter som blir behandlet som fakta. Men ok, rant over, skal ikke henge meg noe mer opp i dette

Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...