Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg mener både Mourinho og styret har rett, i så fall.

 

Under Mourinho har vi kjøpt en del relativt unge spillere, som ikke alle har like mye erfaring - spesielt i Bailly og Lindelöf. Å få inn en erfaren stopper som er bedre enn Smalling og Jones er ikke en dum tanke, så om Mourinho ønsket Alderweireld, Godin eller Boateng ser jeg poenget hans godt. 

 

Forstår også styret her - vi må så klart alltid bygge for fremtiden. Maguire og Mina ville begge også vært et sjansespill å gå for, førstnevnte ville også blitt jææævlig dyr.

Lenke til kommentar

Sant. Men på en annen side, er det ikke en idé å la en av de mest suksessfulle managerene i historien gjøre "hans greie"?

Jo da, du har et poeng. Bare litt rart at de ikke klarte å inngå et kompromiss (dvs finne andre kandidater). Med det speidernettverket United har burde det være mulig å finne noen stoppere til en akseptabel pris som enten ikke er for gamle, ikke har en skadehistorikk som ligner grisen og som er betydelig bedre enn de vi har.

Lenke til kommentar

Jeg er litt enig med de som sier at dette evinnelige maset om ny stopper egentlig er litt "overhypet". Hvis United hadde skaffet Maguire - hvor mye bedre er han egentlig enn Bailly, Lindelöf, Jones, Smalling? Det er vel kanskje bare Smalling og muligens Jones. Alderweireld hadde nok vært en oppgradering, men det er ikke stopperne våre som er problemet. Vi har Bailly og Lindelöf som i mine øyne holder meget bra nivå, førstnevnte er etter mitt syn topp 3 beste stoppere i ligaen når han er skadefri.

 

Kanskje dette gjør at Mourinho benytter seg av de allerede gode spillerne han har i troppen, kanskje han ville at Lindelöf skulle få en rolig start på PL i fjor og få med seg VM før han var tiltenkt fast plass? Vet ikke. Jeg mener at vi har godt materiell for å kjempe om ligagull, men at vi ikke helt har fått kollektivet til å funke. Jeg mener vi ikke har et spesielt svakt punkt i hele XI med et mulig unntak fra Young/Shaw (hvor Ashley bla. hadde Salah i lommen i fjor), ellers har vi toppspillere i alle posisjoner.

Lenke til kommentar

Bare se når Pogba og Matic er tilbake, og en spiss som ikke kan bli tråkket på (Lukaku), blir nok sterke saker denne sesongen.

Og slik som Alexis har imponert i pre-season, dette må bare bli bra.

 

Orker ikke å uttale meg om nye spillere enda, må se dem mer i action og om de faktisk takler Premier League, det er ikke alle som gjør.

 

Forsvar og keeper var ikke så særlig stort problem ifjor, eller la meg si det på denne måten, 18 lag hadde det dårligere.

Lenke til kommentar

Ja, vi har absolutt en god tropp fra før - og generelt god dekning på de fleste plasser. Forsvaret kan bli bedre, men vi slapp jo inn ganske lite i fjor. Har stor tro på Bailly og Lindelöf.

 

Med Fred inn har vi også forhåpentligvis løst en del problemer vi hadde på midtbanen forrige sesong, der vi ikke alltid klarte å holde på ball og transportere den oppover i banen. Vi har også en del spillere som kan fylle mange posisjoner.

 

De Gea/Romero

Valencia/Darmian*/Dalot - Bailly/Smalling - Lindelöf/Jones/Rojo - Young/Shaw/Rojo

Fred/Herrera/Fellaini - Matic/Fellaini/McTominay

Pogba/Lingard/Pereira/Mata

Lingard/Mata/Rashford - Lukaku/Martial/Rashford - Sanchez/Rashford/Martial

 

* selges nok i dette vinduet

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Nå er det under 6 timer til kampstart! 

 

Jeg har alltid hatt sansen for Jones. Det hjelper ham selvsagt ikke at han alltid er ute 80-100 dager + hver sesong, men når han spiller og er i form, er han klasse. Slår gode pasninger, og gir alt i alle dueller. En skadefri sesong, og han er 

Litt skuffet over Shaw pre-season, men det er ikke pre-season vi skal overbevise. Darmian trodde jeg virkelig skulle selges/byttes bort i sommer. 

Lenke til kommentar

Mourinho etter seieren:

 

– Det var en bra prestasjon i det som var en vanskelig kamp. En del spillere hadde kun trent tre dager, men de utgjorde en forskjell. Det var viktig for oss at de gjorde det, siden vi ikke har hatt en ordentlig preseason, sier han til TV2.

 

– Det var noen fantastiske prestasjoner. Marcus Rashford var i trøbbel, men han spilte. Paul Pogba var et monster. Vi sa maksimum 60 minutter, men han spilte jo mer.

 

– Vi snakker jo om spillere som var i VM-finalen eller bronsefinalen for bare fire uker siden, og så dro på tre ukers ferie. Det har vært vanskelig for spillerne, forbundet burde tenkt mer på dem, men vi trengte dem og poengene – så det var en viktig seier, sier han til TV2.

 

– Vi viste fantastisk lagånd og i perioder var det god fotball. I de periodene Leicester var sterke så fremstod vi også som et lag, sa han fornøyd.

 
– Han er veldig god på det (straffer), så han er førstevalget vårt, ja. Han var også klar for det. Han trente masse på det under VM, og måten han løper frem til ballen på betyr ingenting. Man kan føle både kvaliteten og intensiteten i skuddet hans. Det var en umulig ball å redde for Schmeichel. Det vil si, han hadde trengt vinger for å redde skuddet. Det var en fantastisk straffe.
 
– Spillerne ga alt – og det er avgjørende for sesongen.
 

– Jeg kan ikke gå fra dette intervjuet uten å si at Andreas Pereira var høyreving i Valencia, men spilte en fenomenal kamp her (midtbaneanker) for oss.

 

– Jeg er også veldig fornøyd på Luke Shaws vegne. Han gjorde kun én feil på 90 minutter. Han var veldig god defensivt, og har hatt en bra preseason.

 

– Fotballen er i endring, og kanskje fotball-managere i stedet bør kalles hovedtrenere. Vi er nok mer hovedtrenere enn managere.

 

 

https://www.united.no/nyhetsarkiv/vm-gutta-var-helt-fantastiske/

Lenke til kommentar

Er det noen som har erfaring i å ta tok fra London til Manchester? Skal ned å se United - Spurs 27 august og lander natt til mandag på Gatwick.

 

Kunne godt tenke meg å hoppe på et tog og sove litt før eg ankommer Manchester. Tips til nettsider der eg kan bestille billett?

Last ned appen Trainline. Kan du kjøpe billett, hele reisen står enkelt beskrevet og lett å bruke.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...