Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mourinho sier det antageligvis ikke kommer inn noe i dag. Helt fantastisk imponerende stykke arbeid detta vinduet, Woody!

 

 

giphy.gif

 

 

 

Vi skal altså spille en sesong med store mangler. Neste år blir jo ikke noe bedre, da har vi kanskje enda flere posisjoner som må fylles. Kan i grunn' ikke forvente at Mourinho skal lede detta laget til noen ligatittel. 

 

 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er litt mer kontekst rundt den uttalelsen, og litt mer til den. Her er hele pressekonferansen, oversatt av United.no:

 

 

Dere får sjansen til å starte før konkurrenten, noe du har sagt at du gjerne skulle ha sluppet. Men hvilken mulighet er dette til å «make a statement»?

 

– Det er ingen mulighet. Mulighet til hva? Leicester er en viktig kamp. Jo, vi skulle gjerne hatt noen dager til på oss, men vi er klare.

 

Om skadesituasjonen:

 

– Romero er utilgjengelig, han har vært gjennom en operasjon, Valencia ble skadet i preseason og Rojo under VM. Dalot er ennå ikke klar etter sin operasjon i april. Ander Herrera ble skadet mot Bayern, Matic ble skadet under VM og operert i Philadelphia for et par uker siden, og det er vel det.

 

Hva med de øvrige VM-spillerne?

 

– De returnerte på mandag og har trent i tre dager. Alle kan vel tenke seg at de ikke er riktig klare ennå, men på den annen side har vi våre behov, så jeg vil snakke med dem etter dagens trening. Alle er forskjellige, både fysisk og mentalt, så jeg må finne ut hvordan de føler at de er i stand til å bidra eller ikke.

 

Med tanke på de utilgjengelige og VM-spillerne som har kommet sent tilbake, hvor trygg er du på at du kan føye en spiller eller kanskje to til troppen [i løpet av dagen]?

 

– Jeg er ikke trygg. Markedet stenger i dag, så for meg er tiden inne til å slutte å tenke på det og fokusere på de spillerne jeg har i de neste to, kanskje tre kampene. Etter Spurs er det landslagsuke, noe som gir spillerne tid de kan bruke til å komme i form. Nå går vi til første kamp med de spillerne vi har.

 

Skjer det noe inn eller ut i dag?

 

– Med den informasjonen jeg har – nei.

 

Du vant to trofeer i din første sesong, viste fremgang med 2. plassen i fjor. Nå er det følelse av at klubben har gått bakover i sommer og ikke kan forventes å gjøre som sist. Hva tenker du om det?

 

– Min tanke om det er at det først og fremst er vanskelig å tro at vi klarte å bli nummer to. Når jeg lytter og leser om det finner jeg det vanskelig å fatte, for dere er i stand til å få klubber som blir nummer to til å se ut som om de rykket ned, mens dere får andre, som ikke vinner noe og ender under oss, til å fremstå som serievinnere. Så det er vanskelig for meg å skjønne at vi ble nummer to. Det kan også være vanskelig for meg å fatte at jeg har vunnet åtte ligamesterskap og tre Premier League-titler. Men andreplassen i fjor er en av mine største prestasjoner.

 

Vil du endre taktikken denne sesongen, og hva er egentlig ditt mål – Champions League eller Premier League?

 

– Målet er kampen mot Leicester. I managerspill kan du bare trykke på en knapp for å endre taktikk. I fotball trenger du tid og spillere tilgjengelig, noe vi ikke har hatt før nå.

 

– Da jeg sa dette i preseason kunne det virke som om jeg sa noe som var total skivebom, noe sinnsykt. Men jeg sier det igjen: preseason er vanskelig når du ikke har spillere å jobbe med. Så enkelt er det.

 

Lenke til kommentar

Vil bare skyte inn at jeg er sikker på at vi får inn en signering i dag. Jeg tror ikke på all "pessimismen" til Mourinho.

 

Begynner å se mørkt ut nå. Ingen aktivitet på Carrington, ingen nye rykter, ingenting. Skjer det noe, er det i så fall bare et eventuelt lån.

 

Fortsatt god tid på å bli kvitt noen da...

Lenke til kommentar

Skuffa over vinduet.

 

Vi skulle hatt et par mann til, skjønner at Mourinho er veldig lite fornøyd med det. Da er det bare å konsentrere seg om spillerne vi har pluss unggutta som banker på døra. 

 

Fred er en god signering. Pereira er tilbake og ser veldig bra ut, og Sanchez tror jeg kommer til å være mye bedre nå. Vi har også beholdt alle våre beste. Ingen krise, men heller ikke noe hurrastemning.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Sanchez - Lukaku - Lingard (Rashford, Martial, Mata)

Pogba - Matic - Fred (Herrera, Pereira, McTominay, Fellaini)

Shaw - Jones - Bailly - Valencia (Young, Lindelof, Smalling, Rojo(?), Darmian (?), Dalot)

De Gea (Romero)

 

Ikke så gærnt imo. Venstreback er vårt svakeste kort. Solid angrepsrekke, helt rå midtbanetrio, ok forsvar, verdens beste keeper, selv etter fiasko-VM. En god start i morgen så blir det bra.

Lenke til kommentar

Får satse på at de to talentene våre (Jones og Smalling) endelig får sitt gjennombrudd, og at de to pensjonerte kantspillerne på backplass orker en hel sesong. Hvis ikke så har vi jo det supertalentet på venstreback som nå for 10. sommeren på rad har bestemt seg for å ta et oppgjør med seg selv og egne holdninger og er klar for å prestere. Glemte jeg å nevne han høyrebacken som etter 408 minutter på "toppnivå" i portugisisk liga plutselig er verdens største backtalent? Han kan jo redde oss hvis alt det over går til helvete.

 

 

Ikke for å være negativ altså...

Endret av banansplitt™
Lenke til kommentar

Kjedelige greier, men vi har jo en ganske bra tropp fra før. Ikke at det er noen grunn til å tro at det plutselig snur, men om våre beste spillere får en sesong opp mot max (ala det Pep får ut av sine spillere....) så har vi mye kvaliteter i troppen. Er mulig å spella bra ball med det laget vi har på bøkene, det er ferdigheter der. Det er tross alt det viktigste, i alle fall for min del. Så får vi bare håpe at vi kan by på bedre fotball enn i fjor, men det ligger mer på treneren enn på spillere imo.

 

Husker det første sommervinduet til LVG jeg. Når vi hentet Martial på tampen og DeGea gate. Den sommeren var så krise, da hadde vi kanskje dobbelt så stusselig stall som nå. Hernandez på topp og ikke en jævla midtbanespiller. Null sjans for bra fotball! Aldri vært så desillusjonert og skuffa før en sesonginnledning noen gang. Tapte vel mot Swansea dagen etter vinduet stengte og sementerte vår plass som listefyll i august/september.

 

Er ikke optimist, som jeg skrev forleden, men starter med blanke ark og et åpent sinn. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Del to av pre-match pressekonferansen med Mourinho. Igjen oversatt av United.no:

 

Om spillerne:

 

– Jeg har mine spillere, og jeg liker spillerne mine. Jeg liker å arbeide med dem, og selv om én løgn blir gjentatt tusen ganger så er det fortsatt en løgn – selv om folk da vil tro at det er sant.

 

– Gjentar man tusen ganger at forholdet mitt til spillerne ikke er bra, så er det en løgn. Det er faktisk det selv om det gjentas tusen ganger. Jeg liker spillerne. Jeg liker denne gruppa.

 

– Jeg trivdes forrige sesong, hvor vi kjempet til siste slutt for den beste tabellplasseringen vi har hatt de siste fem-seks årene. Jeg skal også trives denne sesongen.

 

– Dere spør meg om denne sesongen, hvordan det vil gå uten nye kjøp, og jeg vet hva dere ønsker at jeg skal si eller ikke si, men i november eller desember så trenger man ikke ord for å beskrive situasjonen. Da ser man hvem som er kandidater til å vinne Premier League. Nå er ikke ord så viktige. La oss spille fotball, så får vi se hvordan situasjonen er i november og desember.

 

Om Pogba:

 

– Mitt inntrykk er at han returnerte mandag, fornøyd, stolt og klar for å gjøre en jobb. Han jobbet fantastisk mandag, tirsdag og onsdag, og han er en av spillerne jeg nå etter trening skal ta en prat med for å finne ut hvordan har det fysisk og mentalt.

 

– Det er den samme samtalen jeg skal ha med Young, Fellaini og Lingard, om de kan hjelpe oss i 20 minutter, 10 minutter eller en halvtime. Vi har ikke så mange løsninger, men vi ønsker å bruke det vi har. Det er en viktig kamp fredag, hvert poeng er viktig og vi må forsøke å få det beste ut av hver eneste spiller, sa Mourinho.

 

Om Martial:

 

– Han hadde tre dager med preseason. Han mistet ni dager med trening. Da var det null trening, null fotball, ingenting. Derfor er han i den gruppa med spillere som akkurat returnerte fra trening. Så enkelt er det.

 

– Dere forsøker å lage en greie ut av det, men det er en ingen greie. Han trente ikke i løpet av ni dager. Dermed må han begynne å trene igjen. Det er ingen historie her.

 

– Én ting er hva man kan forvente fra spillerne som har hatt en full preaseason. En annen ting er hva man kan forvente fra spillere som har trent i tre eller fire dager. Selvsagt ville jeg foretrukket å se over på benken og ha VM-spillerne derfra i stedet for 16-åringer uten erfaringer eller styrke til å spille i Premier League nå.

- Jeg ville selvsagt foretrukket å bruke dem selv om de ikke er i toppslag, og jeg tror andre managere i samme situasjon føler det samme. Men å kunne bruke VM-spillerne bare på benken ville gitt meg én mer sjanse.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Leste den artikkelen. Med forbehold om at det er et snev av sannhet i det synes jeg egentlig at ledelsen (Woody & Co) har et poeng. Det er tåpelig å bruke vanvittige summer på spillere som kun har en 2-3 år igjen før det går nedover. Når spilleren atpåtil er skadeplaget eller tilnærmet gratis om et år er regnestykket enda enklere. Maguire? God nok han, men voldsomt mye bedre enn de vi har? Neppe. Dessuten, hvis klubben ville ha ham burde de fikset det i god tid før VM. Nå virker det mer som om de viste interesse mest pga at han var OK i VM, i så fall amatørmessig rekruttering.

 

Håper Mourinho ryker ila sesongen og erstattes med en som ser verdien av underholdning, engasjement og spilleglede.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...