Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Tap 0-1, Martinez med heading på corner. Knuste Herrera i duell.

 

Kjedelig kamp å se på. United konsentrerte seg bare om den defensive organiseringen, og prøvde ikke noe fremover. Ingen skudd, og til og med de offensive spillerne var mest opptatt av å dekke rom bakover.

 

Helt klart et motstykke til kampen mot Real Madrid hvor vi var gode offensivt, men elendige bakover. Her skulle det trenes forsvarsspill.

 

Bayern, som stilte ganske toppet hadde stort sett ballen, men heller ikke de fikk til noe særlig sjanser.

 

Det positive er at Rashford fikk sin første kamp, men han var helt klart rusten. Ikke så rart når han ikke kom tilbake før fredag. Lindelöf og Jones fikk også sine første minutter, og førstnevnte var god.

 

Etterhvert ble det litt formasjonsbytte og eksperimentering med Chong, Mitchell og noen andre unggutter.

 

Bailly gikk også selvfølgelig av banen med skade, usikker på hvor alvorlig det er.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nok et "grusomt, trist og forferdelig" post-match intervju med Mourinho. Opplyser om at også Herrera er skadet nå, men skryter igjen av spillerne og ungguttene.

 

Oversatt via United.no:

 

- Det har vært en veldig vanskelig, men givende sesongoppkjøring for oss, sa Mourinho til MUTV i etterkant av den blodfattige forestillingen på Allianz Arena. 

 

– Spillerne; de var nok en gang fenomenale. De kunne ikke ha gjort det bedre enn de gjorde. Det ble en fantastisk erfaring for dem, skrøt han etter 0-1-nederlaget, og trakk spesielt frem de unge som slapp til utover i andre omgang:

 

– Det var øyeblikk da jeg kikket inn i feltet, og der befant Axel Tuanzebe seg på venstre midtstopperplass, Demetri Mitchell på venstre vingback, James Garner til venstre på midten og Chong.

 

– Samtidig var det Robert Lewandowski på Axel, Robben på Mitchell, Goretzka på Garner og Sule på Chong.

 

– Det var fantastisk, absolutt fantastisk å se. Bortsett fra Tolisso, stilte de med sitt beste lag.

 

– Igjen, det var en fantastisk erfaring, men likevel vanskelig å overføre dette til det vi ønsker å få til i Premier League.

 

– Vi vet ikke ennå hvordan det er med Ander og Eric, men de har spilt mye og dette ble nok en tøff økt for dem. For alle de andre gikk det greit, og mandag får de fri.

 

– Vi må derfor organisere uken på en måte som gir oss friske spillere til fredag, når Premier League starter.

 

– Da spiller vi for alle poengene, og det må vi gjøre med de spillerne vi har. Det er ikke tid for å sette seg ned og gråte, så vi må gå til oppgjøret med våre beste tilgjengelige spillere og med riktig mentalitet, avsluttet José Mourinho.

Lenke til kommentar

Mine dypeste medfølelser :p

Ikke noe å tenke på det. Er på fisketur sammen med kompisene i litt over 2 uker. Har fisket oss fra Kvænangen til Nordkinnhalvøyen hvor vi er nå. Finnmark har kanskje Norges råeste natur, og ikke minst fiskeforhold ?

Endret av Espp
Lenke til kommentar

Ny sesong på trappene gutter! 

 

Ikke veldig optimistisk, men håper at en overraskelse eller to denne siste uka av overgangsvinduet kan endre på det. Småtrøtt på Mourinho og hans evinnelige sutring, men har ikke gitt helt opp enda som med Moyes og LVG. Syntes fortsatt vi har mannskap til å spelle decent ball, men da må håndbrekket av fra get go. Glad jeg ikke har sett 1sek av preseason hvor United etter rapportene skal ha vært nitriste - forfall tatt med i betraktning. Ikke sett noe av denne Fred, men håper han kan tette litt av hullene vi har på midten. Kan umulig være svakere enn Herrera eller McTomminay (som Mourinho har med på trass for å vise at han får frem unge spillere imo), så uansett moro med litt friskt blod. 

 

Tror City vinner og at Liverpool blir nummer to, hvis begge kommer til å spille bra fotball. Føler dog lag som Chelsea og Tottenham er lengre unna enn oss, så tror vi skal greie en tredjeplass. Har en følelse av at Sanchez blir stor for oss i år, men så var jeg også sikker på at Lukaku ble et beist for oss i fjor. Nå var han ikke dårlig - langt bedre enn Morata - men ganske langt unna det jeg hadde håpet på. Kanskje han skrur til skruen i år? Det trengs. 

 

Uansett. GGMU! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Med tanke på prisane det diskuterast rundt for Toby så skjønner eg ikkje koffor united skal prute så voldsomt? Er en sugen på han, så berre bla opp?

 

Pool har betalt overpris for en god del men så er tydeligvis Klopp veldig nøye på akkurat kem som passer inn. City har betalt overpris i noken år alt. Rekner med JM også har en plan på kva type han vil ha inn i midtforsvar, og då burde jo samme prinsippet ligge til grunn. Bla opp dei ekstra millionane så laget setter seg.

Lenke til kommentar

Håper vi får inn en til. Vi har bare kjøpt én spiller som går direkte inn og forsterker laget, og av talentene er det bare Pereira som kanskje kan gjøre det samme.

 

Sanchez kom i januar, så han telles litt som en halv signering i mine øyne. Om han kom i sommer i stedet ville stemningen vært ganske annerledes. Tror han kommer til å levere denne sesongen. 

Lenke til kommentar

Med tanke på prisane det diskuterast rundt for Toby så skjønner eg ikkje koffor united skal prute så voldsomt? Er en sugen på han, så berre bla opp?

 

Pool har betalt overpris for en god del men så er tydeligvis Klopp veldig nøye på akkurat kem som passer inn. City har betalt overpris i noken år alt. Rekner med JM også har en plan på kva type han vil ha inn i midtforsvar, og då burde jo samme prinsippet ligge til grunn. Bla opp dei ekstra millionane så laget setter seg.

 

Nå er det ingen som egentlig vet om United pruter eller ikke, eller hva det handler om. Det kan være at Spurs også forhandler om en erstatter med andre klubber, og at det hele avhenger av det.

 

Ryktene sier at Spurs vil ha opp mot 70 millioner pund, som er noe voldsomt for en 29-åring som har slitt med en del skader og også var litt ute i kulden da han var frisk. Levy vet også at United har masse penger, og han er jo kjent for å være ganske beinhard. Samtidig vet vi at Alderweireld har en utkjøpsklausul på 25 millioner pund neste sommer, så hvis Spurs skal ha mye penger må de selge nå.

Lenke til kommentar

Håper ikke vi ender opp med å kjøpe bare for å kjøpe. Får vi ikke Toby får vi klare oss med Bailly, Lindelof, Jones, Smalling og Rojo. Litt surt at vi ikke fikk noen nye backer som kan gå rett inn i laget, men så er det jo ikke overflod av gode backer nå til dags.

 

Synes allikevel laget vårt er temmelig bra. Sanchez, Lukaku, Pogba, Fred, Matic, Bailly og De Gea er vel våre beste spillere. Får vi fart på disse blir det lettere for Rashford, Lingard, Martial, Herrera og resten av gjengen å prestere. Alt vi trenger er litt medgang for en gangs skyld. Litt optimisme. En god ligastart kan bidra til nettopp det. Så da er det bare å håpe at Mourinho tar seg sammen og gjør det beste ut av laget han har til disposisjon.

Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...