Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Fullt mulig!

 

Siste nytt nå er at Matic er operert i Philadelphia, men det sies ikke hva slags skade han har. Han mister seriestarten, det er sikkert.

 

Usikkert hva slags skade Smalling fikk i går, men det ryktes at han ikke blir ute like lenge.

 

Vil si at vi er en i slags krise nå, det må jobbes jævlig hardt på feltet for at vi skal få sendt ut et slagkraftig lag mot Leicester. Skadene og manglende spillere kan også sette en stopper for utlån og overganger, da det blir mange unggutter som trengs. Jeg tror heller ikke Mourinho og teamet har lyst til å risikere å sende utpå spillere som ikke har fått trent.

 

13 førstelagsspillere er utilgjengelige nå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Smitter over på supportere denne likegyldighet til JM. Er jo knapt noen med forventninger eller glede over kamp igjen. Si hva dere vil, men JM har gjort mer skade enn hva Moyes og LVG gjorde.

 

Tror ikke det er noen annen løsning for å få tilbake entusiasme rundt klubben enn å få inn en manager som bryr seg og får spillerne til å blø for drakten igjen.

Lenke til kommentar

Mourinho sa vel omtrent nøyaktig det samme som i det Pep-sitatet før kampen mot San Jose (finner selvfølgelig ikke kilde på det nå, men mener det var til MUTV). 

 

Er enig i at det er i overkant negativt å si, men han har alltid vært sånn utad, så ville ikke lagt så mye i akkurat det. Likevel har han jo også helt rett i det meste han sier. De fleste av spillerne vil ikke være i førstelagstroppen og mange kommer til å bli sendt på lån, og noen blir solgt. Han er åpenbart ekstremt frustrert på skadene og mangelen på spillere tilgjengelig. 

 

Her er konteksten for det som ble sagt i natt:

 

Det første spørsmålet en opprørt United-manager fikk på pressekonferansen i Ann Arbor var om 1-4-tapet for Liverpool var et bevis på at laget må forsterkes før seriestart.

 

Mourinho svarte med å ramse opp alle førstelagsspillerne som ikke spilte mot Liverpool.

 

– Dette er ikke laget vårt. Halvparten av spillerne som spilte denne kampen kommer ikke engang til å være her. Du spør meg om jeg vil forsterke laget? Det er en annen ting, men dette er ikke engang 70 prosent av laget vårt, sa Mourinho, før han kom til poenget.

 

– Jeg vil ha to spillere til.

 

– Men jeg tror ikke jeg får det. Jeg tror det er mulig at jeg får én. Jeg ga klubben fem navn for noen måneder siden. Hvis det er mulig å få det til, er det fint, dersom det ikke går, må vi jobbe med det laget vi har.

https://www.united.no/nyhetsarkiv/jeg-ga-klubben-fem-navn/

 

 

Luke Shaw er forresten også skadet nå, og Bailly måtte spille halvskadet i går. Usikkert hvor alvorlig det er med de to.

 

Skadelista nå: Matic, Rojo, Valencia, Dalot, Romero, Shaw, Smalling, Bailly

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Nettopp! Jeg vil tro at ManU har en av de største talentgruppe i verden og han gidder ikke bruke tiden sin på dem under oppkjøring. Det er trist! Det er ikke hva ManU er kjent for

 

Det stemmer jo ikke. Nå har alle unggutta som er med på turneen fått en del spilletid, og det er med flere unggutter på oppkjøring nå enn på mange år. Han har også gitt unggutta mye spilletid i løpet av de to forrige sesongene, så akkurat der er Mourinho rimelig safe i mine øyne. 

 

 

Mourinho vil alltid ha unnskyldninger uansett så lenge det ikke går helt knirkefritt. Like greit å bare si at ingen av de ungdommene har en sjans til å komme i førstelagstroppen, det skal kun kjøpes utenfra likevel  :)

 
Hæ. Om man skal sammenligne med for eksempel Pep som mange gjør så har Mourinho brukt langt flere akademispillere i løpet av sin tid i klubben. Tuanzebe, Fosu-Mensah og Mitchell har alle spilt og vært i mange kamptropper. McTominay ble hentet opp og har spilt mye. Lingard ble tatt inn i varmen igjen, Rashford har spilt masse osv. Pereira ville han beholde forrige sommer, men han ville selv ha et år til på utlån.
Endret av Snikpellik
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Disse negative utsagnene fra Mourinho kommer nok hovedsakelig for å minske forventningene noe og dermed fjerne press. Vi har et sterkt lag når alle er tilbake fra ferie/skade. En dårlig pre season er også med på å senke forventningene. Er ikke krise i leiren, og som alltid, det skal bare noen sterke resultater til før vi supportere begynner å drømme igjen. 

Lenke til kommentar

Hei alle United fans.

Jeg vet ikke om dette er innenfor eller ikke, men tenkte jeg kunne tipse om et forum jeg og en venn har satt opp. 

Har lenge syntes at United har manglet et ordentlig forum for diskusjon kun om United. Her og United.no er veldig bra, men et fult forum dedikert til United er mer oversiktlig. Det har jo vært noen opp gjennom tidene, men ingen har overlevd veldig lenge. 

 

https://unitedforum.no/

 

Helt i startfasen her, om noen har lyst til å bli med så hadde jo det vært kjempekult. 

Lenke til kommentar

 

Litt av forskjellen på de to managerne. Muligens litt av grunnen til at Mourinho aldri blir lenge i samme klubb.

Samtidig sier/sa han:

 

Jose : “For young players, it’s fantastic. I always bring a few, even when the squad is complete, like I did with Scott & Demi last year. You get to know them better. It’s a good way for them to grow up & get closer. This time they are half of the squad & for them it’s an amazing experience."

 

Edit: Når det er sagt, så synes også jeg han går litt vel langt i negative uttalelser etter Liverpool kampen.

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mange leser bare overskriftene og enkelte medier tar ikke med hele uttalelsene. Ingen norske medier som jeg har sett har tatt med noe av det han sa etter det som står i den tweeten.

 

Mourinho må ta en del av skylda for det, da han vet hva som skaper overskrifter og i tillegg gir saker både om han selv og klubben rikelig med klikk i tabloidene.

Lenke til kommentar

Oppdatert liste over troppens tilstand i dag. Mourinho oppfordrer spillere til å bryte ferien litt tidligere:

 

- Jeg håper at guttene som har fortjent ferie tar vare på seg selv, og at noen ønsker å gjøre det Rashford og Jones gjør – å komme tilbake litt tidligere for å hjelpe laget. Vi kommer til å være i trøbbel i starten av sesongen, sa Mourinho.

 

Det håper jeg virkelig noen gjør, ellers kommer vi til å slite.

 
Antonio Valencia – skadet
Diogo Dalot – skadet, tilbake i september
Nemanja Matic – skadet, mister minst første ligakamp
Marcos Rojo – skadet
Eric Bailly – småskadet
Ander Herrera – småskadet
Chris Smalling – småskadet
Anthony Martial – hjemme pga fødsel, ikke kommet tilbake enda (!)
Victor Lindelöf – VM-ferie, returnerer mandag
Marcus Rashford – VM-ferie, returnerer tidlig
Phil Jones – VM-ferie, returnerer tidlig
Ashley Young – VM-ferie
Jesse Lingard – VM-ferie
Paul Pogba – VM-ferie
Romelu Lukaku – VM-ferie
Marouane Fellaini – VM-ferie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...