Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

4 av 9 mulige i årets 3 første storkamper. Ikke så alt for ille, men heller ikke særlig bra. Hadde håpet på 5 eller 6.

 

Djevelsk skuffet over taktikken i dagens kamp. Vi blir totalt overkjørt i 70 minutter til Mourinho endelig gjør grep. Når byttet kommer spiller vi bedre fotball, men vi ser jo at det er for sent. Chelsea har hatt grepet i 70 minutter og fortsetter å kverne oss ned. Skuffet over dagens kamp. Vi burde kunne spille mer fotball enn det vi gjør!

Lenke til kommentar

For mange middelmådigheter/feilkjøp som Smalling, Herrera, Young, Lingard osv i troppen. Dessverre faller nok også Mikhtaryan under den kategorien, han er vår svakeste i 8/10 kamper. 

 

Liker ikke Mourinho som type eller hans filosofi, men han er rett mann for oss nå. Trenger minst et sommervindu til med gode signeringer, samt et godt cuprun for å bygge på vinnermentaliteten. Pr dags dato har vi ikke gode nok spillere, men heldigvis er toppnivået i europeisk fotball lavere enn på svært lenge, så det er ikke SÅ langt opp til toppen heller. City er kanskje best i europa i skrivende stund, så at de vinner PL er helt fair.

 

Ikke helsvart, men sesongen her faller på hvordan vi gjør det i 1 utslagsrunde av CL. Gjør vi en god figur i CL samt får topp 4 (burde vi klare) så er jeg fornøyd nok i år.

Lenke til kommentar

La oss ikke overdrive da. Herrera var rå i fjor! Ikke fått nok spilletid til å komme i form i år. Mkhitaryan har en dupp. Lingard, Young og Smalling er i utgangspunktet fine å ha på benken, men der har City satt en ny standard nå. Problemet vårt er jo når vi havner under, Mourinho virker jo kun å ha en plan A?

 

Herrera er en ekstremt begrensa fotballspiller. Stallfyll. Mkhitaryan har vært regelrett mig i flere kamper enn han har vært god for oss, det er litt mer enn en formdupp over så lang tid. 

 

Selv om det selvsagt er upopulært å påpeke i alle den tid han enda har et navn og er populær fordi han har et høyt tak. Faktum er at Fellaini har spilt bedre i United trøya enn armeneren over tid. Er ikke nok å være god i 5 kamper ila sesongen for meg.

Lenke til kommentar

Faktum er at Fellaini har spilt bedre i United trøya enn armeneren over tid. Er ikke nok å være god i 5 kamper ila sesongen for meg.

Ehm, nei. Fellaini har hatt en håndfull gode kamper, på lik linje med Miki, ellers har håret vært horribel i lange perioder.

 

Men ja, jeg begynner å bli enig i at Miki er for variabel... han har også fått masse tid nå, så det står ikke på det lengre heller.

Endret av Tåkefyrste
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...