Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

4 av 9 mulige i årets 3 første storkamper. Ikke så alt for ille, men heller ikke særlig bra. Hadde håpet på 5 eller 6.

 

Djevelsk skuffet over taktikken i dagens kamp. Vi blir totalt overkjørt i 70 minutter til Mourinho endelig gjør grep. Når byttet kommer spiller vi bedre fotball, men vi ser jo at det er for sent. Chelsea har hatt grepet i 70 minutter og fortsetter å kverne oss ned. Skuffet over dagens kamp. Vi burde kunne spille mer fotball enn det vi gjør!

Lenke til kommentar

For mange middelmådigheter/feilkjøp som Smalling, Herrera, Young, Lingard osv i troppen. Dessverre faller nok også Mikhtaryan under den kategorien, han er vår svakeste i 8/10 kamper. 

 

Liker ikke Mourinho som type eller hans filosofi, men han er rett mann for oss nå. Trenger minst et sommervindu til med gode signeringer, samt et godt cuprun for å bygge på vinnermentaliteten. Pr dags dato har vi ikke gode nok spillere, men heldigvis er toppnivået i europeisk fotball lavere enn på svært lenge, så det er ikke SÅ langt opp til toppen heller. City er kanskje best i europa i skrivende stund, så at de vinner PL er helt fair.

 

Ikke helsvart, men sesongen her faller på hvordan vi gjør det i 1 utslagsrunde av CL. Gjør vi en god figur i CL samt får topp 4 (burde vi klare) så er jeg fornøyd nok i år.

Lenke til kommentar

La oss ikke overdrive da. Herrera var rå i fjor! Ikke fått nok spilletid til å komme i form i år. Mkhitaryan har en dupp. Lingard, Young og Smalling er i utgangspunktet fine å ha på benken, men der har City satt en ny standard nå. Problemet vårt er jo når vi havner under, Mourinho virker jo kun å ha en plan A?

 

Herrera er en ekstremt begrensa fotballspiller. Stallfyll. Mkhitaryan har vært regelrett mig i flere kamper enn han har vært god for oss, det er litt mer enn en formdupp over så lang tid. 

 

Selv om det selvsagt er upopulært å påpeke i alle den tid han enda har et navn og er populær fordi han har et høyt tak. Faktum er at Fellaini har spilt bedre i United trøya enn armeneren over tid. Er ikke nok å være god i 5 kamper ila sesongen for meg.

Lenke til kommentar

Faktum er at Fellaini har spilt bedre i United trøya enn armeneren over tid. Er ikke nok å være god i 5 kamper ila sesongen for meg.

Ehm, nei. Fellaini har hatt en håndfull gode kamper, på lik linje med Miki, ellers har håret vært horribel i lange perioder.

 

Men ja, jeg begynner å bli enig i at Miki er for variabel... han har også fått masse tid nå, så det står ikke på det lengre heller.

Endret av Tåkefyrste
Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...