Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt mimring i anledningen at Juventus slo Barcelona 3-0 i går, her er fra når vi slo Juventus 3-0 i Torino i 2003.

 

Giggs var på forhånd benket etter å ha bommet på åpent mål mot Arsenal i cupkampen før, hvilket videre førte til situasjonen der Ferguson kastet sko i hodet på Beckham... Men pga skade på Veron så byttes han inn etter 7 min, og ender opp med å score 2 mål den første omgangen. Tross dette, bytter Ferguson han ut igjen etter 49 minutter (for å sette på RvN - som scorer bare få minutter senere). Merker at jeg ofte glemmer hvilken autoritet Ferguson hadde, og hvordan han hele tiden gjorde akkurat det som var best på laget - gjerne ved å spille på psykologien til spillerne. (All sytinga da Mata ble byttet inn, så ut igjen, av Mourinho i høst f.eks...).

 

https://www.youtube.com/watch?v=-853zr3B9Gs

Endret av blured
Lenke til kommentar

 

Jeg er enig med han. Men igjen, vet ikke helt hva jeg synes om at han går ut i media med det. Det er slike uttalelser i media som kan føre til at du får spillergruppen i mot deg. Og når han først klarer å nevne alle angriperne våres (minus Mkhi, som jo socret), så klarer han å unngå å nevne Fellaini... som jo på mange måter var byttet hans som førte til 1-1.

 

https://www.youtube.com/watch?v=i96tCkCM2LA

Lenke til kommentar

Det her må være den første kampen etter Sir Alex-eraen at vi virkelig minner om det laget som en gang vant ligaen. Først og fremst var det fantastisk taktisk utført av Mourinho, men det arbeidet som gutta satte ned gjennom hele kampen tror jeg ikke jeg har sett siden dagene med hårføneren. Absolutt fantastisk!

Tror Arsenal-spillerne kan ta lærdom til i morgen  :)

Endret av Mr. President™
Lenke til kommentar

For en klassemanager vi har. Fytti dæven mannen og gjengen har jobba de siste dagene for å få taktikken til å sitte. Gleder meg til å se hele kampen imorgen. Uttaket, jobbingen og selve taktikken minner om de beste dagene under SAF. Sesongens deiligste tre poeng.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal ikke se bort i fra at vi ikke må vente like lenge til neste gang. Det her var egentlig ganske likt kampen mot i FA-cupen, mye press, men hele kampen ble ødelagt pga. røde kortet, de var ikke særlig farlige før det. 

Forskjellen er stort sett at taktikken her var mer perfeksjonert og vi gjorde færre feil. Hazard klarte vi å ta ut før han i det hele tatt kunne få ballen, unngikk vanskelige situasjoner og unødvendige frispark.

Lenke til kommentar

 

Deilig å se at vi Mourinho fortsatt er i stand til å utmanøvrere gode lag fullstendig taktisk. Og at laget vårt responderer så bra på det.

 

I dag var det en vill glød i alle spillerne som det er lenge siden vi har sett. Morsomt å se at mye kritiserte spillere som Fellaini, Young og Darmian kan levere så gode prestasjoner. Plutselig er Rashford i form, og Lingard begynner virkelig å levere synes jeg. 

 

Vi har heller ikke tapt på 22 kamper i ligaen nå, som fortjener litt skryt på tross av alle uavgjortkampene. Vi er vanskelige å slå.

 

 

Må klare å komme oss til semien i EL nå. Både Mkhitaryan, Carrick og Zlatan fikk hvile seg i dag, som gir mulighet til å rotere litt på torsdag. 

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...