Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å kjøpe tilbake Christiano Ronaldo er vel egentlig det beste valget. Også en spillertype som trengs på laget.

Haha. Litt komisk setning egentlig. "En spillertype som trengs på laget". Den beste/nest beste (ettersom hvem man spør) fotballspilleren på planeten er en spillertype som alle lag trenger.

 

Føler ikke at United trenger så veldig mye mer egentlig. De trenger å bli kvitt Rooney og ikke bruke Fellaini så mye som han har vært brukt, så er resten manageren og trenerne sin jobb. 

Lenke til kommentar

Enig. Kan ikke drive å bygge nytt lag hver eneste sesong. Da er vi tilbake på start nok engang.

Den troppen vi har nå er mer enn brukbar. Det gjelder bare å få ut potensialet deres, spesielt Mkhitaryan, men han ble det sagt før sesongen at helt sikkert vil trenge tid på seg. Blomstrer han så kommer vi til å ha en fantastisk midtbane!

Defensivt så har Bailly vært en åpenbaring, egentlig bare på høyrebacken det stilles spørsmål til. Valencia har vært god nok, men han er ingen "naturlig" back og plutselig en kamp så suger han og gjør masse rare feil. Kanskje det mest åpenbare svake leddet, men kanskje også en posisjon man kan hente en bedre erstatter til uten at det vil gå utover lagets utvikling og samspill for å si det slik? Er lettere enn når man henter mer sentrale spillere. Vi har jo også Darmian, men det ser ikke ut til at han blir lenge.

Nå burde vi tenke på kontinuitet og bygge videre med laget vi allerede har. 

Lenke til kommentar

JM og Shaw går ikke overens lengre. Er nok mye syk og skadet fremover han nå før han blir solgt i januar.

Tror nok ikke at Shaw selges. Lovende back, som i tillegg er engelsk. Vil nok satses på han. Er han profesjonell så får han heller ta til seg kritikken, fremfor å bli grumpy.

Endret av Sameboe
Lenke til kommentar

JM nevner navnet hans som en spiller som ikke presterte i _en_ kamp, og plutselig så er han ferdig i klubben? Yeah... Når det er sagt så viste Blind at han passer faktisk svært godt til å spille VB under Mourinho, så litt konkurranse kan det jo bli for han. Men det er bare greit, ettersom Rojo er totalt ubrukelig.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...