Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ah, den gode gamle "alle andre gjør det ustraffet, FA er ute etter oss"-tralten igjen. 

 

Hører ikke den hjemme i Chelsea-leiren egentlig? 

Følger man litt med er det ikke så vanskelig å se hvor lite konsekvente FA er med disse straffene sine. Og da føles det gjerne litt urettferdig når de plutselig bestemmer seg for å gjøre jobben sin når det rammer din klubb. Men den skyldige er selvfølgelig alltid spilleren.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Selvfølgelig, føler bare at vi alt for ofte ser eksempler på at slikt ikke straffes.

For at FA skal ta grep, må jo hendelsen ha skjedd uten dommerens viten, føler ikke det skjer så ofte.

At dommeren ofte ikke straffer hendelser han ser korrekt, er jeg mer på. 

Lenke til kommentar

Synes ikke det er riktig å utestenge noen for den situasjonen. Schweinsteiger ble provosert og ble dytta med strak arm gjentatte ganger før det skjedde. Dessuten var det ikke en albue, det var underarmen. Skulle fått et gult kort, ikke noe mer. F.eks. dytten til Costa mot Bournemouth er jo ikke noe bedre, eller taklinga til Coloccini mot Liverpool.

Lenke til kommentar

Vi er Manchester United. Dette her er langt fra akseptabelt. For 5 år siden, så hadde vi smadret ned lag som Wolfsburg. Manchester United har enormt med fans, men det er på tide at vi ser realiteten. Manchester United er ikke lenger blant de beste klubbene i verden. Vi har alt for mange unge spillere, men jeg støtter Van Gaal 100%%. Jeg ser at han prøver å bygge opp et nytt storlag, men den siste måneden har Manchester United spilt forferdelig. Men jeg er mer optimistisk nå, enn under Moyes.

Lenke til kommentar

Ja, vi hadde smadret Wolfsburg for 5 år siden. Det er vel ca 5 år siden når vi totalt knuste Schalke 04 med "b-laget" vårt. Dessverre er ikke ting helt likt nå. Den tyske ligaen har vokst enormt de siste årene, mens den engelske har flatet ut. Manchester United er ikke like gode som de var for 5 år siden og de andre lagene i CL har nok blitt noen hakk bedre - vi (engelske lag) er derfor ikke dominant i CL / EL lengre. 

 

Alt i alt syns jeg LVG har gjort en veldig god jobb. La meg oppsummere mine tanker rundt LVG og hvorfor han må få sitte ut kontrakten sin med et par unntak, la oss starte der:

 

Unntak for at LVG får sparken i sommer:

1) Han klarer ikke topp 4. Han har allerede blitt slått ut av CL, men det overlever vi. Ryker vi i ligaen må mannen erstattes, da har han feilet på hans største og eneste mål for kommende sesong (i mine øyne).

 

2) En av verdens beste trenere blir ledig / aktuell for klubben vår. Nå ønsker ikke jeg at vi skal sparke LVG, men hvis Mourinho eller Pep skulle bli ledig på markedet, har vi virkelig råd til å la være? LVG er tross alt et mellomstadium, noe han har vært klar på selv siden starten (han legger opp etter 3 år hos oss). 

 

Negative aspekter ved LVG som trener: 

1) Fotballen vi spiller er til tider enormt kjedelig. Vi skårer få mål, holder ballen i laget og sliter virkelig med å bryte ned motstandere. Her tror jeg det er flere ting som spiller inn. LVG har nok en ganske streng taktisk tilnærming og spillerne har lite frihet til å utfolde seg som de selv ønsker. Ofte ser vi at taktikken for antatt lavere lag blir å legge seg dypt og vente på den ene kontringen de vet de får. Det burde kanskje ikke være et problem, men det har vist seg gjennom hele sesongen og bli et vanvittig problem for oss. Vi klarer rett og slett ikke å bryte ned motstandere når vi ikke ofrer litt balanse og defensiv trygghet for å skape noe. Jeg håper at vi skal ta litt mer risiko framover nå. Vi trenger å vinne en kamp eller tre med 2-3 mål snart. 

 

2) Få, veldig få, bevegelser på topp. Det virker som at vi ikke evner å komme opp med backer, sliter med å holde bredde og samtidig som at vi har null bevegelse på topp. Ofte ser vi spissen være helt ute av posisjon for å prøve å skaffe seg ballen. Hvor er de motstatte bevegelsene som skal åpne opp et hvert forsvar? 

 

3) Ærlighet varer lengst er det noen som sier, ja sier jeg, men ikke alltid. Noen ganger burde vår ærlige (og herlige) manager lære seg å holde kjeft. Fotball er som de fleste andre sporter avhengig av selvtillit for at spillerne skal tørre å gjøre det lille ekstra. Da hjelper det lite at manageren vår sier rett ut at vi ikke er gode nok. Dette er ren idioti sett med pedagogiske øyne. Greit at han letter trykket på seg selv ved tap, men det får da være grenser. 

 

4) Salg, salg, salg, salg, salg - dette uten å få inn erstattere. Greit nok at vi har solgt unna mange poteter, men det er da i mine øyne bedre å ha noen enn ingen. Jeg ville UTEN TVIL spilt RVP over Rooney i år hvis vi hadde hatt den muligheten. Jeg skulle virkelig ønske at vi kunne hatt Rafael når jeg ser at vi mangler backer. Jeg skulle ønske vi hadde hatt Nani når jeg ser at Mata gang på gang blir foretrukket på ving. Jeg skulle ønske vi hadde ADM, en klassespiller vi ikke erstattet. Det er greit at vi fjernet alle potetene, men vi burde handlet inn flere erstattere.

 

De positive aspektene ved LVG:

1) Kontroll. Kontroll. Kontroll. Aldri før har vi hatt så god kontroll over motstandere. Det er rett og slett deilig å se hvordan vi til tider leker med Man City, Chelsea og Liverpool. Vi har slitt mot Arsenal med LVG hos oss, men det kan jeg ofre for å slå de andre. Vi slipper rett og slett ikke inn mål. Vi får se framover om dette blir å endre seg hvis vi fortsetter å satse mer offensivt, men foreløpig er vi potte tett bakover. Det mangler bare det lille ekstra for at vi virkelig blir å knuse all motstand. Det er bare den ene eller kanskje de to spillerne som skal til nå. 

 

2) LVG har gitt spilletid til mange unggutter. Dette er noe jeg virkelig liker. Noen har fått det pga skader, andre fordi han har troen på dem. Det vil aldri vinne oss noe, men det er litt spesielt og jeg liker det. Forhåpentligvis vil flere av de faktisk kunne være Man Utd spiller om 5 år også. 

 

3) Prestasjoner. Jeg er sjokkert over hvor bra vi ligger an og hvor stabilt vi faktisk spiller med LVG. Vi har en helt ny elver jo og de spiller ganske ok sammen allerede. Depay, Schneiderlin, Schweinsteiger, Herrera, Shaw, Martial, Darmian, Pereira, Lingard, McNair, Rojo og Blind. Dette er spillere som har blitt kjøpt eller hentet opp fra akademiet under LVG. Hallo? Det er en helt ny elver jo. Skjønner dere ikke at dette tar tid? Jeg syns personlig at vi har sett bedre ut de to siste kampene (så ikke mot WHU) offensivt, men at vi har ofret noe defensivt. Det er artig å se at vi evner å skape noe og det er direkte imponerende at vi ligger der vi gjør med tanke på at vi har byttet ut hele laget.

 

4) Salg. Salg. Salg. Det gleder meg noe helt vanvittig at LVG har kommet inn og solgt unna alle spillerne jeg mente ikke var gode nok, og dessverre noen vi burde beholdt. Han blir alltid å bli husket hos meg for den manageren som kom inn og endret oss til å faktisk bli et topplag igjen. Det er faen meg LVG sin skyld at vi ikke blir et nytt Liverpool. Kanskje ikke den artigste manageren, men uten tvil nødvendig. Han gjør alt han skal gjøre!

 

 

Skal dere høre noe repetitivt? Det vil ta tid! Han har gjort så mange endringer på så kort tid at vi burde være sjeleglad for at vi faktisk henger med i kampen om topp 4, jobben LVG gjør er jo faen meg formidabel. Mange roper og ramser opp historien vår: Dette er ikke Man Utd slik de skal være!!!! Nei, kanskje ikke - men vi er faen ikke samme klubb lengre. Vi er ikke den dominante klubben du vokste opp med, face it! Vi blir aldri noen gang til å vinne like mange trofeer over 25 år slik vi gjorde under SAF. Det er for mange gode lag i PL til det og det blir å være større konkurranse for hvert eneste år. Vi har ikke den udødelige Sir Alex ved roret, vi er blitt en dødelig klubb igjen - ikke bare det, men en klubb som sliter i motvind. LVG trenger tid, Manchester United trenger tid. La oss støtte klubben i våre hjerter, uavhengig av om man liker LVG, han forsvinner senest i 2017 uansett. Vi har tid å vente på gull igjen, det kommer. Det kommer. 

  • Liker 5
Lenke til kommentar

De positive aspektene ved LVG:

1) Kontroll. Kontroll. Kontroll. Aldri før har vi hatt så god kontroll over motstandere. Det er rett og slett deilig å se hvordan vi til tider leker med Man City, Chelsea og Liverpool. Vi har slitt mot Arsenal med LVG hos oss, men det kan jeg ofre for å slå de andre. Vi slipper rett og slett ikke inn mål. Vi får se framover om dette blir å endre seg hvis vi fortsetter å satse mer offensivt, men foreløpig er vi potte tett bakover. Det mangler bare det lille ekstra for at vi virkelig blir å knuse all motstand. Det er bare den ene eller kanskje de to spillerne som skal til nå. 

 

Må bare spørre, er det å ta 1 poeng på 2 kamper å ha kontroll over Chelsea?

Jeg skjønner at du mener at United spiller bra i perioder under matchen, men det er da vitterlig ikke noe å skryte av når man står med 1 poeng av 6 mulige.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Trodde dommeren fikk med seg situasjonen det er snakk om jeg?

FA går aldri inn og endrer på en avgjørelse dommeren har tatt i en kamp.

De ønsker jo ikke å undergrave sine egne dommere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...