Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, regner med at TV2 får inn ganske mange klager fra gretne Liverpoolsupportere hver eneste gang de blir bortprioritert. Så sånn sett kan man kanskje ikke klage over at de tar hensyn en gang ila et år... :p Edit: Men når det er sagt så er det ganske tilbakestående at de ikke får lov til å vise flere kamper samtidig...

Endret av blured
Lenke til kommentar

Spiller LvG 3-5-2 / 5-3-2 bare for å skille seg fra Moyes? Leste en plass at han ikke har spilt slik med de andre lagene han har styrt.

 

Mener å huske at Nederland fikk skade på en viktig spiller før VM, så da endret LvG til 3-5-2 siden han ikke hadde den spilleren til disposisjon lengre. Siden den slo ann i VM er vel grunnen til at han bruker den for oss.

 

Kan hende jeg tar feil altså, eller at det er noen detaljer som er utelatt eller feil, men veldig sikker på at det er noe i den duren.

Lenke til kommentar

Vi spiller 352 (og litt 442d) pga spillerne vi har til disposisjon ja.

 

Tre stoppere fordi vi mangler to skikkelige bautaer i forsvar. Altså vil tre backer sørge for at man sjelderene havner i 1:1 situasjoner. I tillegg så spiller vi nesten utelukkende smale formasjoner da vi ikke har gode nok vinger til å spille 4231 eller 433. (Skulle riktignok gjerne sett at Di Maria og Januzaj oftere fikk muligheten på hver sin kant). Og vi har spilt med Wing/backer pga Young/Valencia ikke er rene backer. (Har riktignok endt opp med å spille det også når Shaw/Rafael er tilgjengelige men...)

Endret av blured
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...