Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

http://m.youtube.com/watch?v=vE_bdgAeWHg

 

Jeg tror jeg er forelsket.

Så den for et par uker siden. Men merket ikke dette før nå: Fullfører han med rabona? Han gjør det så smud at det er vanskelig å se.

 

 

Han tar vel så og si en litt modifisert utgave av "joaquininha" (tror Joaquin var først ute med denne, correct me if I'm wrong). Min favorittfinte! Jeg vil si finten scorer meget høyt i estetikk og severdighet, dog har den aldri etablert seg skikkelig grunnet dens litt svake effektivitet og noe høye vanskelighetsgrad.

 

Joaquininha

 

 

Chippen har utført den hakket bedre.

 

 

Ronaldinho er også en mann som utførte denne godt.

 

 

Til og med vår egen Ando. Forståelig nok noe mer ubalansert og klønete, men likevel fint å se på.

 

 

Etter å ha tenkt litt over når disse kampene ble spilt, så kan det kanskje hende Ronaldinho var oppfinneren av finten. Vakker er den uansett!

Endret av jonastra
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Satan som jeg gleder meg til å se Mata i aksjon nå. Tenk bare hva vi kan få av kvalitet om han slår til i United:

 

Vi vet allerede hvor gode United kan være med Rooney og RvP sammen på banen. Det har ikke skjedd for ofte i år (og de har spilt sammen i totalt 32 minutter av kampene vi har tapt denne sesongen!). Forutsetter vi at United "aldri" taper med disse to sammen, hvor gode kan de da bli med Juan Mata på banen samtidig? Med mindre han har blitt elendig av å slite benk i høst, så har vi skaffet oss en av de beste AMene i hele verden.

 

Det skal heller ikke være noe problem å få plass til både Mata, Kagawa, Rooney, RvP og Adnan, om enn ikke på samme tid. Kagawa har vært briljant i Champions League, og vil sikkert spille en del der i vår. At Mata bare kan spille PL er på mange måter bare gunstig.

 

Med Mata inn vil vi få nok kvalitet lengst fremme i banen til å slippe å være så bekymret for at ikke de sentrale midtbanespillerne scorer nok. Jeg har fortsatt troen på at Fellaini kan bekle en av de to rollene sentralt, men han trenger en kjappere spiller ved siden av seg enn Carrick (sa noen Vidal?). Og enn så lenge er jo tross alt Carrick foran MF i køen også.

 

Jeg skal ærlig innrømme at kjøpet av Mata gjorde meg mer optimistisk mtp fremtiden. Ikke bare er det et signal om at United KAN kjøpe toppklassespillere (noe Moyes strengt tatt har fastslått hardnakket siden juni) - det er også en forsterkning av den posisjonen jeg mente vi aller mest trengte å forsterke før sesongen. Vingene våre, foruten Adnan Januzaj, holder knapt nok PL-nivå. Se bare hvor dårlige vi har vært i stort sett samtlige kamper mot de gode lagene, der spesielt Rooney og i senere tid Januzaj har måttet gjøre alt på egenhånd.

Edit: Nummer 7 er fortsatt ikke i bruk, etter at Juan Mata nå har blitt tildelt #8. Hvem skal få det da? :dribble:

 

https://twitter.com/ManUtd/status/427795915227680768/photo/1

Endret av Lime Canes
Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...