Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er ikke det han fyren som med vlije får alle navnene feil? Westside Hammers og sånt?

Vet ikke. Pleier ikke å følge tullinger med USASOCCERGuy som nick.

 

Solgte dere Pogba, eller gikk konktrakten hans ut?

Kontrakten hans gikk ut tror jeg. United ville beholde, men Pogba ville ikke signere. Han presterte ikke like bra for United da han fikk spille og SAF kunne jo heller ikke tvinge ham til å signere. Pogba valgte selv å dra så nei det var ingen "tabbe" av SAF.

Endret av RollsReus
Lenke til kommentar

Jeg er mer redd for fortsettelsen, neste sesong og de som kommer etter. Om Moyes får tid til å kjøpe inn mer "Fellaini-materiale", kan det ta år å bøte på skadene. Om stallen vår var håpløs før sesongstart, har han gjort en jævla dårlig jobb før sesongstart.

Liverpool-fansen har støttet Rodgers fra dag én, men han har også stått for litt fargerik fotball. Moyes kom fra et grått, hardarbeidene og kjedelig Everton. Foreløpig har han bare implementert "grått og kjedelig" i United-laget.

Lenke til kommentar

Hva var det egentligt dere mente med å støtte den nye manageren i den kommende motgangsperioden som alle såg komme etter SAF? Var det å miste alt tro før 1/3 av sesongen var spilt? Trodde dere at en "Motgangsperiode" skulle bety at vi havnet på 2. noen poeng bak serielederen?

 

Jeg er bare veldig nysgjerrig på hvordan dere så for dere tiden etter SAF såg ut, for det er ingen støtte her i gården.

 

For all del, hvis vi havner på 9. plass når sesongen er slutt, så har det ikke vært bra nok, men sesongen er ikke slutt, ikke halvparten en gang.

Endret av Kjartan1234
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Trur ikke de fleste her var så veldig innstilt på en "superplassering" i ligaen i år uansett. Mesteparten av kritikken mot Moyes kommer jo hovedsaklig på grunn av spillestil og spillerbytter som virker helt hinsides, spesielt nå som det skjer i omtrent hver eneste kamp.

 

For min del handler det iallefall mer om det, enn ligaplassering.

Endret av Trollface
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tabellmessig er dette ingen krise, kun CIty er gode nok til å seile avgårde med årets PL uansett. Såfremt vi har heng på topp 4 så er det ingen grunn til panikk enda.

 

Kortene ble lagt i sommer, intet som skjer nå kan komme som en overraskelse på noen. Pr tid er Man Utd ca jevngode med Everton, med en tynnere midtbane men med RVP og Rooney som forhåpentligvis nok vekt på skåla til å komme foran LFC og Everton innen mai. At et average Chelsea, et Man City og Arsenal tar de tre første er nå hevet over enhver tvil. Akkurat nå så er LFC nærmest fjerdeplassen og det vel fortjent, de spiller mye bedre ball enn United i år

 

Kampen i går var blant våre bedre.

Lenke til kommentar

Hva var så galt med spillerbyttene i går forresten? Rafael har ikke spilt på lenge og var ganske anonym (særlig offensivt). Kagawa var også temmelig svak i går, men Moyes kunne kanskje ha valgt å ta av Wellbeck i stedet for Kagawa.

 

Merk forresten at etter Wellbeck ble tatt av for Hernandez, forsvant alt press og United hadde knapt ballen de siste 10. Tilfeldig?

Lenke til kommentar

Arbeidskapasiteten hans er det aldri noen som har satt spørsmålstegn ved. Det er ikke helt uten grunn at han fikk starte begge kampene mot Real, og det er neppe tilfeldig at han sammen med DDG var vår beste på Bernabeu. Problemet er at han ikke har et sluttprodukt. Han får brain freeze hver gang han nærmer seg sekstenmeteren. Kan knapt huske en spiss som har spilt så mange kamper (50+) for United og scoret så få mål. Noen som har tall? Forlan er den jeg kommer på i farten.

 

Chicha er jo rake motsetningen. Totalt fraværende arbeidskapasitet, halve kampen går til å stå i offside. Til gjengjeld vet han hvor målet står. Kan bli spennende å se han og Snipes sammen hvis Persie ikke blir klar til lørdagen.

Lenke til kommentar

De som støtter Moyes skal få lov til det, men jeg har rett og slett mista trua på David Moyes, Jeg sa i mange år at jeg ville ha Moyes til å ta over United etter Sir Alex, men da trodde jeg ikke at vi skulle ligge på 9plass etter 14 runder, 12 poeng bak Arsenal. Det hjelper jo heller ikke at vi spiller kjedeligere fotball enn miniputter på 5-6 år.

Lenke til kommentar

Det hjelper jo heller ikke at vi spiller kjedeligere fotball enn miniputter på 5-6 år.

 

Akkurat det har United gjort i mange år. De som ser tilbake på de forrige årene i PL å sier noe annet lyver.

 

Sannheten er den at selv om Fergie mener han gikk av på et perfekt tidspunkt og med United på topp så var det langt i fra perfekt. Hadde det ikke vært for at Fergie kan gjøre gull av gråstein og at de andre lagene hadde virkelig ræva sesong i fjor så hadde Utd ikke vært i nærheten. Vi har klaget i år og dag på at Utd ikke har hentet en midtbanespiller, noe vi nå gjorde. Var det rett mann? Sannsynligvis ikke, men det er enda tidlig å si. Husker tilbake til de dagene hvor visse hylte på Carrick hvor dårlig han var.

 

Har fortsatt tro på at ting kommer til å snu, og at spillerne vil finne frem til formen igjen. For hvem er egentlig i form nå? Valencia har hatt noen greie kamper, samme med Rooney. RvP har vært en skygge av seg selv, og nå er han ute med skade. Nani er dårligere enn noensinne, Young er bøtte og Welbeck, Cleverly, Anderson og Chicharito er også middelmådigheter at best - selv om jeg har troa på at Welbeck kan ta et steg og to.

 

Så alt i alt har vi en stamme i laget med noen meget gode spillere, så har vi resten. Det er i år ikke godt nok til å hevde seg helt i toppen nå som Arsenal har funnet rytmen og spesielt City er på bedrigens vei. Er fortsatt villig til å sette penger på en topp 4 plassering. Hvem som bør kjøpes om noen bør kjøpes i Januar er jeg usikker på. Men til sommeren vil jeg se et skikkelig lagersalg og nye innkjøp som det oser klasse av.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

^enig.

 

Den største forskjellen fra i fjor er at vi ikke lenger klarer å avgjøre en kamp på slutten ved å presse på som faen. I går så vi det helt motsatte. Vi hadde ingenting å komme med i de siste 10. Jeg husker fjoråret da det generelt var veldig mye middelmådig spill, og fullstendig mangel på underholdning. Men vi klarte alltid likevel å vinne med ett mål.

 

Jeg synes også det er veldig tidlig å dømme både Moyes og Fellaini. I går var Fellaini ikke noe dårligere enn resten av laget, og han har, som sagt tidligere, ikke spilt nok til å bli stemplet som et bomkjøp. Jeg tror også han kan bli bedre med en annen type makker, enn en 40 år-gammel Giggs. Forhåpentligvis en kreativ midtbane med offensive takter. som blir kjøpt enten i januar eller i sommer. Carrick var jo i flere år en hakkekylling i laget, men har i de siste årene fått hyllesten han fortjener. Defensive midtbaner er vel også de som lider mest av manglende anerkjennelse. De jobber stort sett i kulissene uten å egentlig bli lagt merke, mens de gjør mye av grovarbeidet.

 

Når det gjelder Moyes så har vi på papiret veldig lette kamper fram til januar, og burde klare å tette litt av luken. Jeg føler meg fortsatt veldig sikker på topp 4, men gull blir for mye å håpe på, og det burde vel egentlig ingen heller forvente. Alle visste at dette ville skje når Fergie forsvant, men det ser ut til at mange har blitt bortskjemte.

 

Vil også legge til en kommentar om Pogba. Nylig kåret til Europeisk gullgutt. En spiller som virker å være den ideelle midtbanespilleren for United. Jeg regner også med at Ferguson skjønte det. Veldig synd at han glapp, men det ligger nok gode grunner bak den avskjeden. Fergie er jo ikke akkurat ukjent for å la de beste spillerne gå om det er fundamentale uenigheter mellom spillere og ham selv. Det er lett for andre å si i ettertid at det var en idiotisk avgjørelse, men det er disse prinsippene hans som har gjort at vi har ligget på et såpass høyt nivå i over 20 år.

La også merke til at Anderson vant gullgutt-prisen i 2008. Veldig synd at han ikke har klart å bli den gode spilleren han kunne blitt. United har virkelig vært uheldige på midtbanen de siste årene.

Lenke til kommentar

Arbeidskapasiteten hans er det aldri noen som har satt spørsmålstegn ved. Det er ikke helt uten grunn at han fikk starte begge kampene mot Real, og det er neppe tilfeldig at han sammen med DDG var vår beste på Bernabeu. Problemet er at han ikke har et sluttprodukt. Han får brain freeze hver gang han nærmer seg sekstenmeteren. Kan knapt huske en spiss som har spilt så mange kamper (50+) for United og scoret så få mål. Noen som har tall? Forlan er den jeg kommer på i farten.

 

Cristiano Ronaldos to første ligasesonger: 62 kamper / 9 mål

Danny Welbecks to første ligasesonger: 57 kamper / 10 mål

 

Bare for å ta et eksempel.

 

Jeg synes det er merkelig hvordan Welbeck er blitt den nye hakkekyllingen for United-fansen. Han er nettopp fylt 23 år, og det finnes mange eksempler på andre spillere som har slått skikkelig gjennom i 24–25-årsalderen eller til og med senere. Darren Fletcher fikk tilsvarende kritikk på samme alder, og det samme hadde nok også Paul Scholes gjort dersom diskusjon.no hadde eksistert på midten av 90-tallet.

 

Spillere utvikler seg i forskjellig tempo, men det Welbeck har vist hittil i karrieren levner liten tvil om at han kommer til å bli en klassespiller.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Kjappe innspill:

Jeg har så langt tatt feil av Fellaini; han har vært svak. Rett og slett håpløst svak, faktisk. De gangene han spiller bra, er han i rollen bak spissen, og der er vi godt besatt fra før. Fellaini-Giggs-Kagawa på midten er en ELENDIG oppstilling, fordi ingen av disse tre spillerne er ballvinnere. Skal Fellaini starte, bør han starte med Jones eller Carrick ved siden av seg.


Her er vi enige. Det er flere år siden Fellaini spilte noe som lignet et anker, og han er som du skriver ingen ballvinner. Midtbanen er generelt et stort problem uten Carrick.

Så til det som irriterer meg:
1) Innlegg. Hva faen er det som feiler deg, Moyes? Ser du faen ikke at ALLE, og da mener jeg ALLE (100%, full pakke, ALT) innleggene våre er elendige? INGENTING treffer. Scoret vi på innlegg mot Spurs? Ja, det var et elendig innlegg som traff Walker og havnet hos Rooney. Innlegg er like ille som viljehands for oss. Det er bare å gi ballen til motstanderen. Og hhåhåhåhåhå, vi slår faen meg MYE innlegg... satan så irriterende det er.

2) RvP. Med han og Rooney på banen kan vi slå hvem som helst. Uten han eller Rooney kan vi slås av hvem som helst.

3) Evnen til å avgjøre kamper. Det er en mangel på killer instinct foran kassa for tiden. Rooney og RvP er de eneste angriperne med ståkarakter i år. Kagawa, Valencia, Nani, Young, Welbeck og til dels Chicha og Januzaj er ikke kliniske nok.

4) Mangelen på klassespillere. Vi har pr. nu tre spillere i ypperste verdensklasse i sine posisjoner: DdG, Rooney og RvP. Før sesongen ville jeg inkludert Vidic og Rafael også, men ingen av dem har vært i nærheten av forventet standard så langt. Jeg hater å si det, men: Vi må kjøpe i januar. Vi må kjøpe tungt. Finn en super dynamo på midten, finn en ving og en midtstopper. Squadspillere har vi nok av, men vi trenger tre spillere som kan gå rett inn i startelleveren. Bruk gjerne 500 millioner.


1) Har du noen løsning på problemet?

2) Det stemmer jo til en viss grad, men jeg tror fortsatt Carrick er en større grunn til at vi har tapt poeng de siste kampene.

3) Jeg synes Januzaj har gjort mer en nok. Ansvaret nør ligge på de mer erfarne spillerne.

4) Uenig i at vi trenger en midtstopper. Vi trenger først og fremst at midtstopperne våre får mulighet til å spille i posisjonen sin. Midtbanen må helt klart styrkes og det er definitivt tid for å se etter en ny ving. Hovedsaklig som erstatning for Young.

Valencia har vært god i år? Selvsagt har han hatt gode minutter, men jeg ser ikke hva Valencia kan som ikke Usain Bolt kan like bra. Han er elendig teknisk, elendig til å crosse og latterlig forutsigbar. Han kan løpe og har store lår. That's it.


Hva legger du i teknisk? Han har en god skuddfot, et godt førstetouch slår forholdsvis gode innlegg upresset, og kan føre ball i høy fart. I tillegg har han en fysikk få forunt. Problemet ligger som du sier i at han er forutsigbar, og da spesielt i den siste tredjedelen av banen. I det øyeblikket Valencia har kommet langt nok ned mot cornerflagget til at han ikke kan skjære innover i banen har han bare to valg: (1) Forsøke å slå innlegg eller (2) slå støttepasningen. Uten at jeg har sett på statistikken i ettertid vil jeg anta at Vertonghen fikk blokkert tre-fire innlegg fra Valencia i tillegg til å presse han til å slå et par dårlige. Vi spilte dessuten veldig mange baller til Valencia (tenker fortsatt på Tottenham-kampen). Welbeck vandrer stort sett innover fra kantposisjonen sin. Jeg regner med at tanken bak Welbeck på kanten er at han skal presse backen sin når vi ikke har ball, og det fungerer til tider ganske godt, da både Welbeck og Valencia er gode til å tvinge frem de lange ballene fra backene. Jeg synes imidlertid det ikke fungerer så veldig godt offensivt.

500 Mill i dagens marked gir ikke mange "top, top players" (som SAF ville sagt det). Se på Tottenham. De brukte over 1 mrd og likevel er det ikke mange STORE navn blandt de..

 

500 mill ga Arsenal Özil. Bayern fikk Götze og Thiago for den summen. Klart det kan gi gode spillere. Spurs' vindu kommenterte jeg ganske heftig før sesongen: Kjøpene var hårreisende i forhold til hva man kunne fått for den mengden penger.


Enhver som ser litt utenfor England ville regnet Lamela, Eriksen, Soldado og Paulinho som forholdsvis store navn før sesongen. @Lime Canes: Jeg går ut fra at du mener at Spurs fikk mye for pengene og ikke motsatt. I så tilfelle er vi enige på det punktet.

[Om Rafael]

Uenig. Finnes mange høyre back som er betydlig bedre:
Zabaleta, Alves, GJ..

Du listet mange posisjoner dere ønsket å styrke laget. Med "kun" 500 mill blir det ikke topp, topp på mange plasser..

Står GJ for Glen Johnson? I likhet med Dani Alves kan han knapt kalles en back, og så har han i tillegg betydelig dårlige fremover Jeg ønsker å se en høyreback som kan forsvare seg mot de beste vingene i CL. Rafael holder på sitt beste et nivå som måler seg med de aller beste backene i Europa. Jeg er dog enig i at Zabaleta er bedre, men han er også blant verdens aller beste backer for tiden og nærmer seg 29 år.

Kontrakten hans gikk ut tror jeg. United ville beholde, men Pogba ville ikke signere. Han presterte ikke like bra for United da han fikk spille og SAF kunne jo heller ikke tvinge ham til å signere. Pogba valgte selv å dra så nei det var ingen "tabbe" av SAF.


Hvor mange kamper fikk han til å prestere? Han fikk sitte på benken når vi manglet midtbanespillere, og Scholes ble hentet tilbake. Det var helt tydelig at Pogba burde fått sjansen. Jeg klandrer han ikke for å ha dratt, og regner det definitivt som en tabbe.

Problemet er at han [Welbeck] ikke har et sluttprodukt. Han får brain freeze hver gang han nærmer seg sekstenmeteren. Kan knapt huske en spiss som har spilt så mange kamper (50+) for United og scoret så få mål. Noen som har tall? Forlan er den jeg kommer på i farten.


Til Welbecks forsvar har han spilt en stor andel av kampene på kanten, men jeg er enig i at han har problemer på skuddhold. Det blir alltid en touch for mye eller at han bestemmer seg for å skyte for sent. Jeg håper han får mulighet på topp til helgen.

____________________________
Fint intervju med Raymond Verheijen i månedens Josimar (unn deg selv et abonnement), og dette er kanskje interessant for en del her (selv om det har blitt meldt om i pressen før):

Så når du tvitrer om Robbie Van Persie og hans skade i preseason, så har du innsideinformasjon?

 

- Helt riktig. Jeg så treningene til Manchester United i SIdney. Han hadde første uken fri. Så reiste han 30 timer og med ti timer jet lag, og de overøste ham med trening den første uken. Ikke særlig smart. Nå propper de ham full av smertestillende.

 

(Josimar 10/2013)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...