Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var Fellaini virkelig så dårlig i Everton? Det som skulle være en defensiv bragd og en etterlengtet kriger har vist seg å være det helt motsatte. Han er lat, uinspirert, slår farlige feilpasninger, taper dueller mot spillere som er mindre enn han og lager en haug med unødvendige frispark.

 

Jeg håper at jeg tar feil, men han virker som et av tidenes dårligste kjøp noensinne, en ny Andy Carroll, et panikkkjøp rett og slett, får jo Cleverley og Anderson til å virke som verdensklassespillere.

Lenke til kommentar

Han vet vel selv at han ikke var verdt 27 mill overhodet, så han føler vel et ekstremt press til å prestere. Vel, utenfra skulle man ihvertfall tro det var slik, men han har jo bare daffet rundt som en eldre alkoholiker, istedenfor å gi skikkelig innsats. Han har uten tvil skuffet til nå. Men ærlig talt, det blir veldig idiotisk å mene at Fellaini er et av Uniteds dårligste kjøp noen sinne. Han har fortsatt tid til å bevise at han har noe å gjøre i klubben, og det tror jeg han vil gjøre. La oss bare håpe han ikke lar gode prestasjoner vente på seg.

Lenke til kommentar

Jeg mener å huske at jeg var "litt" skeptisk. Fikk en del pepper for det.

 

Så du mener at spillere fint kan kalles flopp etter tre kamper, mens managere fint fortjener å få på pukken etter ti kamper?

 

Jeg er som oftest uenig med deg om dette, men ærlig talt. Å bestemme seg for at Fellaini er et bomkjøp på dette tidspunktet er latterlig.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Noen må seriøst dra opp sitatene fra United-leiren her etter 1-0-tapet vårt hvor Fella putta. Folk er så gullfisk. Hadde vært krem om noen hadde funnet et ord eller to fra meg etter matchen også.

 

Du mener kampen hvor vi stilte med Carrick og Valencia i forsvar og Evra var totalt fraværende, så alle innlegg fra høyrekanten til Everton ble farlige, og Carrick var satt til å markere Fellaini på cornere? Sier seg selv at det ikke går bra når man er så naive og skadeskutte bak.

 

Fellaini var god selv om han spilte på grensen av rødt kort, men så gjorde vi det helt latterlig lett for han også med helt feil arbeidsfordeling defensivt. Etter kampen var det flere som uttrykte at de aldri ville se Fellaini i United enn det var som ville ha han her. De som roste Fellaini for innsatsen var stort sett bare folk som ville at Everton skulle vinne.

 

 

Kamptråden:

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1452612&page=1

 

Så gjennom denne tråden også. Ikke et ord om Fellaini i uka etter kampen.

Endret av Stonemeister
Lenke til kommentar

Har jeg sagt at han er bomkjøp? Må ha vært i fylla isåfall. Det jeg sier er at han ikke forsvarer prislappen på 27mill. Han er ikke 27millioner pund god. Hadde det vært snakk om 5 eller 10, så greit, men det er det ikke.

 

Og når det kommer til Mr. David "igotnoideahowtomakepropersubs" Moyes, så vil jeg ikke at han skal få fyken(enda), men hvis han fortsetter å gjøre de gale valgene om og om igjen, så er det helt klart noe united-ledelsen må se på. En "vi skal aldri sparke en manager" filosofi er like idiotisk som Chelsea/CIty sin filosofi når det kommer til managere. Det kan du quote meg på!

 

Edit: Svar til Patrick123.

Endret av Hansoen
Lenke til kommentar

Prøvde å få fram at Scholes var bedre enn Gerrard og Lampard på tv2sporten, men jaggu er det umulig uten å få usaklige kommentarer, masse dislikes og svar om at Gerrard har vunnet fler personlige priser enn Scholes. Sier jo ikke at Gerrard og Lampard er ræva, men å se Scholes spille var jo helt fantastisk! Trudde vi Unitedfans hadde mange fjortizzzwannabefans, men jaggu har andre lag også det. Jesus!

Lenke til kommentar

Scholes var nok en bedre pasningspiller enn det Gerrard og Lampard er, mens de to sistnevnte er bedre målskårere. Lampard ble blant annet toppskårer for Chelsea i fjor i en alder av 34, det er imponerende. Målteftet til Scholes forsvant veldig etter som han kom opp i åra, det ble vel 3-4 langskudd som gikk inn hver sesong noe som ikke ser ut til å skje med Lampard og Gerrard. Så var det taklingene da, der taper nok Scholes.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...