Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Hvem er det å velge mellom da?

Bolton, Stoke/WH, City/Reading.

 

Det er jo bare bra at kampen spilles på Wembley. Får trent oss på den gressmatta før FAC- og CL-finalen. Alle gjenstående lag blir tøffe, men håper egentlig på West Ham. Payback-time for det som skjedde i ligacupen.

 

Håper vi satser fullt ut på FA-cupen nå som vi er så nære. I fjor røk vi i første kamp mot Leeds, året før røk vi på straffer i semien, ranene mot Pompey og Arsenal årene før. Og vi var jo noen minutter unna tittelen for noen sesonger tilbake også, tapte vel i eo. mot rublene. Faen meg på tide at vi vinner den eldste og mest tradisjonelle klubbturneringen igjen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Semifinalene spilles vel dessverre på Wembley

Noe som er helt på trynet dessverre.

 

Det rapporteres forresten om at vi skal hente inn Rodwell og A. Young til sommeren (burde selvfølgelig taes med to klyper salt). Samt at vi henter tilbake Welbeck og Cleverley. Prisen for Rodwell sies å være på £25m.

Lenke til kommentar

Det blir nok Bolton - Stoke og United - City. United banker araberkjeltringene og The Potters kommer endelig til sin første cupfinale. Dere hørte det her først!

Pss. West Ham kommer til finalen. Grant er cup-manager nummer 1. Dessverre stopper det også der. Hadde vært noe å slå Man Utd ut også i FA Cupen, men stiller meg tvilende.

Lenke til kommentar

Det beste for Welbeck og Cleverley ville vært utlån neste sesong for å få en full sesong under beltet. Virker som om Welbeck har utviklet seg såpass at et år som fjerdespiss i United ikke har så mye for seg, han trenger regelmessig PL-matching for å ta steget videre. Cleverley har jeg faktisk ikke sett et minutt av.

Lenke til kommentar

Unngå City.

Vi spilte bedre mot Arsenal enn det vi gjorde mot Crawley, er du ikke enig i det? Virker som at jo dårligere laget er, jo mer undervurderer vi dem. Dessuten møter vi sikkert City i en eventuell finale uansett, så kanskje like greit å møte dem allerede nå. Bedre å ryke mot City i semien enn å servere dem deres første trofé på 35 år i finalen.

Lenke til kommentar

Unngå City.

Vi spilte bedre mot Arsenal enn det vi gjorde mot Crawley, er du ikke enig i det? Virker som at jo dårligere laget er, jo mer undervurderer vi dem. Dessuten møter vi sikkert City i en eventuell finale uansett, så kanskje like greit å møte dem allerede nå. Bedre å ryke mot City i semien enn å servere dem deres første trofé på 35 år i finalen.

 

Joooo. Du har rett i det. Men jeg holder nok på at vi bør trekke de antatt dårligste lagene. City må igjennom to kamper før vi eventuelty møter dem i finalen

Lenke til kommentar

Si hva man vil om Wayne Rooney, men han er den spilleren i stallen vår med mest talent, og kan faktisk klare seg i enhver posisjon på en fotballbane (untatt keeper). Sånn helt seriøst. Jeg hadde faen meg digget Rooney som playmaker bak 2 spiss eller whatever. Wayne Rooney er beste spilleren vår, og faen så glad jeg er at han fortsatt er vår, uansett. Uten Wayne Rooney, hadde Utd vært ganske shite akkurat nå..

Lenke til kommentar

Han er den offensive spilleren med mest talent, og har vært viktig og god, selv om han ikke har klart å realisere potensialet sitt i år. Jeg er glad for at han fortsatt er her, jeg har stor sans for han som spiller. Men en personlig favoritt som jeg virkelig digger, til og med i dårligere perioder, det blir han ikke for meg igjen.

 

Forøvrig synes jeg han er vår nest beste spiller i normal form. Han når høyere topper enn Vidic, men han havner også i langt lavere bølgedaler. Jeg kan ikke huske sist Vidic hadde en dårlig periode. Dårlige enkeltkamper, ja. Riktignok nærmest en gang i skuddåret. Men for å finne hans siste dårlige periode må vi vel tilbake til hans første, eller muligens andre sesong? Har han i det hele tatt gjort to dårlige kamper på rad de siste årene? Mannen er magisk. Helt utrolig stabil. Verdensklasseprestasjoner i uke etter uke.

Endret av Geir M
Lenke til kommentar

Seff er Vidic der oppe også ja. Men overall så er Wayne Rooney Utds nr. 1 spiller. I normal form selvfølgelig, men selv om han har dårlige kamper så kan han komme med det som gjelder; målpoeng. Og smarte pasninger som bare f.eks Scholes ser ellers og ingen andre; som kan lede til store muligheter i en typisk sjansefattig kamp, etc.

Lenke til kommentar

Vidic er en overall mye bedre spiller enn Rooney. Jeg rangerer bare Messi og Ronaldo høyere. Serberen har kanskje 2 eller maks 3 mediocre/under pari kamper pr år, men på den andre siden har han fort 25+ matchvinner kamper. Uvurderlig.

Endret av Game
  • Liker 1
Lenke til kommentar

kanskje like greit å møte dem allerede nå. Bedre å ryke mot City i semien enn å servere dem deres første trofé på 35 år i finalen.

Ser tankegangen, men samtidig hadde det vært artig å nekte de deres første trofè på 35-år i en finale.

 

 

Edit: Må si jeg gleder meg til folk lager videoer av alle de beste redningene til Sar etter han har lagt opp. Herlig type.

Endret av Alt-Ctrl
Lenke til kommentar

Først må de, City, slå high-flying Reading. Dette er en u-glamorøs kamp og jeg tviler på at typer som Balotelli gidder å løpe mange meterne, så jeg levner bortelaget et aldri så lite håp.

 

Få om noen klubber er like godt kjent med den "nye" Wembley som United og jeg tror vi skal greie å komme oss videre til finalen nokså greit om stoke, hammers og reading blir semimotsanden. Tror vi slår City også, men jeg vil helst ha dem i en evt finale.

 

Ser frem til Bolton kampen om ei uke. Arsenal har WBA borte og Chelsea møter City. Noe sier meg at vi fort kan sette den aller siste spikeren i Chelseas tittelambisjoner den helga og KANSKJE ta noen poeng på gunners i samme slengen. Hadde vært deilig om vi klarte å seile fra nå, for endelig er det vi som har det "enkleste" kampprogramet igjen. Vinner vi de to neste PL kampene (Bolton H, West Ham B) så tror jeg vi er på kurs mot tittelen.

 

Bolton H

West Ham B

Fulham H

Newcastle B

Everton H

Arsenal B

Chelsea H

Blackburn B

Blackpool H

 

Rødt markerer kamper jeg tror vi vinner relativt greit. Det er verdt å merke seg at vi er det eneste av topplagene som har hjemmekamp siste runde om innspurten går så langt. Chelsea og Arsenal har tøffe bortekamper mot hhv Everton og Fulham. Blackburn tror jeg ikke blir noe problem i år og Newcastle bør heller ikke sremme allverden. Slik jeg ser det er det 3 ekle kamper igjen, West Ham og Arsenal borte - begge overkommelige og vi har mye gode opplevelser fra Emirates, samt Chelsea hjemme. Jeg tror vi slår Chelsea og jeg tror vi tar poeng fra Arsenal.

 

På vei mot det helt store?

 

Etter å ha haltet gjennom store deler av sesongen skimter jeg et aldri så lite lys i enden av tunnelen. Antonio Valencia er tilbake, Anderson er rett rundt hjørnet og Nani er etter alle solemerker klart til kamp på lørdag. Vips så er Man Utd et skremmende hold igjen! Med en Rooney på vei mot formen, toppscorer Berbatov og måltyven Hernandez på topp, akkopagnert av to ev europas beste kantspillere er den offensive kraften igjen inntakt. Stallspillere som Park er (snart) tilbake og kan bidra når det blåser, samt avløse Giggs som har spilt altfor mange kamper den siste tiden. Fletcher og Carrick har fått seg en ufrivillig men sårt tiltrengt pause, mens Rio Ferdinand skal være nær en retur. Ikke at han savnet for meget, for i hans skadefravær har vi funnet gull i Smalling som kanskje allerede fra neste sesong roteres hyppig med en skadefri Rio? Rafael er i slaget og broder Fabio ser ut som han har ristet av seg skadene og kan utfordre Evra på venstrebacken, noe som er viktig dersom det skulle oppstå en skadesituasjon med franskmannen.

 

Vi så i Charity Shield hva et skadefritt United kan gjøre. Valencias tilbakekomst betyr svært mye, for endelig har vi to kanter med ekstremferdigheter igjen. Med en Giggs og Scholes på benken har vi to kvalitetsspillere som kan snu kampene og vikariere med bravur i det som er igjen av matcher. Stallen til United er for tynn, men en toppet 11 er uhyre sterk.

 

------Berbatov-Rooney-----

 

Nani-------------------Valencia

 

Nøkkelen for meg er Anderson. Dersom han klikker i gir nå i vår har vi plutselig litt konkurranse sentralt igjen. Om alt går knirkefritt så kanskje det "løsner" i siste halvdel og at vi faktisk kan gi champions leauge en real go. Er så uendelig mye mer optmistisk med Valencia tilbake. Han er så ekstremt undervurdert på dette forumet. Helt utrolig hva Tony V har gjort for min optmisme hva angår sluttfasen av denne sesongen. For et par dager siden var jeg drittlei hele idretten...

 

101303.jpg

 

Deilig

Endret av Game
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Det er ikke tvil i mitt hode, Vidic er Uniteds beste spiller. Hvis man fjerner Rooney fra United ser det trått ut, men fjerner man Vidic ville United endt opp med store forsvarsproblemer. Vidic har blitt grunnsteinen i United, og uten ham ville dere ha kollapset som et korthus. Jeg kan ikke forstå annet enn at Vidic er verdens beste stopper.

Lenke til kommentar

Hyggelig å se West Ham beskrevet som en ekkel kamp, selv om jeg tviler på at dere får det så alt for tøft. Rooney+Valencia, som ser ut til å ha funnet formen, ødela oss alene ifjor og kan godt gjøre det igjen. Nå er West Ham en god del sterkere i år da, så vi får se. Stenger man av utsiden på Valencia, gjør man det mye lettere for seg selv.

 

Man Utd er favoritter til å vinne nå. Husk på at Arsenals hengekamp, som mange regner som 3 "skjulte" poeng, er en kjempevanskelig derbykamp mot Tottenham, slettes ikke sikkert at de vinner den. Dessuten får Arsenal et run med mange vanskelige kamper, med LIV, tot, bol, MUN, stk. Altså hjemmekamper i store bokstaver og bortekamper i små. Den sedvanlige Arsenal-kollapsen kan godt komme, spesielt med Squicielny i forsvaret og Almunia i keeper.

 

Når det gjelder Rooney, så har jeg aldri likt han noe særlig, men nå er jo ikke jeg Man Utd fan heller. Men uansett om jeg ikke likte han, så hadde jeg alltid stor respekt for han. Etter stuntet hans i høst derimot, så er all den respekten borte, og jeg sukker ulykkelig når han putter, og da ikke bare fordi Man utd scorer :p

 

Vidic har vært helt enorm for dere, og har vært deres klart viktigste spiller. Evans inn for han i Ligacupen, og plutselig slipper man inn 4 mot West Ham. Nå er det uten noen andre viktige spillere også da, f.eks Edvin, som også har vært helt fantastisk, og ikke minst så og si skadefri i år. De mange kampene med Foster i starten ifjor, sto nok i veien for seriegullet tror jeg.

Lenke til kommentar

Bolton    (H) | 5-0-0 (14-3) - 15/15p.	3.0p.
West Ham  (B) | 3-0-2 (8-4) - 9/15p.	1.8p.
Fulham    (H) | 5-0-0 (17-3) - 15/15p.	3.0p.
Newcastle (B) | 4-1-0 (14-5) - 13/15p.	2.6p. 
Everton   (H) | 4-1-0 (10-2) - 13/15p.	2.6p.
Arsenal   (B) | 1-2-2 (7-7) - 5/15p.	1.0p.
Chelsea   (H) | 3-1-1 (8-3) - 10/15p.	2.0p.
Blackburn (B) | 2-2-1 (7-5) - 8/15p.	1.6p.
Blackpool (H) | 0-0-0 (0-0) - 0/0p.	3.0p.

 

Siste fem møtene med alle motstanderne vi har igjen i ligaen. Snittmessig burde vi ta 20-21 poeng av 27 mulige i de siste ni kampene. Høres det fornuftig ut? Vi har forresten lagt igjen flere poeng på Ewood Park enn Upton Park.

Endret av PSV
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...