Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

On 2/12/2021 at 12:08 PM, Thorny said:

Hater The Maw såpass mye at jeg vurderer å kjøre Twisting Corridors for Corridor Creeper mount. Er det vanskelig å gjøre layer 8? Bør jeg vente?

Tok litt tid, men jeg hadde lyst til å gjøre det for utfordringa si sin del.

Tok TC layer 1-8 solo, som paladin med ikkenoe annet enn oppgradert Covenant-gear og WQ rewards. Tror jeg hadde ilvl 197. Tok layer 5-8 som Protection, da jeg syntes det var lettere. Må fortsatt ha litt flaks med anima powers og siste boss.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Denne tråden var litt død, men kan jo blåse den litt til liv igjen.

Det har sikkert vært tatt opp her før, men...

Jeg har litt fritid fremover, så startet opp et abonnement på WoW igjen for å prøve Shadowlands. Når jeg var i gang med det, så tenkte jeg å bare kikke innom Classic også for å mimre litt... og ble værende der. Det virker så mye mer som et spill, jeg får mer mestringsfølelse av alt jeg gjør. Ja, en del "kjedelige" ting er automatisert eller fjernet i standardversjonen (eller hva man skal kalle den) i årenes løp, men jeg har nettopp funnet ut hvor mye jeg har savnet det. Så nå spiller jeg Classic fremover, koser meg og bruker lang tid. Ingen grunn til å levle opp raskest mulig. For når TBC Classic lanseres, så kan man velge om man vil bli med til TBC, eller fortsette med vanilla inntil man senere eventuelt ønsker å ta steget videre til TBC.

En annen ting er at det er faktisk ganske folksomt i Classic, i hvert fall på min server. Blir invitert med i grupper i hytt og pine, for å løse quests. I Shadowlands er det ganske dødt, selv om jeg er på en server som har høy populasjon. Føler plutselig at jeg spiller WoW igjen... det har jeg egentlig ikke følt på mange år. På en måte føles det som to helt forskjellige spill, så mulig jeg etter hvert kommer til å spille begge. Vil jo komme meg gjennom Shadowlands etter hvert også, men føler mer et jag etter høy level der.

Hva synes folket her om Classic vs. standardversjonen?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Consumes var aldri et problem for meg, hadde mer enn nok gull til å raide kun ved å spille spillet. Var på ingen måte nødvendig for meg å farme gull, eller noe sånt. Raid-logger man så skjønner jeg problemet.

World buffs blir veldig godt å bli kvitt. Det var aldri noe stress for meg å skaffe dem (vi har buff train kvelden før hvor vi bruker 30-45 minutter på å hente alle buffs som en gruppe), men det er det å alltid være redd for å miste dem som stresser meg. Med en gang en god DPS dør så blir det dårlig stemning fordi nå kan han ikke ranke noe denne uken. Om vi gud forbyr wiper på en boss, så er hele kvelden ødelagt og alle blir sure. I TBC er det bare å løpe inn og prøve på nytt.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Skulle jeg ha kjøpt consumes så ville det ha kostet 100-200 gull per raid kveld, som egentlig var helt greit, iogmed at jeg farmet alt selv.
Men world buff kravet var helt på trynet, og med Naxx ble det krav om Tribute Run buffs og songflower, så blir du drept før du kommer deg inn, så har du plutselig brukt timesvis på å skaffe buffs som du ikke får nytte av.

Lenke til kommentar

Hadde ikke noe imot consume kravet selv, gull er latterlig lett å farme i classic. Men jeg hatet virkelig world buffs. Ikke fordi det tar tid å skaffe de. Men fordi man blir så utrolig mye svakere når man mister de.

Gleder meg veldig til TBC. Tok halve Kara på Betaen nå denne uka (var umulig å finne folk som tok seg tid til å ta hele). Tok også Gruul og Magtheridon tok vi nesten. bare noen få prosent igjen, hadde tatt han lett om ikke den ene clickern var noob og stå i bad på siste click ><

Beste er at guildet skal nå gå fra casual til semi hardcore. Vi tok alt content opp til og med naxx og har lagd to ateish. Men vi har hatt med så mange dårlige folk som vi har carried. rogues med full t3 og kingsfall og death sting som fortsatt parser grått og grønt etc. Skal endelig kicke disse noobsa og bli litt tryhard.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg har allerede fått godkjent 5 dager ferie. :)

Vi er en gruppe på 5 som skal dungeon-grinde fra 08:00 til midnatt de første 3 dagene.

I tillegg skifter jeg main til Draenei Shaman, og må levle opp på 2 uker i prepatchen. Det blir min niende level 60.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Någon som vet om man kan köpa en boost till TBC classic? Har bara en 25 eller noe på classic vanilla och är lite intresserad av att levla vidare med den. Hade vart fint att kunna köpa en level 58 med en gång. Vet det låter lazy och det, men TBC classic är det enda jag är intresserad av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...