Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kø er bra. Du går sikkert på restauranter der man ikke må melde seg på to måneder i forveien.

 

 

Edit:

Det er <1500 kø kl 17:41. Bare tull at det er lang kø. Køen tikker raskt nedover og det er under 25 minutter å vente.

5000 personer i kø med 125min ventetid nå.

Er fortsatt 1 timers køer hver kveld på min server som ikke har i nærheten av like mange spillere som Firemaw.

Lenke til kommentar

Problemet var at det var 15k i kø og 6 timer ventetid kort tid etter lunsj. Hvis det er 30 minutter å vente halv seks mens man spiser og fyller på vann på flaskene, kommer man seg inn på raid. Slik det var kunne man logge inn kl 15:00 og ikke komme inn før 21:00 -21:30. Det er nok mer kø etter 19:00 (prime time), men da er man rett og slett for sent ute.

 

Ca 1 time i kø klokka 18 er et sunnhetstegn. En realm hvor man går rett inn er ikke frisk og man kan risikere usikker fremtid og flytting etter grønnere gress. Dette er fremdeles veldig tidlig. Sjekk heller status om 6 uker.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Hvem gidder å vente 25 minutter når du kan vente 0?

 

Pga det er offisiell norsk server og desto artigere å faktisk battle på da det er en god del kjente spillere der :)

Men køen er ikke ille lenger. Jeg logget på i verste tiden rundt 5 igår og tok bare litt over en 1 time før jeg kom inn. Så blitt betraktelig bedre. Før ventet jeg 8 timer.

Lenke til kommentar

Smarte mennesker og seriøse spillere. Det har alltid vært kø på gode realmer.

Jeg vil vel kanskje hevde det motsatte... Hvis du får med guilden din så er det jo selvfølgelig mye større sjanse for at du får realm-first på en server som har low-pop. Og ikke minst er sjansen større for world-first når du kan samle alle spillere uten at noen blir stående i kø. Det er også mye mindre sjanse for lag-spikes og disconnects når serveren ikke trenger å jobbe på 100% for å holde det gående.

 

Husk at det fortsatt er mange som kun spiller PvE og kun har raid-progression som mål.

Lenke til kommentar

Smarte mennesker og seriøse spillere. Det har alltid vært kø på gode realmer.

Så når jeg trenger en smart person, så trenger jeg bare å finne den lengste køen?

 

Det vil jo naturlig vis være flere aktive spillere på en full realm. Men hva betyr det? At du kan stå å se på folk med epix i IF? 90 prosent er jo faset ut uansett?

 

Det du trenger å være på en server hvor guidet ditt er. Og er du på utkikk etter guild, så trenger du å være på en server der du kan kommunisere med andre. Nå føler jeg meg stødig nok på engelsk.

 

Er du på utkikk etter et guild, så ville jeg heller startet på en mindre befolket en. For så å flytte. Eventuelt ventet med å levle til det ble kortere tid.

Lenke til kommentar

Jeg hadde også vært skeptisk til en realm uten kø. Det som hadde vært helt perfekt, er kø på én person. Rullet på Mograine, som er en av de største, men angrer på at jeg ikke valgte Firemaw, egentlig. Det finnes så mange måter å "jukse" seg inn i køen ved å logge seg inn hjemme ved å fjernstyre PCen med mobilen at kø rett og slett ikke er noe problem. Selv i den første uken satt jeg bare i kø én gang, og det var fordi jeg disca og havna rett i kø. Altså, ikke min feil.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

What... Fant ut jeg skulle prøve WoW igjen for første gang siden Burning Crusade. Kom til lvl 7, og begynte å eksperimentere med addons. Inn og ut av spillet, inn og ut, inn og ut... Inn.. Nei... Plutselig er jeg nr 2077 i kø på Firemaw. Og etter 30 minutter venting er jeg nr 2425... Er ikke det feil vei?

Endret av Venerable
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...