Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Legge til sub på blizzard går ikke. 500 error osv osv. Prøvd med 2 forskjellige browsere.

Jaja, som alltid så går serverne på trynet når det er noe. Etter så mange år har de ennå ikke fått til en plunderfri release. sigh

Dette kunne jo du ha gjort tidligere...

 

De ville dessuten ha en lignende opplevelse som i gamle dager. Blir feil å rette opp feil de ikke forutså den gang!

 

Selv synes jeg de burde gitt ut classic kun på CD-ROM

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Stemmer, jeg glemte at plunder og heft er en del av opplevelsen.

Jeg skulle jo ikke starte, men...

Kjenner det klør litt her og...

Føles som om jeg går glipp av noe.

Lenke til kommentar

Var smart nok så jeg logget inn 19:00 når de fjernet cap på navnreservasjoner og holdt meg logget inn til det startet ved midnatt så kom rett inn. Er for gammal til å holde på alt for lenge så fant senga rundt 04:00. Nå derimot så har jeg fremdeles 100 min igjen i kø (de tallene er ikke representative i det hele tatt) og har stått i kø siden 10:15 ish.

 

Har valgt Firemaw da det tydeligvis er der de fleste norske velger å spille. Køer i begynnelsen er jo ikke noe nytt og jeg tar heller noen uker med køer kontra det å eventuelt ende opp med å være level 60 på en temmelig dau server.

 

Men det kan virke som Blizzard har rotet det litt til underveis her. Både i EU og US så er det "nye" servere som Blizzard anbefalte folk å migrere til for noen dager siden som ender opp med å være de som er fullest. Greit nok at man ser status "Full" osv når du logger inn så man kunne forstått dette før man startet å spille og hoppe over til en annen server i siste liten men de fleste forsøker jo å koordinere med større communities osv så det blir vanskelig å hoppe mellom servere over en lav sko så det er jo veldig uheldig at Blizzard for xx-antall dager sider oppfordrer alle på den, den og den serveren og flytte over til de nye serverne også ender da bare opp med at det nok hadde vært bedre å aldri ha byttet i det hele tatt.

 

Sånn blir det dog med kunstig høy popularitet i starten, veldig spent på å se hva status er om 7-14 dager. Vil nok være en temmelig stor drop-off av spillere, spørsmålet er jo hvor mange servere som da plutselig ligger som low, og hvor fulle vil de mest populære fortsette å være og hvordan angriper eventuelt Blizzard den problemstillingen.

 

De hadde nok ikke noe annet valg enn å åpne en masse nye servere på grunn av pågangen, men mengden servere vi har nok er nok for mange i forhold til hva som er ideelt når hypen har lagt seg en smule.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Føler litt på det selv, men kjenner meg selv såpass at for meg blir det som de gangene jeg laster ned nes og snes emulatorer, spiller i 20 min, drit lei og rører det ikke på flere år :p

Fant ut at jeg får bare få det ut av systemet, er ikke så mange kronene for en måned med spilletid. 

Nummer 19138 i kø på Firemaw  :shrug:

Endret av Slettet+3165
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Fant ut at jeg får bare få det ut av systemet, er ikke så mange kronene for en måned med spilletid. 

Nummer 19138 i kø på Firemaw  :shrug:

Beisa halve trappoppgangen ute, forsatt nummer 10 280 i kø . 

Nei, får håpe det roer seg etterhvert. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Aldri for sent nei.

 

Om du tenker retail, så kan du ta med deg at en av verdens beste spillere, Gingi, startet i forrige ekspansjon, 11 år etter at WoW kom ut.

Om du tenker classic, så stiller du likt med veldig mange, da spillet er veldig annerledes sammenlignet med retail. Så både nye og gamle spillere har en eller annen form for læringskurve de må igjennom.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...