Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3165

Lurer på om de fortsatt har med Windfury bug'en til Shamanen. Husker jeg lagde en Tauren Shaman som plutselig kunne nuke bosser i Razorfen Kraul når Windfury proccet :)

Du tenker på at windfury kunne procce av windfury?

Det ble vel fikset lenge før 1.12, som classic er basert på i forhold til balance og bugfix.

Lenke til kommentar

Mange har jo også lekt seg på diverse private servere og etterhvert blitt vant til det som leveres der og det viser seg vel nå i ettertid at selv de mest populære og "beste" private serverne ikke har vært helt i nærheten av en helt troverdig vanilla opplevelse.

I nærheten har de nok vært. Ganske gode tilnærminger, men selvfølgelig ikke perfekt. Uansett, fikk prøvd litt beta selv, og ting er så og si akkurat slik jeg vil ha det - så langt jeg fikk prøvd. Skeptisismen noen folk har er virker feilplassert.

 

Edit: sitat.

Endret av cuadro
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Har forstått det sånn at Shazzrah var den offisielle "nordiske serveren" men at det ble byttet til Gehennas. Snakker om WoW: Classic nå. Men hva med de av oss som har blitt for gamle til å kaste bort mye tid på unødvendig World PvP og Ganking. Noen som vet hvilke av de to PvE serverne som ligger an til å bli mest "nordisk"?

Lenke til kommentar

Har ikke fulgt med om noen har valgt PvE server da alle jeg vet om går PvP, selv om de egentlig ville gå PvE

PvE skjer på PvP realm. Normal er til /lol og /dance. Lager du karakter på normal er det umulig å flytte denne til en PvP-realm senere. På normal realm er det er stor kniving om plassene i de guildene som gjør fremskritt . Dersom du velger normal realm er det derfor større sjanser for at du får problemer med å få plass i en guild på ønsket nivå, mens på PvP er du garantert en guild så lenge ditt nivå og oppmøte er der det skal være. Guilden du vil inn i er full på din klasse på ubestemt tid og lederen i den middelmådige guilden du må til takke med sier "Hold your horses. Vi har ikke engang tenkt å prøve oss på 4 horsemen, så bare ta det rolig. I tillegg har vi gitt bort alle frozen runes til den andre guilden hvor broren min er guildmaster."

 

Selv om du ikke har store planer for end game ved start kan du ha endret mening innen fase 5-6. Kanskje allerede når du begynner å se folk med tier 2 i byene.

 

Det er gått 13-14 år og jeg ser samme tendensen nå. Majoriteten av dedikerte raidere roller PvP realm, inkludert de som ikke skal delta i PvP i det hele tatt. Jeg kjenner ikke en eneste spiller som skal rulle på normal.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Blir shazzrah alliance på meg :D

Samme her.

 

Mest lyst på PvE-server, men dilter heller etter alle mine venner.

 

Det er gått 13-14 år og jeg ser samme tendensen nå. Majoriteten av dedikerte raidere roller PvP realm, inkludert de som ikke skal delta i PvP i det hele tatt. Jeg kjenner ikke en eneste spiller som skal rulle på normal.

Det er min erfaring også. Har alltid spilt på PvP-server sammen med alle guildene jeg har raidet i.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Jeg har laget en karakter på Shazzrah og Golemagg - svært usikker på hvor jeg ender opp. 

 

Shazzrah ser ut til å få det største Norske miljøet og da altså mye mulig mange mennesker jeg kjenner og kommer til å møte IRL.

Men på Golemagg har en jeg stor internasjonal guild jeg tror passer meg helt perfekt og allerede har et stort og aktivt community oppe og går. 

 

Vanskelig. 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...