Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer aldri noengang til å spille Alliance, så akkurat den biten er klokkeklar. Selv spilte jeg mye rart opp til level 40ish i Vanilla, var så ung på den tiden at kavet med mye rart. Den klassen jeg fikk opp til level 60 var Mage og Rogue.

 

Som alltid så har jeg egentlig lyst til å prøve meg på tanking eller healing. Har alltid spilt DPS så har alltid hatt lyst til å prøve meg på noe annet og det er jo alltid morsomt når du føler deg en smule viktigere i grupper osv..

 

De gangene jeg har forsøkt meg på tank og healing i henholdsvis Warlords, Legion og BfA så har det stoppet veldig fort da jeg ikke har så mange venner som spiller lenger så det blir mye "PUGS" og folk har ikke tålmodighet til å forholde seg til en som enda ikke helt har mestret verken tanking eller healing. Spesielt som tank så blir folk utrolig fort rappkjefta og temmelig ufyselige om du ikke klarer å gjøre ting raskt og effektivt nok og folk har hvertfall ikke tålmodighet til at du må prøve og feile litt.

 

Healer var noe hyggeligere, første gangen jeg prøvde meg som healer så var det på slutten av Warlords så folk facerolla igjennom det meste av content så folk ble jo egentlig sure om jeg ikke prioriterte DPS over healing selv om jeg queuet som healer. Men det blir mye det samme der som med tank på current content, folk forventer at du skal være tilnærmet ufeilbarlig før de blir rappkjefta og temmelig ufyselige så det er veldig lett å falle tilbake på DPS som er det jeg kan best og hvor du egentlig kan gjøre en temmelig middelmådig jobb uten at folk nødvendigvis bryr seg.

 

Har forstått det sånn at tanking i Vanilla er temmelig vanskelig så spør om ikke det utgår. Healing skal ikke være så vanskelig, men du må forholde deg til forskjellige ranks av healing for ikke å kaste bort mana og det er relativt lett å ta aggro som healer, noe som jo er nærmest umulig i moderne World of Warcraft. Hovedproblemet med å spille som healer er at det å eventuelt prioritere healing talents gjør deg temmelig ubrukelig uten gruppe i open world så det å komme seg til level 60 som healer kan være temmelig langtekkelig og kjedelig.

 

 

Så det står vel egentlig mellom Mage, Warlock eller Priest (om jeg skal faktisk prøve meg som healer). Aldri spilt Warlock og skal jo være en temmelig artig klasse og fin for levelling i Vanilla. Men har hørt at Vanilla har begrensinger på hvor mange dots mobs og bosser kan ha på seg på en gang så det er sjeldent at RAID's ønsker så alt for mange Warlocks da de blir ineffektive om man når taket på antallet dots. Også må du belage deg på å bli "misbrukt" hva gjelder summons, du må forvente at du må farme soul shards osv da det forventes av deg osv..

Lenke til kommentar

Summons er en av grunnene til at du vil bli invitert, både til raid og grupper

Warlock er langt fra den beste på raid DPS, på grunn av at en ikke alltid kan bruke dots

Soul shards gir meg en grunn til å farme gull og sånt

 

Spilte Palli tank fra BC og til Legion, hvor jeg gikk retri, da jeg ikke hadde tid til å være MT lengre

Kanskje det blir en warrior tank alt, men kommer ikke til å lvle det først

 

Tanking i Vanilla og tilogmed Warlords er lettere enn dagens tanking, fordi instancene er mer rett fram

Men i Vanilla så er den en fordel at man har leder egenskaper, da en må bruke en del crowd control og da er det dumt om du som tank bare løper in og drar alt, eller gjør AoE og ødelegger 

Endret av Dubious
Lenke til kommentar

Synes Stress Testen har vært temmelig artig, har nå tatt en Troll Mage til Level 5, Undead Priest til  Level 5 og Tauren Warrior til Level 5. På grunn av at det er så mange så tok Orc/Troll startområdet og Undead startområdet 1,5 time, Tauren tok bare 1 time og er mye bedre lagt opp for mange spillere. Langt flere mobs tilgjengelig på samtlige quests for Tauren enn det er for de øvrige Horderasene.

 

På denne tiden så har jeg sosialisert og hatt langt bedre og hyggeligere player interactions enn jeg har hatt på timesvis i WoD, Legion og BfA. Skal sies at det å spille Warrior er så latterlig seigt at det skal vel godt gjøres at jeg overlever 1-60 med Warrior...

Lenke til kommentar

https://www.wowclassiccountdown.com/

 

Er det bare jeg som er idiot, eller samsvarer ikke nedtellingen med det kartet lenger ned på siden?

 

Nøyaktig når kommer spillet ut? Har bestemt meg for å ta meg fri fra jobb. Klarte å overtale en kompis til å gjøre det samme!

 

Fant ut av det. Nedtellingen er feil. Lanseringen er midtnatt, natt til Tirsdag. Eller 06.00 tirsdag morgen her jeg bor. Rart lanseringstidspunkt.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Human og Elf kommer til å bli de områdene med mest folk og dermed tregest å lvle i starten

 

Orc og Troll for Horde, så kommer Taurens til Barrens, så blir det ekstra ille

Undead har eget område for seg selv, noe Elf også har, men jeg tipper det blir mer Legolas enn Zombier

 

Gnome og Dwarf deler område, men tviler på at de blir like mange som Humans

Lenke til kommentar

...

Jeg synes du skal prøve deg på både tanking og/eller healing i Classic.

 

Den største utfordringen med tanking i Vanilla var å holde aggro. De har endret den mekanikken veldig mye siden den tid og i dag er det i prinsipp bare å ha oppmerksomheten til mob, så holder du aggro. I Vanilla måtte du hele tiden bygge threat, og egenskapene til for eksempel Warrior ga bare litt mer threat enn DPS-skills. Du måtte hele tiden bytte mellom alle mobs og bruke dine threat building abilities. En god DPS vil gjøre dette enklere for tank, ved å passe på å ikke overdrive, og samtidig bruke sine threat reducing abilities for å unngå å ta aggro fra tank.

 

Ikke vær nervøs for at det går tregt. I vanilla måtte man bruke tid på CC osv osv. Det vil gi det nok tid til å ta det med ro. Jeg ville satt veldig pris på en Warrior som vet hva han gjør, men tar det med ro, mye mer enn en som bare løper gjennom content og som gir F i prøve å holde aggro osv osv.

 

Når det gjelder healing i Vanilla, så MÅTTE man bruke forskjellige styrker av samme spell. Selv om prest (som jeg spilte) hadde bare tre-fire forskjellige heals, måtte man ha forskjellige versjoner av de samme spellsene for å kunne down-ranke og bruke mindre mana der man kunne komme unna med det. Overhealing var fy fy.

 

Mitt første raid, min første encounter, og jeg gikk tom for mana etter kun kort tid. Raid Leader som var prest, hadde masse mana igjen. Her måtte jeg lære fort og min Priest var etterhvert med på raids opp og igjennom både BWL og AQ40.

 

Problemet med å spille flere classes er kanskje tiden det tar å lvle de til 60.

 

Jeg gleder meg. Spesielt nå som alle som har prøvd det er mer eller mindre utelukkende positive til Classic.

Endret av johanf
Lenke til kommentar

3000 burde være mer enn nok for å få frem et representativt utvalg.

 

Mest interessant for meg er proffesions, egentlig. Skal vurdere å plukke opp noe med mindre konkurranse enn for eksempel Engineering. Spiller ikke PvP, så er ikke like nyttig for meg, uansett.

 

 

Blir nok Gnome Mage på meg. Har så og si alltid spilt Horde, så det blir en nye opplevelse.

 

Jeg og en kompis har satt opp et Google Doc hvor vi planlegger levlerute. Skal ta hensyns til proffesion recipies, attunements, keys, quest chains med gode rewards, osv. Håper på en god rute etter 3 måneder med planlegging. Vi skal ta oss fri fra jobb og spille 08:00 - 0:00, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag. Warrior og Mage som levler sammen.

 

Hype, hype!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det som evt blir morsomt her er jo om man treffer noen kule folk, jeg startet å spille i 2005 uten en irl venn, men fikk så mange venner, ble med i guild. Og vi var sikkert 10 nasjonaliteter. Om jeg skal kjøre på igjen, er det jo det som teller, at man finner noen kule man har lyst å spille sammen med.

Lenke til kommentar

Selfølgelig er det flere og du ser ikke alle på det bildet da de bruker det nye sharding greia

Så det lett fra en Youtube video, hvor GM spawnet Ragnaros på en shard, mens den sharden vi så ikke hadde Ragnaros

 

Har aldri spilt på privat server, men alltid håpt at de skulel komme med en offisiell versjon

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...